2015 Şubat Anneleri

Bayanlar sizlerle bebek hakkında bir bilgi paylaşmak istiyorum tuhafınıza gidebilir ama 36 yaşında 2 çocuklu biri olarak denemenizi tavsiye ederim...bebeğin 3. 4. Banyosunda sırtını avuç ayanızla bir müddet ovun sırtından sert siyah dikene benzer kıl çıkıcak sakın koparmayın o şekilde kalacak ve her banyodan sonra mutlaka bebek yağıyla masaj bu sırt dikeni bebeğin rahatlığı için denemek isteyen yapsın bebek daha huzurlu oluyor

Bence yarın şu mercimekli fasulyeli yemekten yap çok besleyici görünüyordu o. Ben de ona benzer bişey yapmayı düşünüyorum. Ayrıca Migros'u neden kullanmıyorsun? Online olarak istediğini alıyorsun eve getiriyorlar kapıda ödemesini yapıyorsun. 75-250 TL arası 2.5tl Taşıma ücreti veriyosun o kadar. Aylardır böyle alışveriş yapıyorum.

ben hatirliyorum boyle bisey yapmistim ogluma ama niye yaptim sonuç ne oldu onu hatirlamiyorum : )))))

Ya onu yapamam ben annemin yaptığına alışmışım.ben yaparsam tadı değişik gelir.
Birde ben kendi yaptığım yemekleri yiyemiyorum.
Öyle pilav makarna falan yerimde ıspanak
Tarzı bir şey yapınca midem bulanıyor.
Birde intternetten banka hs girmeye bile üşenen biri oldum. Üye olcamda alışveriş yapıcam.
Siz yemek yaptıkça bana dünyanın en zor işini yapıyormuşsunuz.gibi geliyor

Kasilma araligin azalirsa takipte ol canim

operasyon sırasında hastane kiyafet veriyor ameliyat onlugu gibi bişey. Cikinca ben gecelik giydim ilk gun alttan kanma kontrolu ve ameliyat dikislerne bakiyolar kolay oluyor oyle

Doğum olduğu için kanama da başlıyor di mi?

Ben de yemek yapmayı sevmiyorum ama sağlık için uğraşıyorum işte. Liste yaptım oradan seçiyorum ne yapacağımı. Eşim iş seyahatinde olduğunda bazen sebze yiyeyim derken karnıbahar brokoli lahana abartıyorum sonra midem bulanıyor eşim gelince kebapçıya gidiyoruz oh mis yaaa

Mesela ne yapayim diyorum ya ? Okuldan eve geldiginde bgn cok eglendik diyo
bak sen sipayaa :)) dalga geçiyor resmen adamla : )))
ay guluyorum canim kusura abkma eminim çok can SIKICI biseydir sen içinde yasadigin için

valla yapacak bisey yok , onun aglamasini keman yayi sesi gibi duyup isine bakaacaksin : )
kuçukde deil 4 yas , burda çocuklar 3 yasinda basliyor ana okuluna
okulun ilk gunu hatta haftasi butun okul inliyor ,bagiran çagiran aglayan kuçuklerde tabi, buyukler gidip sakince sirlara oturuyolar .. : )

bi iki ay sonra okul sessizlige burunuyor
sizinki uzun surmus ama oglun aglayarak seni can evinden vurdugunun farkinda, babasinin yaninda bile konusma bugunde agladi vs diye konsunu açma, kulagina pamuk tika gerkirse ama duyma

Reactions: ydm
Ben şimdi çıkıyorum yeşildereden 20 dk ya oradayım

Ve Litchi senin mesajin farklı sayfadaydi tlfndan ancak bu kadar alıntı oluyor kusura bakmayın..
Kiz oba ben zaten dengesizim bu ara görür görmez beni de aglattin iyi mi. Cidden yakın olsaydık birbirinize destek olurduk halimizden anlardik dertlesirdik ne bileyim.. Bu aksam benim de canım bir olaydan dolayı sıkkın su an anlatmak istemiyorum,senin mesajını da görünce hemen açıldı çeşmeler..

Litchi Sana da üzüldüm kuzum yanında kimsen yok sessizsin kendi halindesin narinsin kirilgansin dusuncelisin..

fyz35 kız bana o taraflar çok ters geliyor son zamanlarimizda olmasaydik aslında ortada bi yerde bulusurduk ne güzel

Ne diyim fistiklar gonullerimiZ bir olsun.. Obam ben yalnızım kardesim kimsem yok diye uzuluyordum ama bazen olunca da Bisey fark etmiyor de mi.. Neyse en iyisi insanin kendi kendine yetmesi. Diğerlerini boşver bacım sen kendin iyi olmaya bak.

İyi akşamlar herkese bugün sabah hamİleligimin basindan beri hiç kusmanistim neyse doktoru aradık kliniğe çağırdı gittik bebeğin kalp atışları zayıflamış bizi hastaneye yönlendirdi orda daha detaylı bakildim 5tup kan alındı sonra bebeein kalp atışı normale döndü ama kan değerlerinde trombosit düşüklüğü cikti bu yüzden yarin da gelin dediker. Bu durumu yaşayan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…