- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Bence de kaşımaktan olmuştur. Umarım güne gitmişsindir.
Canım bende her ıkınmada inşirah ve aşr okudum Allah'ın izniyle de ilk OLMASINA rağmen yarım saatte doğdu :)Arkadaslar 5tane normal ve kolay dgum yapan bir arkadasimin tavsiyesi: ABESE suresi 20.ayet """Summe sebile yesserah"" ve insikak suresj ile meryem suresi cokca okunmaliymis..insaaallah hepimize kolay ve saglikli dgmlar nasip olur
okulda onu rahatsiz eden istemedigi olumsuz durum ne sordunmu peki?Tam 4 aydir okula gidiyo ve 3aydir her gun okula giderken araliksiz agliyo. Bu hafta ikimiz beraber agladik. Bunun icin yorumun ne ?
Başka ne dedi dr nasılmış kuzucuk
yarim saat ikinma içinmiydiCanım bende her ıkınmada inşirah ve aşr okudum Allah'ın izniyle de ilk OLMASINA rağmen yarım saatte doğdu :)
bence sen evde dogum yap : ))O degilde ben hala hangi hastsnede dogum yapcam krr vermedim
Hastane kıyafeti giydiriyorlarCanım sezeryan olucak olursa üstümüze hastane kıyafeti mi giydiriyorlar yoksa gecelik mi uygun pijama mı? Soruya bak ama hiç bir fikrim yok da ondan soruyorum.
Ekmek yapan benim cano , buyur gel evime , bolca yemek de yapmıştım , cay da var , Ekmege sürmek için tereyağı da var , kahvaltılık cikolata da yaptiydim çocuklara.hadi bekliyorum. Başka kimler geliyor Kizlarrr
deseydin pkass bir haftadir bekliyor nisandan sonra daaha dogurmadi diye :))gidemedim eşim göndermedi
kanamam yok ama şiddetli bel ağrım var saat başı kasılıyorum
yani bebek kasılıyor haliyle sancı yapıyor
Canım sezeryan olucak olursa üstümüze hastane kıyafeti mi giydiriyorlar yoksa gecelik mi uygun pijama mı? Soruya bak ama hiç bir fikrim yok da ondan soruyorum.
Biberon , emziks, süt sağma makinesini kaynar suda beklettim cantaya yerleştirdim. Sanırım çantalar tamam
çocuklarin en iyi bildigi sey anne babayi kullanmak zatenCocugunun seni kullandigini bile bile hic bir sey yapamamak cok aci
almaaaaaaa : )))Israrla biberon almıyorum alsam mı ki bir tane
Yeleği bitirdim
tek taraf duymadim hiç canim, dr un ne demisti buna ?Tek tarafli ödem yaşayan var mi? Surekli sag ayagim sis onceden aksamlari sisiyordu simdi gece gunduz dizden asagisi baya bi sis parmklar gerim gerim gerliyo sivi tuketimim bol magnezyum da içiyorum tuzlu tip de tuketmiyorum aman aman kontrolde tansiyonum da normal gibi ama gitgide daha koca ayak oluyom iyi mi
almaaaaaaa : )))
vallahi iki dogumdada biberon goturmedim hastaneye,evede aylar sonra aldim : )
emzik al ama : )
Ayyy yerim onuu maşallah kuzumaIyiyiz teyzesi çok şükürSadece doğum pozisyonunda değil hala. Ben dönücek dedim Dr zor dedi ya bilmiyorum bir de son bir haftada 100 g anca almış daha önce 250-300 aldığı oluyodu. Brokoli bamya falan yedim sevmedi tabii çocuk, patates alayım en iyisi :)
deseydin pkass bir haftadir bekliyor nisandan sonra daaha dogurmadi diye :))
hadi hayurlisi bakalim
yaws herkes doguuryor subatin birini bekleseydiniz bari
Kasilma araligin azalirsa takipte ol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?