Yeleği bitirdimBiberon , emziks, süt sağma makinesini kaynar suda beklettim cantaya yerleştirdim. Sanırım çantalar tamam
Ah bu sizdeki temizlik aski :))
Nasıl oldun varmı kanaman
hurmayı ne için yiyorsunuz önceden yazmış olabilirsiniz ama ben kaçırdım sanırım :Sbende başlayalı 1 hafta oldu
dün ve bugün yiyemedim
ama birazdan alıp yicem yediğimde 6-7 tane yiyorum
daha mı fazla yenmeli acaba
Ya zaten çok.doluyum.bu konuda küfür bile edebilirim.İşyeri sorumluluğu da boyle Bisey de mi işte hasta olmaya hakkin yok tatil yapmaya hakkin yok dinlenmeye hakkin yok..
Eşimin telefonu saat 10dan sonra rahatsız etme moduna geçiyor.yani rehnere kayıtlı olmayan numaralar 10dan sonra eşime ulasamiyorlar.saat 12 ye geliyordu yatmak icin yatak odasına geçtik,eşim bi baktı 45 cevapsız arama. Eşime dedim geri ara istersen numarayi Allah korusun kim kimi 45 kere arar. Arayan adam is için aramış iyi miböylesine de ilk defa denk geldim manyak mi ariyorsun.gecenin o saatinde hem de 45 defa aranır mi bi insan.bu adamin da bi ozel hayati vardir diye düşünmüyorlar midir acaba...
Yazın bebisler 5-6 aylık olacak tam da hareketli zamanları bazıları da yaz sonunda emeklemeye filan başlarlar o zaman Nasil bir formül düşünüyorsun acaba. Allah yardımcın olsun canım keşke annen yakininizda olaydı
Senin kaburga nasil:)Nasıl oldun varmı kanaman
Brn hayatta okumam illede zamanı gelince okuycam.hemen geçiyor zaten ya da ben zamanla yarıştığım için öylr geliyor
Ama bende suyum geldi fobisi oluştu sürekli her yerim ıslakmış gibi geliyor
yok beaaaa
kesin mantardan oldu
dün demiştimya kaşıntı var yanma var diye
Aman kontrollü ol canım dikkat et kendinekanamam yok ama şiddetli bel ağrım var saat başı kasılıyorum
yani bebek kasılıyor haliyle sancı yapıyor
Tanidik olunca bilancosu daha iyi olur saniyo millet olarak saygisiz olduk iice.utanmiyo da bi bayani pazar pazar cagirmayaYa zaten çok.doluyum.bu konuda küfür bile edebilirim.
Millet gerizekalı 45 kere de arar 145 kerede.
Sizin özel hayatınız yok.zaten sadece onların işleri önemli. Görgüden,insanlıktan haberleri yok.
Ben acil.durumda doktorumu bile arayamıyorum.henüz.hiç.aramadım.
Benimde bir tanesi defterini aldı benden halasının kızı varmış ona verdi. Evraklarını istiyor. Dedim pzt gelin alın. Pazar gelsek olmaz mı akrabanın çocukları var diyor.
Dedim biz pazar çalışıyormuyuz bir,ikincisi benim durumumu görüyorsunuz heralde.
Şimdi bu bencillik değilde ne.
Neden insanlıktan nasibimizi almamışız acaba.
Japonyaya taşıncam.
Artık o kaburga yokSenin kaburga nasil:)
Deme yaa ağlıycam.zEkmek yapan benim cano , buyur gel evime , bolca yemek de yapmıştım , cay da var , Ekmege sürmek için tereyağı da var , kahvaltılık cikolata da yaptiydim çocuklara.hadi bekliyorum. Başka kimler geliyor Kizlarrr
Ben şimdi çıkıyorum yeşildereden 20 dk ya oradayımEkmek yapan benim cano , buyur gel evime , bolca yemek de yapmıştım , cay da var , Ekmege sürmek için tereyağı da var , kahvaltılık cikolata da yaptiydim çocuklara.hadi bekliyorum. Başka kimler geliyor Kizlarrr
yok beaaaa
kesin mantardan oldu
dün demiştimya kaşıntı var yanma var diye
Hadi yaaa gecmis olsunnnArtık o kaburga yokhala hissetmiyorum çatlamış olabilir :)
Yaa ağlarken o beşiği görünce o araya nasıl girdi anlamadım gülme geldi. Birde ekmek arası çekirdek yazmışım o da komik geldi.Deme yaa ağlıycam.zağlamaya meyilliyim şu anda.
Ben hiç yemek falan yapamıyorum.
Akşam ekmek arası çekirdek falan yiyorum.
Annem,yengem,ablam yakınımda oturuyor Allahın bir kulu sormuyor ne yaptın ne ettin.
Öyle çok sulu yemek falan yapabilen biri değilim.
Zaten gündüz yoruluyorum akşam 5 dk tezgah başında dursam belim felç.
Oraya bir beşik eklendi silemedim
Iyiyiz bizde birbirimize alismaya calisioruz smdilik iyi cok sukur sarilik 7ye dustu bugunde ilk banyosunu yaptı
Enerji patlmasi yasiyon galiba bebenin ayak sesleri olmasin bunlar :)
Canim tahlil ypmiolar mi sana bu kadar uzun surunce enfeksiyon oluyor genelde benm de boyle cok rahatszlgm oldu kanda enfeksiyon cikti hep antibiyotk de kullndim gerekince. Doguma kadar iyilesmen lazim ihmal etme bak gecnis olsun
Kız rahatliga bak hele gün diyor hala
oh isler hallolmus ins sizin icin de hayrlisi olur kuzum
Eneeem doguramaynca temizlge mi sariyonuz bacım siz iyi olmna sevindim bu arada bayadr yazmiodun
Öğretmeniyle konuşun ortak hareket edin canım. Ben kreşte öğretmenlik yaparken bi öğrencimize tablo yapmıştık her gün mutlu gelirse gülen yü mutsuz gelirse ağlayan yüz yapıyorduk haftanın sonunda gülen yüzü fazlaysa hediye alıyordu ailesi. Sonra 5 te 5 yapınca almaya başladılar zamanla çocuk alıştı güle oynaya gelmeye başladı. Benimki görmüş geçirmiş biri olarak fikir. Öğretmeniyle paylaşmalısın bunu. Ortak hareket etmelisiniz. O gün ağlamadıysa öğretmeni senin yanında sorar ağlamadığını söylersen o gün onunla biraz daha fazla ilgilenirse yada ağlamadan geldiği için sarılsa bile çocuk sevinir ve alışır zamanla orda mutlu olmaya.
Sağol canım bu akşam acile gideceğim ya olacak gibi değil Allah'a şükür Ateşim çıkmadı henüz ama ateş olmayınca da çok ilgilenmiyor doktor mecbur bende acilden gideceğim öksürdükçe kendimi sıkıyorum o da karnımın ağrımadılar neden oluyoEnerji patlmasi yasiyon galiba bebenin ayak sesleri olmasin bunlar :)
Canim tahlil ypmiolar mi sana bu kadar uzun surunce enfeksiyon oluyor genelde benm de boyle cok rahatszlgm oldu kanda enfeksiyon cikti hep antibiyotk de kullndim gerekince. Doguma kadar iyilesmen lazim ihmal etme bak gecnis olsun
Kız rahatliga bak hele gün diyor hala
oh isler hallolmus ins sizin icin de hayrlisi olur kuzum
Eneeem doguramaynca temizlge mi sariyonuz bacım siz iyi olmna sevindim bu arada bayadr yazmiodun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?