hurmayı ne için yiyorsunuz önceden yazmış olabilirsiniz ama ben kaçırdım sanırım :S
tek taraf duymadim hiç canim, dr un ne demisti buna ?
Ben bir tane büyük aldım.Israrla biberon almıyorum alsam mı ki bir tane
heheh ondan bende almistim oglumda : )) minnacik çok seker demiiTamamemzik aldım gece parlayanlardan
Deme yaa ağlıycam.zağlamaya meyilliyim şu anda.
Ben hiç yemek falan yapamıyorum.
Akşam ekmek arası çekirdek falan yiyorum.
Annem,yengem,ablam yakınımda oturuyor Allahın bir kulu sormuyor ne yaptın ne ettin.
Öyle çok sulu yemek falan yapabilen biri değilim.
Zaten gündüz yoruluyorum akşam 5 dk tezgah başında dursam belim felç.
Oraya bir beşik eklendi silemedim
ben hatirliyorum boyle bisey yapmistim ogluma ama niye yaptim sonuç ne oldu onu hatirlamiyorum : )))))Bayanlar sizlerle bebek hakkında bir bilgi paylaşmak istiyorum tuhafınıza gidebilir ama 36 yaşında 2 çocuklu biri olarak denemenizi tavsiye ederim...bebeğin 3. 4. Banyosunda sırtını avuç ayanızla bir müddet ovun sırtından sert siyah dikene benzer kıl çıkıcak sakın koparmayın o şekilde kalacak ve her banyodan sonra mutlaka bebek yağıyla masaj bu sırt dikeni bebeğin rahatlığı için denemek isteyen yapsın bebek daha huzurlu oluyor
dogurmuyon ama sinyal veriyon onu napicazzzzben doğurmuyorumki daha
1 ayım hadi bilemedin en az 20 günüm var bence
kasılmaları bilemem ama bel ağrım şiddetlendi
ay korkmaya başladım ben yaaa
oda normaldir gerçi, hamilelikde basimiza ta$ dusse normal diycek bu doktorlar :)))yeni olmya başladı bu durum pzrtesi randevum sorarm artk
gidemedim eşim göndermedi
Bebeğin daha rahat uyuması ve huzuru için canımben hatirliyorum boyle bisey yapmistim ogluma ama niye yaptim sonuç ne oldu onu hatirlamiyorum : )))))
Ya onu yapamam ben annemin yaptığına alışmışım.ben yaparsam tadı değişik gelir.Bence yarın şu mercimekli fasulyeli yemekten yap çok besleyici görünüyordu o. Ben de ona benzer bişey yapmayı düşünüyorum. Ayrıca Migros'u neden kullanmıyorsun? Online olarak istediğini alıyorsun eve getiriyorlar kapıda ödemesini yapıyorsun. 75-250 TL arası 2.5tl Taşıma ücreti veriyosun o kadar. Aylardır böyle alışveriş yapıyorum.
Mesela ne yapayim diyorum ya ? Okuldan eve geldiginde bgn cok eglendik diyoçocuklarin en iyi bildigi sey anne babayi kullanmak zaten
ama bu birazda senin elinde,neden birsey yapamiyorsunki canim sen ?
Kasilma araligin azalirsa takipte ol canim
operasyon sırasında hastane kiyafet veriyor ameliyat onlugu gibi bişey. Cikinca ben gecelik giydim ilk gun alttan kanma kontrolu ve ameliyat dikislerne bakiyolar kolay oluyor oyle
Ya onu yapamam ben annemin yaptığına alışmışım.ben yaparsam tadı değişik gelir.
Birde ben kendi yaptığım yemekleri yiyemiyorum.
Öyle pilav makarna falan yerimde ıspanak
Tarzı bir şey yapınca midem bulanıyor.
Birde intternetten banka hs girmeye bile üşenen biri oldum. Üye olcamda alışveriş yapıcam.
Siz yemek yaptıkça bana dünyanın en zor işini yapıyormuşsunuz.gibi geliyor
bak sen sipayaa :)) dalga geçiyor resmen adamla : )))Mesela ne yapayim diyorum ya ? Okuldan eve geldiginde bgn cok eglendik diyo
Deme yaa ağlıycam.zağlamaya meyilliyim şu anda.
Ben hiç yemek falan yapamıyorum.
Akşam ekmek arası çekirdek falan yiyorum.
Annem,yengem,ablam yakınımda oturuyor Allahın bir kulu sormuyor ne yaptın ne ettin.
Öyle çok sulu yemek falan yapabilen biri değilim.
Zaten gündüz yoruluyorum akşam 5 dk tezgah başında dursam belim felç.
Oraya bir beşik eklendi silemedim
Ben şimdi çıkıyorum yeşildereden 20 dk ya oradayım
Bebeğin daha rahat uyuması ve huzuru için canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?