2015 Şubat Anneleri

benim kasılmalar 2 kere oldu başkada olmadı ama kasıklarda ara ara ağrı oluyor ve demin elimde uyuşma karıncalanma histtim baş parmktn başladı serçeye kadar sırayla ondan ona geçti baya sert gibi hisssiz gibi oldu ellerim ne diye oldu bilmiyorum tansiyonda normaldi ama baya tedirgin oldu annemlerle kociş soğuk suya tuttuk elimi şuan iyiym geçti elim.

Ama ben her hafta değişimi günlerinin başında kndimde değişiklik hissediyorum doğumun ayak seslerini duyuyorum gibi :)
37+2 yim bu gün ve banyo yaparken göğüslerimin daha şişmiş gibi geldi banada eşimede sanırım doğum hazırlığı var vucudumda hemde hızlanan bir hazırlık oğluşum sanırım şubat başına 40. haftaya kalmıcak gibi dr. teyzesinin dediği gibi ocak sonuna gelecek mi ne

Al işine yaramaz ihtiyacı olan birine hediye edersin canım , tedarikli olmak güzel bişey dursun bi tane bence , Dr. Browns aldırdı bana eczacı

Alınca beyin otomatik olarak nasılsa biberon var diyormuş ya o yüzden almadım canım yaa.

Yurtdışına ben de taşınmak isterdim açıkçası şöyle Amerika filan.. Hem değer yargıları örfleri adetleri ayıplari günahları çok olan bi milletiz hem de onlara hic de uymayan bi milletiz. Neden bu kadar örf adet var o zaman uymayacaksak? Bak dersin hamileye horMet vs.. Gecen gün metroya bindim ayakta gittim geldim yer veren yok. Arayıp sorma desen kimse arayıp ne yapıyorsun nasılsın diye sormuyor canın ne ister diye sormuyor Biseye ihtiyacın var mi diye sormuyor bi eksiği var mi bebegin diye sormuyor hani biz fedakardik hani biz hoşgörülüydük hani biz sevgi doluyduk???

Sağolasın.
Yetiyorum kendi kendime ama bir yerde kopuyor.@Litchi gibi olsam.hiç susmam ben o benden dayanıklı. Seninde çocuklar var onlardan güç.alıyorsun.

Biri vardı kimdi hatırlıyamıyorum canım yaa. Ama elbereth61 nickli arkadaşa da sorabilirsin annesinde vardı sanırım onun da.

Sağolasın.
Yetiyorum kendi kendime ama bir yerde kopuyor.@Litchi gibi olsam.hiç susmam ben o benden dayanıklı. Seninde çocuklar var onlardan güç.alıyorsun.

Annen günlük işlerini yapabiliyor mu yoksa hala yatması mı gerekiyor. Bebiş doğunca birkaç gün seninle kalması iyi olabilir.

T
Trombositlerim benimde cok dusuk ilk hamileligimde de oyleydi ama bunda daha cok dustu gecen hafta acil aradilar cok dusuk cikti tekrar yapicaz diye..olmasi gereken deger 150/400 benim 90/100arasiydu gecen hafta baya dustu 30/40 ama cok sukur yine 100e cikmis..simdilik cok dusuk olmadigi icin biseyler yapmiyorlar..insaAllah gerekte kalmaz cunku birinci dgmumda oyleydi son anda acil sezaryen oldum ama cok sukur bi sorun cikmadi..insaAllah bir problem yasamayiz

Geçti o günler. Bugün asansörden çıkarken üzerime geldiler bineceklermiş yaw durun once biz çıkalım di mi insanlar akıllanacaklarına iyice cahilliğe doğru gidiyor :)

Ocak annelerine baktım doğum.zamanları 18 ocak ve sonrası olan bir kaç kişi var 40+ ve 39 haftalıklar. 7-8 kişi doğum olsun diye ne yenir ne içilir derdindeler.
Çok beklemekte sıkıcı bence

Ocak annelerine baktım doğum.zamanları 18 ocak ve sonrası olan bir kaç kişi var 40+ ve 39 haftalıklar. 7-8 kişi doğum olsun diye ne yenir ne içilir derdindeler.
Çok beklemekte sıkıcı bence

Bugün birkaç takım daha aldım bebişe artık bunlar yeter sanırım on Takım'ı bulmuşuzdur ekstradan şapka eldiven ağız bezi de aldım. Nir de aldıklarım küçücük gibi geldi yeni doğan ve üç aylık aldım acaba daha büyük lazım olur mu ki? Sen büyük aldın mı?

Sağolasın.

Her zaman güçlü olmaya çalışmak daha da yoruyor insani.çocuk olduktan sonra başka zorluklar da çıkıyor daha onceden hic var olmayan şeyler gündeme geliyor insanin sinirleri zayıflıyor. Valla Litchi ye ben de hayranım hic bozmuyor kendini ve dimdik bi duruşu var

Anneler her zaman güçlü olmalıdır , kocaman kanatları olup yavrularını kanatlarının altına alıp gerektiğinde bütün olumsuzluklardan korumalıdır. İste o yüzden kendimi salamiyorum hic. Boyle bi luksum yok. Arada bir fena aglarim ama. O kadar da olsun ama di mi

Sen temizlik isini naptin kendinmi yapcan birinimi buldun ben 2 hatun aradim gelmiolar havalar soguk die
Canim benim duzenli tmizlikcim var. Iki haftada bir geliyor. Hem calisiyorum hem oglum var bir yandan hamilelik. Subat basinda bir fazla alsam bana yeter. Ne tarafta oturuyosun ki. Benim kadin dolu ama hep okuldan arkadaslara gdiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…