2015 Şubat Anneleri

kızlar bu arada haftaya cuma bime kulaktan ateşölçer geliyor bugün afişlerinde gördüm ama pek inceleyemedim
alacak olanlara duyurulur

Hadi insallah:)

Enerji patlmasi yasiyon galiba bebenin ayak sesleri olmasin bunlar :)

Canim tahlil ypmiolar mi sana bu kadar uzun surunce enfeksiyon oluyor genelde benm de boyle cok rahatszlgm oldu kanda enfeksiyon cikti hep antibiyotk de kullndim gerekince. Doguma kadar iyilesmen lazim ihmal etme bak gecnis olsun

Kız rahatliga bak hele gün diyor hala

oh isler hallolmus ins sizin icin de hayrlisi olur kuzum

Eneeem doguramaynca temizlge mi sariyonuz bacım siz iyi olmna sevindim bu arada bayadr yazmiodun

Aksam uzeri kızla uzandım uyuycam diye icerdeki minnak alttan alttan pek bi calisti. Ust tarafta hareket olnuyor hic asagilarda minik.minik kazı çalışmaları var gibi bazen kasıklrda bazen belde inci sızılar seklinde gidiyoz bakalim. Pazartesi olaydı hayirlisiyla kontrolde bileydik durumumuz nicedir

O degilde ben hala hangi hastsnede dogum yapcam krr vermedim

Tam 4 aydir okula gidiyo ve 3aydir her gun okula giderken araliksiz agliyo. Bu hafta ikimiz beraber agladik. Bunun icin yorumun ne ?

Tek tarafli ödem yaşayan var mi? Surekli sag ayagim sis onceden aksamlari sisiyordu simdi gece gunduz dizden asagisi baya bi sis parmklar gerim gerim gerliyo sivi tuketimim bol magnezyum da içiyorum tuzlu tip de tuketmiyorum aman aman kontrolde tansiyonum da normal gibi ama gitgide daha koca ayak oluyom iyi mi

Tam 4 aydir okula gidiyo ve 3aydir her gun okula giderken araliksiz agliyo. Bu hafta ikimiz beraber agladik. Bunun icin yorumun ne ?
Öğretmeniyle konuşun ortak hareket edin canım. Ben kreşte öğretmenlik yaparken bi öğrencimize tablo yapmıştık her gün mutlu gelirse gülen yü mutsuz gelirse ağlayan yüz yapıyorduk haftanın sonunda gülen yüzü fazlaysa hediye alıyordu ailesi. Sonra 5 te 5 yapınca almaya başladılar zamanla çocuk alıştı güle oynaya gelmeye başladı. Benimki görmüş geçirmiş biri olarak fikir. Öğretmeniyle paylaşmalısın bunu. Ortak hareket etmelisiniz. O gün ağlamadıysa öğretmeni senin yanında sorar ağlamadığını söylersen o gün onunla biraz daha fazla ilgilenirse yada ağlamadan geldiği için sarılsa bile çocuk sevinir ve alışır zamanla orda mutlu olmaya.

Reactions: ydm
Dogum egitimine gittim bugun. Cogu bildiğimiz seylerdi ama yine de guzel gecti. Nefes teknikleri yoktu ona uzuldum.

Nette videolar vardı ordan da bakablrsn canim.ben de egitimde gordugum seyleri tekrar etsem nefes calissam iyu olcak niyeyse elim hicbiseye gitmiyor. Plates topum hazir egzersz de calismya baslmadim henüz boyle bön bön oturup kalasim var. Cantam da eksikli gedikli duruyor oylece

Gulen yuzu denedik. Haftalik odul yontemini denedik. Gunluk odul denedik. Odullerden mahrum kalmayi denedik....ogtetmeni okulda keyifli oldugunu soyluyor, fotolardan da oyle gorunuyor ama giderkenk yarim saat tam bir kabus. Ogretmen biri olarak da ogretmenine cocuguma saril, ona fazla ilgi goster diyemiyorum. Sikintilarimi sik sik dile getiriyorum, kendisinin akil etmesini bekliyorum...3 gun once artik dayanamadim dedim ki yildiz istiyormus, tamam dedi ama unutmus. Buna da ayrica kızıyorum, benim icin bu kadar onemli olmasa zaten soylemiyecegimi anlamasi lazim, kac aydir ilk defa soyledim...

Kızlar hala dışardayım, merak edenler olursa diye son durumları yazıyorum.Bugün kontrole gittim, 3 kilo olmuş dedi maşallah halen doğum kanalına girmemiş açılma yok böyle olursa sezeryan dedi doktor.Bu arada mantar başlamış, zaten kaşıntım vardı fitil verdi.Şimdilik son haberler böyle.Haftaya yine kontrol var, doktora da dediğim gibi hangi doğum şekli hayırlısı ise o olsun.

Cocugunun seni kullandigini bile bile hic bir sey yapamamak cok aci

Çok haklısın canım ama çok az kaldı. Hurma yiyormusun peki ? Kaç tane yiyorsun ? Bende haftaya başlıycam inş.

bende başlayalı 1 hafta oldu
dün ve bugün yiyemedim
ama birazdan alıp yicem yediğimde 6-7 tane yiyorum
daha mı fazla yenmeli acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…