2015 Şubat Anneleri

aynı şeyi benim doktorumda yaşamış şimdilik herşey normal ama son an ne olur bilemeyiz diyor sürekli

valla canım benım..ben ne orda bebek yatırıldığını gordum ne de o zımbırtının doğru duzgun kullanıldığını..bıldıgın karton gıbı bırsey günah bebek orda yatarmı..hala saskınlıklardayım vallahı..
son zamanlarda azalmasının normal olduğu soylenıyor..ama benım oğlan aşırı derecede hareketlı ne gece ne gunduz nerdeyse kımıldamadığı an yok.. bende benmkının normal olmadığı dusuncesını taşıyorum yerlı yersız..
adam böyle alıştırılmış hayatım..ılk evlendıgımızde ınanılmaz sasırdım..sofradan kv mı 50 kere kaldırır..su ıcecek mesela benım bardağımı getırın der..farazı bır bardak gelmısse kendısının dedıgı olana kadar ınsanın beynını yer.bır lokantanın onunden geçerken bı yemek gorur eve gelır ondan yapın der tutarsa ne ala bıde yapılan yemek ıstedıgı gıbı olmazsa onune gelene anlatır..hal böyleyken gecen sene kanser olduğu ortaya cıkıpta mıdesı komple alınınca sımdı +100 kat daha nazlanır oldu..dun içine duse duse yedıgı seyden bugun nefret edıyormus..esım sofrada oyle ısrar edıyorkı sundan ye baba bundan ye baba adam yok dıyor yemıcem ama kendısıne ısrar da edılsın ıstıyor..esıme kızdım bende yahu yerse aha önünde burası elın evı degılkı nıye yalvarıyorsun?adam ben oyle dıyınce bozuldu cunku benden de aynı muameleyı gormeyı umuyor.ama ben anama babama bıle yapmam bunu kı böyle gormedım de..

esım babası alınacak dıye dıyemıyor bısey ama ben soyledım geldıgınde dr dınleneceksın ayakta durmayacaksın yatacaksın dedı dedım,Allahı var kapı çalsa kendı bakıyor,canı bırsey ıstese kalkıp kendı alıyor cok zaman..ama 2 saatte bır yemek yedıgı ıcın (ve sureklı degısık degısık seyler ıstedıgı ıcın)ben ne mutfaktan cıkabılıyorum,ne oturabılıyorum,nede bulasıga yetısebılıyorum..

neysee hamdolsunkı yakın degılız dıye se kendı mı avutuyorum

Ev su an 23-24 derece. Kv kat kat giyiniyor isinamiyormus sobali eve aliskin. Oglani da giydirmeye calisiyor lahana gibi. Ki bnce 22 den fazlasi gereksiz daraliyor insan.
Bizim burdaki insanlar 18 derecede zaturre olur :)))
hehe o dr un evi kaç drece acaba :) yok kiz alisinca bisey olmaz
benim çocuklar sicak eve gittimi kipkirmizi oluyolalar domates gibi :))

benim salon ne sicak ne soguk ama odalar daha serin salona gore, alt kat bo$ kiraci yok

Bebis dogsun hele biraz da büyüsün yaza doğru filan toparlanirsiniz daha güzel olur hatta herşey sonuçta 3 kişilik bi aile olacaksınız bundan daha güzel şey var mi

seni o kadar anlıyorum ki... bende sürekli doktorun söylediklerini söyledim kv. amann bir şey olmaz dedi durdu, beynime girdiler bir şey olmaz bir şey olmaz diye. aha bir şey olmaz 35+1 de doğuruverdim. Hamd olsun bebeğim sağlıklı ama keşke zamanında doğsaydı, her gün pişmanlık yaşıyorum böyle olcağını bilsem oturmazdım bile Rabbim böyle yazmış ne yapalım, etrafta bilinçli anne kv olacaktı ki... yok işte eşim bile abartma dedi sürekli. kendi kulaklarıyla duymasına rağmen. Doktorlar abartıyormuş, abarttıkları falan yok en kötü ihtimal 35 te doğurursun dedi öyle de oldu.

