Normal doğuma uygun arkadaşlar ağrısız doğummu yapmayı planlıyorsunuz benim bugün muayenem vardı çatı muayenesi yapıldı herşey normal beklicez artık. Ama epidural alsam mı bilemiyorum çevremde çok korkutuyorlar beni. Ikınma problemi olur bebeğe zarar vericeksin diye doğal yolla doğur diyolar. Telefonum çalınca kimseyle konuşmak istemiyorum herkes aynı şeyi söyleyip duruyor.. şimdiden strese girdim ya
selam kızlar
az önce kanamam oldu
daha doğrusu lekelenme oldu
doktoru aradım peçeteye geldiğini söyledim
ağrın sancın varmı dedi
karın ağrım var sadece dedim
bu gece yat dinlen kanaman akıntılı olursa acile gel ebeler kontrol etsin dedi
yine beni bilgilendir değişme olursa dedi
şimdi yatıyorum
bu akşam günüm vardı bende giyindim süslendim saçıma fön çektirdim ama evde yatıyorum
Evet yazdıktan sonra onu da düşündüm disari olayini ama bütün gün bebeğinden ayrı kalmaktan iyidir.home office olabilir aslında yine de diğerlerine gore müsait bi meslek belki ben içinde de değilim diye bana hava hoş geliyor olabilir.evin kaç odalı bilmiyorum ama musaitsen öyle birşey yapsan super olur.
Evet yazdıktan sonra onu da düşündüm disari olayini ama bütün gün bebeğinden ayrı kalmaktan iyidir.home office olabilir aslında yine de diğerlerine gore müsait bi meslek belki ben içinde de değilim diye bana hava hoş geliyor olabilir.evin kaç odalı bilmiyorum ama musaitsen öyle birşey yapsan super olur.
gecmis olsun canim. Dr ne diyor.20 gunu gectiyse ilac kullanman gerekir belki
o kadar temizlige bekliyordum ben.senden boyle birsey. Hayirlisi olsun bakalim. Hazirsa bebegin gelsin dgilse az daha beklesin. Oye leke gorup de 10 bekleyen de oluyor sabaha dogutan da.