2015 Şubat Anneleri

Canım sürekli.evden olmuyor maalesef.dışarı işleri oluyor. Adam acil arıyor dosyadan bir şey soruyor. Ya evi işyerine ya da işyerini eve taşımaalıyım
Muhasebecilerin resmen cile kendi isi olunca sen izindeykende susmaz o tel.dogururken arasa niye acmadin derler

Normal doğuma uygun arkadaşlar ağrısız doğummu yapmayı planlıyorsunuz benim bugün muayenem vardı çatı muayenesi yapıldı herşey normal beklicez artık. Ama epidural alsam mı bilemiyorum çevremde çok korkutuyorlar beni. Ikınma problemi olur bebeğe zarar vericeksin diye doğal yolla doğur diyolar. Telefonum çalınca kimseyle konuşmak istemiyorum herkes aynı şeyi söyleyip duruyor.. şimdiden strese girdim ya

Ohh kandirdim esimi gidio bende temizlicem yavastan yavastan :) napayim ya hastayim bu konuda. Sende konyadaydin dimi ?
yap tabi sonra doğur bebişle devam edersin temizliğe.... kız otur oturduğun yerde eşinide yolluyosun Allah korusun bişey olur yalnız kalma dinlen....

Bence sen temizliği fazla kacirdin ondan oldu.

Canım sürekli.evden olmuyor maalesef.dışarı işleri oluyor. Adam acil arıyor dosyadan bir şey soruyor. Ya evi işyerine ya da işyerini eve taşımaalıyım

Evet yazdıktan sonra onu da düşündüm disari olayini ama bütün gün bebeğinden ayrı kalmaktan iyidir.home office olabilir aslında yine de diğerlerine gore müsait bi meslek belki ben içinde de değilim diye bana hava hoş geliyor olabilir.evin kaç odalı bilmiyorum ama musaitsen öyle birşey yapsan super olur.

Gelen giden mukellefi de bitmez ki

Canım bir aya yaklaştı artık bütün vücudum kırılıyor karın ağrısı Boğaz ağrısı kulaklarıma kadar kaşınıyo ve Geçmek de bilmiyo kilo verdim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…