2015 Şubat Anneleri

Arkadaslar 5tane normal ve kolay dgum yapan bir arkadasimin tavsiyesi: ABESE suresi 20.ayet """Summe sebile yesserah"" ve insikak suresj ile meryem suresi cokca okunmaliymis..insaaallah hepimize kolay ve saglikli dgmlar nasip olur
Canım bende her ıkınmada inşirah ve aşr okudum Allah'ın izniyle de ilk OLMASINA rağmen yarım saatte doğdu :)

Tam 4 aydir okula gidiyo ve 3aydir her gun okula giderken araliksiz agliyo. Bu hafta ikimiz beraber agladik. Bunun icin yorumun ne ?
okulda onu rahatsiz eden istemedigi olumsuz durum ne sordunmu peki?
valla ben 1 yil aglayan duydum gordum :) sonunda mecbur alisiyolar: )))

Başka ne dedi dr nasılmış kuzucuk

Iyiyiz teyzesi çok şükür Sadece doğum pozisyonunda değil hala. Ben dönücek dedim Dr zor dedi ya bilmiyorum bir de son bir haftada 100 g anca almış daha önce 250-300 aldığı oluyodu. Brokoli bamya falan yedim sevmedi tabii çocuk, patates alayım en iyisi :)

kanamam yok ama şiddetli bel ağrım var saat başı kasılıyorum
yani bebek kasılıyor haliyle sancı yapıyor

Kasilma araligin azalirsa takipte ol canim

Canım sezeryan olucak olursa üstümüze hastane kıyafeti mi giydiriyorlar yoksa gecelik mi uygun pijama mı? Soruya bak ama hiç bir fikrim yok da ondan soruyorum.

operasyon sırasında hastane kiyafet veriyor ameliyat onlugu gibi bişey. Cikinca ben gecelik giydim ilk gun alttan kanma kontrolu ve ameliyat dikislerne bakiyolar kolay oluyor oyle

tek taraf duymadim hiç canim, dr un ne demisti buna ?

Ayyy yerim onuu maşallah kuzuma ne seviyosa onu ye annesi bide artık pozisyonlarından dolayı eskisi gibi beslenemiyolarmış benim dr öle demişti haftada 100 gr alabilir 300 gr alabilir demişti

deseydin pkass bir haftadir bekliyor nisandan sonra daaha dogurmadi diye :))
hadi hayurlisi bakalim

yaws herkes doguuryor subatin birini bekleseydiniz bari

ben doğurmuyorumki daha
1 ayım hadi bilemedin en az 20 günüm var bence

Kasilma araligin azalirsa takipte ol canim

kasılmaları bilemem ama bel ağrım şiddetlendi
ay korkmaya başladım ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…