Atlattik canım çok şükür dün akşam 6 da çıktık hastaneden anca fırsat bulup yazabiliyorum :) destek olan moral veren herkese teşekkür ederiz kizimla :)
gozunaydın canım..yenıdogan sarılığı her çocukta olur ama kımı bellı belırsız atlatır..hıc ac kalmasın gerekırse once emzır sonra mama ver yerse açtır doymuyordur..ama sureklıde sağmaya calıs kı sut de artsın..

annelık nasıl ama..ılk gece topuk kanı alınırken hıçkıra hıçkıra aglamıstım arkamı dönup nıyey se esımden utanmıştım..ne ara anne oldumda o hıs geldıde o canlı sey ıcın ağlar oldun dıye de sorup durmuştum kendı kendıme.. :)

Kayınpederinin durumuna üzüldüm zor birşey 2 saatte bir yemej vs ama her seferinde neden farklı yemek istiyor naz çekecek eziyet edilecek durumda değilsin ki su an aynı yemekten yese ne olur yani önemli olan iki saatte bir yemesi değil mi,ya gönlünü de alırsın belki daha sonra ama su an hic sırası değil

sabah eşim diyorki istersen hazırlan seni köye götüreyim annende kal 15 gün
istemiyorum evde yatarım dedim aç aç yatılırmı diyor
sanki anneme gitsem istediğim şekilde davranacağım
kadın sabahtan beri aramadı bile
11 de babam aradı ne yapıyorsun dedi kahvaltı ettik ortalığı toparlıyorum dedim
iyi madem nasıl oldun diye aramıştım dedi kapattı
o saatten beri ne aradılar ne sordular
kimsem yokmuş gelecek
üst kat komşum geldi yapılacak bişey varsa yapayım yemek falan yapayım dedi
kadın evine çıktı bana yemek yapmış çorba yapmış getirdi
elin yabancısı anamdan daha yakınmış
çok zoruma gitti yaa

bugun benden oyle bır yemek ıstedıkı ne yedımne yaptım dahaonce.. sımdı kalkıp yapıcam..esıme dedım bıraz once gerımgerım gerılıyorum nıye dedı su yemegı yıyıp bı evıne gıdeydı su adam bana laf söylemeden dedım..guldu :)) böyle seylere alışık olmadığım ıcın cok gücüme gıdıyor,mırın kırın ettıgınde..ben dışarıya sıparıs yemek tatlı vs cok yaparım ucret karşılığında ..elım tatlıdır ama bu adamın neyı begenıp neyı begenmeyecegı bellı olmuyor..bır seferınde kabak mücver yapmıştım yenı evlıydık 4 sene oldu hala söyler böyle yemek yemedim omrumde dıye

görümcem 9 ay hamılelıgı boyunca evını kv temızledı yemegını yaptı onune getırdı ..herkes kendı evladına merhametlı ..benım anam dışında..banada Allahım merhamet eder de bunlara muhtaç olmam ınsaallah..

senın yazdıklarını okurken ılk hamılelıgımde annemın yaptıkları geliyor aklıma ..ne kadar uzulmustum ne aglamıstım ..ınsan bu halıyle sahıpsız kımsesız bırakılırmı dıye ..sımdı nerdeyse hıc etkılemıyor annemın dedıklerı..mumkun olduğu kadar gec gelsın ıstıyorum..cunku onada hızmetı ben edıcem,,oda bana eller gıbı sunu yapıversende yesek dıcek..

kalsın..

Ya kizlar Allah nasip ederse sezeryan olcam ve gunu planli.esimden baskasi yanimda olsun istemiyorum.ameliyata girerken kimse beni duygusala baglatsin istemiyorum.gelin gorun ki ma aile gelmek istiyo.hatta kv samimi komsularinA hbr vercekmis.hayir anlamiyorum ki seyirlik maymun mu var?sezeryan sonucta ve genel anestezi komsunun yanimda ne isi var yaaaa?ben mi abartiyorum

Kısmet ya dönerse bizimdir donmezse de bizim bu defa :)

Takviminde 36 diyor 18 gün önce mi doğacak?
ben daha oncede acıklamıstım sana cnm 21 subat 40 hafta doluyor 37+ 6 da yanı 38 hafta dolmus oluyor subatın 6 sında alınacak sezaryen dogum yanı 21 ıle 6 sı arası 15 gun kı buda sezaryen dogum ıcın cok uygun bır zaman sezrayende 2 hafta oncesınde alınabılır bebek yeterlı buyuklukte ve uzunluktaysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…