Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızzz aylardar seni soruyorum bacım ne oldu sana.rüyalarıma girdin.Selamun aleykum kızlar ben geldim hatırladınız mı beni![]()
yap canım ya ben biraz normal doğuma takıntılıyım da elbette öncelikle sağlıklı olmamızDaha hic konusmadim dersem beni ayıplar misinizgecen gun oturdum bayağı bi sevdim karnımi aşağı doğru hareketler yaptım aşağıya doğru ışık actim filan..ama o dediğin hareketi daha yapmadım namaz kılar gibi.olmazsa bugün yapiyim.
aman dikkat et canimn dr sana en son ne demistiAdet sancısı gibi sancılarım var, Bebe gelcek die korkuyorum . Sürekli kontrol şu mu geldi kan mi o derken , oynatmaya az kaldı
ama anne başka bişey yaa..annem yapsa daha çok ağrıma gider benim..koca iyi bişey olsaydı adı gonca olurdu der anam,ömrünü kocatır ancak :))Kimi aileden kimi kocadan yana şanslı canım ikisi bir arada olmuyor genelde![]()
Âmin canım inşallah sağlıklı olsunda fark etmezProva sy sen bunu. Birkac gune dogabilir. Bir hafta da olabilir. Saglikla hayirla dogsun ins
bugün nst istedi doktor ( ücreti 30 tl ) ben sancı felan yok gerek yok dedim ( sancım yok boşa para vermiyeyim diye ) ama doktor 36.haftadan sonra kontrol etmek lazım deyince mecbur yaptırdık 7-15 arası sancı çıktı yani sancı yokburda sancisi çikmayan bi ben bi de litchi kaldik : )))
bize bakmiyolar o yuzden baksalar bizdede çikarr
yonetime soyleyek buranin adini subatdan donme ocak anneleri olarak degi$sinler basligin adini![]()
Sende de bende olan biseyi goruyorum bilincinin iplerini serbest birakamama sendromusurekli diyorsun ya ben mi döndurmuyorum bebisi acaba diye belki de surekli bunu bu sekilde dusundugun için öyle oluyor yani dönmesine engel kendini gordugun icin. Biraz kontrolu birakabilsen unutsan alt bilinci basibos birakablsen akısa gecicek hersey belki de kimbilir kuzum
Dun benimde vardi sanci degilde agri gibi sola uzanip su ictim bol bol sukur gectiAdet sancısı gibi sancılarım var, Bebe gelcek die korkuyorum . Sürekli kontrol şu mu geldi kan mi o derken , oynatmaya az kaldı
Normal artık son ayda oluyo heralde ne bilim baya zorlanıyorum artıkaman dikkat et canimn dr sana en son ne demisti
herkes her gun sanciyla geliyor dr dan ben artik karistiriyorum buradakileriiin durumunu
Bi arkadasimda var simdi 6 aylik bebek oglu aylik kontrol oluyo takip ediliyoKizlar selam doktordan geldik bugun bebegin böbreğinin birinde buyume oldugunu soyledi.doktor.bu zamana.kadar hersey normadi butun testler yapildi ilk defa bugun bu haberi verdiler.cok endiseliyiz.cevrenizde bu durumu yasayan varmi.allah hepimize saglikla.bebeklerimiiz.kucagimiza.almayi nasip etsin dua.edin nolur
Benim de yok varsa da ben hisstmiyorum rahatsız edecek kadar.daha Dr a gitmedim salliyorum hafta geçsin diye.benimkiler geç geliyor rahatligi var.burda sancisi çikmayan bi ben bi de litchi kaldik : )))
bize bakmiyolar o yuzden baksalar bizdede çikarr
yonetime soyleyek buranin adini subatdan donme ocak anneleri olarak degi$sinler basligin adini![]()
Geçmiş olsun sana da canımDun benimde vardi sanci degilde agri gibi sola uzanip su ictim bol bol sukur gecti
Allah yardımcınız olsunKizlar suyum geldi hastanedeyiz 12-1 gibi sezeryana alacaklar dualarinizi eksik etmeyin
Allah yardimciniz olsunnnKizlar suyum geldi hastanedeyiz 12-1 gibi sezeryana alacaklar dualarinizi eksik etmeyin
Kizlar suyum geldi hastanedeyiz 12-1 gibi sezeryana alacaklar dualarinizi eksik etmeyin