Şapka ördüm iki tane yeleğe bugün başlamıştım Hevesle bi günde bitirdim yatında yeleğe takım şapka başlıcan bitirinceye patik yapcam yatın resim atarım dikmedimGerçekten mi? Benimki az kaldı ama bir iki yine anca biterşimdi ne örüceksin? Ben patik düşünğyorum.
Canım nerelerdesin sen? Uzun zamandır yazmıyorsun merak ediyordum. Nasıl gidiyor?
Geçti o günler. Bugün asansörden çıkarken üzerime geldiler bineceklermiş yaw durun once biz çıkalım di miinsanlar akıllanacaklarına iyice cahilliğe doğru gidiyor :)
bence bir dr.a danis canim. Zaten zor zamanlar. Hastalik iyice yorar seniCanım bir aya yaklaştı artık bütün vücudum kırılıyor karın ağrısı Boğaz ağrısı kulaklarıma kadar kaşınıyo ve Geçmek de bilmiyo kilo verdim bu arada
masallah bebegine. Daha gunun var. Iki gun icinde kanala.girdi acildi dogurdum ben. Seninki de celik kapi degil ya girer kanala. Dr firsat bulmusken yol yapiyor sezeryana. Hayirlisi olsun tabi hngisi saglikliysa ama dr.lara kizginimKızlar hala dışardayım, merak edenler olursa diye son durumları yazıyorum.Bugün kontrole gittim, 3 kilo olmuş dedi maşallahhalen doğum kanalına girmemiş açılma yok böyle olursa sezeryan dedi doktor.Bu arada mantar başlamış, zaten kaşıntım vardı fitil verdi.Şimdilik son haberler böyle.Haftaya yine kontrol var, doktora da dediğim gibi hangi doğum şekli hayırlısı ise o olsun.
Şapka ördüm iki tane yeleğe bugün başlamıştım Hevesle bi günde bitirdim yatında yeleğe takım şapka başlıcan bitirinceye patik yapcam yatın resim atarım dikmedim
Dikiyorum sabah koycam resmini ;-)Ya canım paylaş da beni de ozendir bir sürü şey yaptım yarim duruyor acayip sıkıldım senden göreyim heveslenirim de bitiririm inş
Şapka ördüm iki tane yeleğe bugün başlamıştım Hevesle bi günde bitirdim yatında yeleğe takım şapka başlıcan bitirinceye patik yapcam yatın resim atarım dikmedim
Pazarda karnima çarpan bile oldu kaç kere
kahvaltilik cikolatayi nasil yapiyorsun. Kolay bisey mi tarifi var miEkmek yapan benim cano , buyur gel evime , bolca yemek de yapmıştım , cay da var , Ekmege sürmek için tereyağı da var , kahvaltılık cikolata da yaptiydim çocuklara.hadi bekliyorum. Başka kimler geliyor Kizlarrr
ahaha ben cok guldum ekmek arasi cekirdek okudum da. Sonra uzuldum haline. Besik de cok gzel ama kac ay kullanilir kiYaa ağlarken o beşiği görünce o araya nasıl girdi anlamadım gülme geldi. Birde ekmek arası çekirdek yazmışım o da komik geldi.
Ist anadolu yakasindayim cnm eger uzak degikse karsin tarafda iyi olur
İyiyim kuzum kalca agrilarim disinda bir problem yok telefondan uzak duruyorum radyasyon bebege zarar diye o yuzden pek giremiorum zaten forum cok hizli ilerliyo yetisilmiyo yani masallahi var kizlarin sen nasilsin hersey yolunda mi ?
İyi akşamlar herkese bugün sabah hamİleligimin basindan beri hiç kusmanistim neyse doktoru aradık kliniğe çağırdı gittik bebeğin kalp atışları zayıflamış bizi hastaneye yönlendirdi orda daha detaylı bakildim 5tup kan alındı sonra bebeein kalp atışı normale döndü ama kan değerlerinde trombosit düşüklüğü cikti bu yüzden yarin da gelin dediker. Bu durumu yaşayan var mi
Canim bugunku egitimde ebeler kesinlikle koymayin dedi. Ben de koymustum cikarticam.Israrla biberon almıyorum alsam mı ki bir tane
Ben medela calma almistim. Kullanmadim ama sut gelmesi icin bebegin baya ugrasmasi gereken bir biberon. Simdi de kaynatip koyarim cantaya. Ya da evde dursun gerekirse kullanilir hani sut gelmez fln birkac gun icin. Biberona alisma olmuyormus diye aldim ama cok sukur ona da gerek kalmadi. Bir bakin isterseniz modeline yorumlara.Canim bugunku egitimde ebeler kesinlikle koymayin dedi. Ben de koymustum cikarticam.
Yok cnm ben 20 gun sonra dogum yapicam ama tskedrrim yinede cok gec okur ama yinede aklimda bukunsun baska durumlar icinHmm sana biraz uzak olabilir canim. Surp pirgic ermeni hastanesini biliyo musun? Zeytinburnunda mutlaka duymussundur. Oranin zaten sadece iki tane cildiye uzmani var ikisi de cok iyidir.
Serkis Barıs var yasli olan o populerdir bayagi randevu almak zor yani 15 gun sonraya veriyo eger bekleyebilirsen ona git. Digeri de Vahe Kösem ben Vahe beye gittim cok memnum kaldim o da cok iyi oneririm.
Yok cnm ben 20 gun sonra dogum yapicam ama tskedrrim yinede cok gec okur ama yinede aklimda bukunsun baska durumlar icin
kahvaltilik cikolatayi nasil yapiyorsun. Kolay bisey mi tarifi var mi
....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?