2015 Şubat Anneleri

Gecmisi okudum bitrdim. Uykum var cok. Uyuyayim ya da uyurum ins. Burnum tikaniyor balgam geniz akintisi. Grip fln da degilim. Hamilelik balgam yapti. Dogurunca gecer ins.
Iyi geceler bol uykular herkese

Iyi geceler canım. Okullar haftaya mı tatil oluyor? Görünce cevap yazarsın artık

Aynen oyle , resmen hepimizle dalga geciyo. Cildirmak uzereyim

Hande biraz oglusunu anlatsana bize şöyle havamiz degissin, çok ağlıyor mu geceleri seni çok uyandırıyor mu ,babası Nasil yardımcı oluyor mu sana vs..
Cnm anlatilmaz yasanir valla.premature oldugu icin daha aglamayi beceremiyo.geceleride duzene soktuk iki saatte bir kalkiyo.babasi baya yardimci oluyo ama suan annemdeyim o yuzden rahatim.ama karnimdaki zamandan daha cok guzelmis bu zamanlar.kokusu gulusu yetiyo

Annen günlük işlerini yapabiliyor mu yoksa hala yatması mı gerekiyor. Bebiş doğunca birkaç gün seninle kalması iyi olabilir.
Annem biraz hastalık hastası. 4 ay oldu doktorlar çok iyisin diyor ama kabul etmiyor. Alıştı hep yatıp Gündüz dizilerini izlemek istiyor.
Babam çok boğazına düşkün ve yıllarca annem ona hizmet etti.
Şimdi iyiyim dersem yine 7/24 ona hizmet ederim diye düşünüyor.
Her hafta hastanede. Bugünde nöroloji ve ortopedi deydi. İyisin demişler ama yok.
Yıılarca bize de çok.hizmet etti ama sanırım şu anda yaşlılıl sendromu falan yaşıyor.
Kendine baksa çocuk bakmasına gerek.yok.
Eskiden her şeyleri ile ben ilgileniyordum şimdi elimden bir şey gelmiyor birde hergün arayıp şuram buram ağrıyor diye dertleniyor.bende kendimi kötü hissediyorum.

Eklentiler

• image.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 73
Geçti o günler. Bugün asansörden çıkarken üzerime geldiler bineceklermiş yaw durun once biz çıkalım di mi insanlar akıllanacaklarına iyice cahilliğe doğru gidiyor :)
Sen doktorada çaktırmadan gidip geliyorsun. Ben bir hafta ilan ediyorum.
Gerçi bende artık her hafta gidecekmişim.

oyy hem margarin hem çig yumurta var kiz nettin sen tiramisu :))

Ben koydum hepsini evet =) hepsine gereksiz yazmışsın =. ( ben anneme giderken bile oturmaya yanımda yedek giysi götüren bi insanım ya degistirmek istersem die =) arabada ayakkabı fln bolca vardır , o yüzden ne var ne yok topladım ben

Bende karışık aldım
Bana aldığım her şey küçük.gibi geliyor.
Herkes bebekler zaten küçük diyor ama ne bekliyorsam artık.
Nr zamandır bebek görmedim bende.

Ne zaman yıkayacaksın?

Ona bakarsan bende şunu anlamıyorum yeni Doğan bebek bezi 0-3 kilo diyo ama bizim bebekler 3 kilodan fazla ? 1 numara mı almalıydık paketler patlamazsa elimizde iyidir
Bende karışık aldım
Bana aldığım her şey küçük.gibi geliyor.
Herkes bebekler zaten küçük diyor ama ne bekliyorsam artık.
Nr zamandır bebek görmedim bende.

Ip var daha bi bere öreyim yarın bide patik tam takım olsun süslerim yarın ben onu :) çok Hoşuma gitti ip yumuşacık gerçekten eşim bayıldı Aldı eline seviyo :)
bere de takım okur çok güzel ya =) maşallah çok hızlısın gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…