ben ciddi bişey olduğunu sanmıyorum
kaşınıyordumya belki ondan kaynaklanıyordur
az önce aldım aynayı baktım herhangi bir kızarıklık yara tahriş göremedim
bebek hala kasılıyor içeride
ama ona karşın hareketleride var
bilemedim yaaa
acaba güne gitsemmi diyorum
manyaklığın sınırı yok
Aynen valla.
adam dün vergi dairesine dilekçe verecek yazdım faksladım en ince ayrıntısına kadar anlattım bana diyo.gel beraber verelim. Beyoğlu vergi dairesiydi.
Dedim beni taksimin ortasında doğurtacaklar.
Aaa sen G.Hanesin bugün.
Hiç kaçırmıyorum.az kaldı. Önümüzdeki haftayıda çıkarsam ondan sonra rahatım mis mis doğurabilirim.senin var daha.
Şu ocak annelerine bakıcam ne durumdalar.
Evet yazdıktan sonra onu da düşündüm disari olayini ama bütün gün bebeğinden ayrı kalmaktan iyidir.home office olabilir aslında yine de diğerlerine gore müsait bi meslek belki ben içinde de değilim diye bana hava hoş geliyor olabilir.evin kaç odalı bilmiyorum ama musaitsen öyle birşey yapsan super olur.
Evim müsait ama işyerine gelip giden insanlar var. Merkezi yerde işyrrim
Yaza kadar idare edbilirsem yan ofisi de kiralayıp bebek için oda yapmayı düşünüyorum.
Aynen valla.
adam dün vergi dairesine dilekçe verecek yazdım faksladım en ince ayrıntısına kadar anlattım bana diyo.gel beraber verelim. Beyoğlu vergi dairesiydi.
Dedim beni taksimin ortasında doğurtacaklar.
annem hep diyorki daha sen çocuksun , bide çocuk yaptın
haklı galiba
hatta benim çok düşüğüm var
kimbilir belki de vücudum daha anneliğe hazır değil diyeydi onlar
benim vücudum gerçekten çocuk vücudu gibiydi
ben doğurduysam herkes doğurur lafını doğurup kullanmak istiorum
Canım bu kadar güzel tanımlanır.
Birisi ekmek yaptım demişti şöyle sıcak ekmek çörek tarzı bir şey olsa yanında çay yesem. Nasıl makbule geçer.
Hem tembelim hemde evde yoğurt bilem yok o tarz şeyler için.
Aaa sen G.Hanesin bugün.
Hiç kaçırmıyorum.az kaldı. Önümüzdeki haftayıda çıkarsam ondan sonra rahatım mis mis doğurabilirim.senin var daha.
Şu ocak annelerine bakıcam ne durumdalar.
Brn hayatta okumam illede zamanı gelince okuycam.hemen geçiyor zaten ya da ben zamanla yarıştığım için öylr geliyor
Ama bende suyum geldi fobisi oluştu sürekli her yerim ıslakmış gibi geliyor