2015 Şubat Anneleri

Adet sancısı gibi sancılarım var, Bebe gelcek die korkuyorum . Sürekli kontrol şu mu geldi kan mi o derken , oynatmaya az kaldı

Daha hic konusmadim dersem beni ayıplar misiniz :oops: gecen gun oturdum bayağı bi sevdim karnımi aşağı doğru hareketler yaptım aşağıya doğru ışık actim filan..ama o dediğin hareketi daha yapmadım namaz kılar gibi.olmazsa bugün yapiyim.
yap canım ya ben biraz normal doğuma takıntılıyım da elbette öncelikle sağlıklı olmamız

burda sancisi çikmayan bi ben bi de litchi kaldik : )))
bize bakmiyolar o yuzden baksalar bizdede çikarr

yonetime soyleyek buranin adini subatdan donme ocak anneleri olarak degi$sinler basligin adini:KK45:

Adet sancısı gibi sancılarım var, Bebe gelcek die korkuyorum . Sürekli kontrol şu mu geldi kan mi o derken , oynatmaya az kaldı
aman dikkat et canimn dr sana en son ne demisti
herkes her gun sanciyla geliyor dr dan ben artik karistiriyorum buradakileriiin durumunu

Kizlar selam doktordan geldik bugun bebegin böbreğinin birinde buyume oldugunu soyledi.doktor.bu zamana.kadar hersey normadi butun testler yapildi ilk defa bugun bu haberi verdiler.cok endiseliyiz.cevrenizde bu durumu yasayan varmi.allah hepimize saglikla.bebeklerimiiz.kucagimiza.almayi nasip etsin dua.edin nolur

yonetime soyleyek buranin adini subatdan donme ocak anneleri olarak degi$sinler basligin adini:KK45:
bugün nst istedi doktor ( ücreti 30 tl ) ben sancı felan yok gerek yok dedim ( sancım yok boşa para vermiyeyim diye ) ama doktor 36.haftadan sonra kontrol etmek lazım deyince mecbur yaptırdık 7-15 arası sancı çıktı yani sancı yok

Sende de bende olan biseyi goruyorum bilincinin iplerini serbest birakamama sendromu:KK66: surekli diyorsun ya ben mi döndurmuyorum bebisi acaba diye belki de surekli bunu bu sekilde dusundugun için öyle oluyor yani dönmesine engel kendini gordugun icin. Biraz kontrolu birakabilsen unutsan alt bilinci basibos birakablsen akısa gecicek hersey belki de kimbilir kuzum

Haklısın canım.

Kizlar selam doktordan geldik bugun bebegin böbreğinin birinde buyume oldugunu soyledi.doktor.bu zamana.kadar hersey normadi butun testler yapildi ilk defa bugun bu haberi verdiler.cok endiseliyiz.cevrenizde bu durumu yasayan varmi.allah hepimize saglikla.bebeklerimiiz.kucagimiza.almayi nasip etsin dua.edin nolur
Bi arkadasimda var simdi 6 aylik bebek oglu aylik kontrol oluyo takip ediliyo

Benim de yok varsa da ben hisstmiyorum rahatsız edecek kadar.daha Dr a gitmedim salliyorum hafta geçsin diye.benimkiler geç geliyor rahatligi var.

Back
X