Ogrenci kac yasindaydi tam olarak ?Öğretmeniyle konuşun ortak hareket edin canım. Ben kreşte öğretmenlik yaparken bi öğrencimize tablo yapmıştık her gün mutlu gelirse gülen yü mutsuz gelirse ağlayan yüz yapıyorduk haftanın sonunda gülen yüzü fazlaysa hediye alıyordu ailesi. Sonra 5 te 5 yapınca almaya başladılar zamanla çocuk alıştı güle oynaya gelmeye başladı. Benimki görmüş geçirmiş biri olarak fikir. Öğretmeniyle paylaşmalısın bunu. Ortak hareket etmelisiniz. O gün ağlamadıysa öğretmeni senin yanında sorar ağlamadığını söylersen o gün onunla biraz daha fazla ilgilenirse yada ağlamadan geldiği için sarılsa bile çocuk sevinir ve alışır zamanla orda mutlu olmaya.
Kızıma ve yeğenime yaptığım kapı süsleribu kaçıncı kapı süsümüz bende bilmiyorum canım sıkıldıkca yapıyorum
Masallah kuzuna insallah daha da ii olurIyiyiz bizde birbirimize alismaya calisioruz smdilik iyi cok sukur sarilik 7ye dustu bugunde ilk banyosunu yaptı
bugun yemek olayı ayaküstü oldu benım.. cayın hayalını kurdum durdum..Ne çayı kiz. Ne ara yemek yedin de çaya gectin?
Hahahahah aynenn canım 87 liyim tabikide olurumSanırım 87 dogumlusun.Ablam olur musunnnn
Bilmiyorum ki ama benim asıl sorun doktor değiştirmem cnm . Önceki farklı konuşmuştu bu farklı konuşuyor. Senin kontrol yakındaysa bir sorsana doğum birden başlarsa iğne ne kadar sorun yapar diye? Sana zahmet beni de bilgilendirir misin ? Ben şu sndaki doktoruma bilip bilmeden itiraz edip tersleşmek istemiyorum.
Bende çok içiyorum çayı içmeyince başım ağrıyo herkes hamileyken içme diyo ama dinlemiyom kimseyi canım istiyo napımbugun yemek olayı ayaküstü oldu benım.. cayın hayalını kurdum durdum..beyler ıcerde sohbetteyken kendıme koca 1 demlık demleyip ıctım
Başka ne dedi dr nasılmış kuzucukCanım bu yazdığını görmedim Dr a gittim keşke görseydim sorardım. Haftaya gidince sorayım olur mu? Benimki bebiş ters diye yine sezeryandan bahsetti. Biz de belki döner dedik bakalım.
Evim müsait ama işyerine gelip giden insanlar var. Merkezi yerde işyrrim
Yaza kadar idare edbilirsem yan ofisi de kiralayıp bebek için oda yapmayı düşünüyorum.
Ist anadolu yakasindayim cnm eger uzak degikse karsin tarafda iyi olurSen nerde yasiyorsun eger istanbuldaysan sana cok iyi bi cildiye uzmani onerebilirim. Ben istanbuldayken gitmistim hamilelik kasintilarim egzamalarim vs hepsine ilac yapti gecti.
Aynen canim ve bir aydir her gittigimde bas asagi okdugunu soluyo bende ondan dedim ya normal bekleyenlerin ters sezo olcam benimki donmus sansmi artik neyse herseyde binhayir vardirŞansa bak ben normal istiyorum ama bebeğim ters sen sezeryan olacaksın bebegin pozisyona girmis
Canım bu kadar güzel tanımlanır.
Birisi ekmek yaptım demişti şöyle sıcak ekmek çörek tarzı bir şey olsa yanında çay yesem. Nasıl makbule geçer.
Hem tembelim hemde evde yoğurt bilem yok o tarz şeyler için.
Kız rahatliga bak hele gün diyor hala
Benm kan grubum 0 :)
bugun yemek olayı ayaküstü oldu benım.. cayın hayalını kurdum durdum..beyler ıcerde sohbetteyken kendıme koca 1 demlık demleyip ıctım
Nasildi baby showerOndan aç hissediyorsun demek. Çok çabuk sindiriyorsun ve acımıyorsun. Belki Karatay daha iyi olabilir tahıllar varmış onda.
Nasıl oldun varmı kanamanallahım benim adamı şimdide doğum sancısı sardı
hapşurmama bile kızar oldu yavaş hapşur diyor
kendimi ters dönmüş kaplumbağa gibi hissediyorum bu adamla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?