Gormemisim yazilar arasindaAh canım keşke daha önce okusaydın serefraz yazdı dün aynı şeyi.
Allah razı olsun canm...şişti ve morardı ne yapılır bilmiyorum ki acısını çeke çeke oturuyorumcok gecmis olsun insallah muhim bisey yoktur
gözünüz aydın cnm allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsin sen kurtuldun darısı başımızaHepinize cok tesekkur ediyorum....
saat 1:15 te dunyaya geldi oglum.
Ters oldugundan sezaryan oldu hic korktugum gibi degildi genel anestezi ile uyudum uyandigimda agrim vardi damardan agri kesici ile agrimda yok artik.
Emziriyorum sadece dogrulmak biraz zor ama benim kucuk adamim guzel kavriyor maasallah... kilosu 2850. Herkese tekrar tesekkurler...
Kaçmadım kuzum aşkolsun, son alınacaklara bakınıyorum dışarda.Arada da size bakınıyorum şekercimSana da canim da neden durmuyorsun hemen kacip gitmissin
senin doktor daha erken alıyor . Benimki bakalım en son ne dicek. Kaç kilo oldu bebeğin peki canımaynen cnm sezaryen 6 subatta ınsallah
Kuzum size de maşallahmaşallah size
benim karnım senden daha aşağıda duruyor
valla canım benım..ben ne orda bebek yatırıldığını gordum ne de o zımbırtının doğru duzgun kullanıldığını..bıldıgın karton gıbı bırsey günah bebek orda yatarmı..hala saskınlıklardayım vallahı..
son zamanlarda azalmasının normal olduğu soylenıyor..ama benım oğlan aşırı derecede hareketlı ne gece ne gunduz nerdeyse kımıldamadığı an yok.. bende benmkının normal olmadığı dusuncesını taşıyorum yerlı yersız..
adam böyle alıştırılmış hayatım..ılk evlendıgımızde ınanılmaz sasırdım..sofradan kv mı 50 kere kaldırır..su ıcecek mesela benım bardağımı getırın der..farazı bır bardak gelmısse kendısının dedıgı olana kadar ınsanın beynını yer.bır lokantanın onunden geçerken bı yemek gorur eve gelır ondan yapın der tutarsa ne ala bıde yapılan yemek ıstedıgı gıbı olmazsa onune gelene anlatır..hal böyleyken gecen sene kanser olduğu ortaya cıkıpta mıdesı komple alınınca sımdı +100 kat daha nazlanır oldu..dun içine duse duse yedıgı seyden bugun nefret edıyormus..esım sofrada oyle ısrar edıyorkı sundan ye baba bundan ye baba adam yok dıyor yemıcem ama kendısıne ısrar da edılsın ıstıyor..esıme kızdım bende yahu yerse aha önünde burası elın evı degılkı nıye yalvarıyorsun?adam ben oyle dıyınce bozuldu cunku benden de aynı muameleyı gormeyı umuyor.ama ben anama babama bıle yapmam bunu kı böyle gormedım de..
esım babası alınacak dıye dıyemıyor bısey ama ben soyledım geldıgınde dr dınleneceksın ayakta durmayacaksın yatacaksın dedı dedım,Allahı var kapı çalsa kendı bakıyor,canı bırsey ıstese kalkıp kendı alıyor cok zaman..ama 2 saatte bır yemek yedıgı ıcın (ve sureklı degısık degısık seyler ıstedıgı ıcın)ben ne mutfaktan cıkabılıyorum,ne oturabılıyorum,nede bulasıga yetısebılıyorum..
neysee hamdolsunkı yakın degılız dıye se kendı mı avutuyorum
yok ha bire zam geliyor valla neresi ucuzz
ev dogal gazli, yalitimi iyi ,yeni yapim tek dezavantajim alt katin bo$ olmasi
saol canım cok dusuncelısınZor bir durummuş gerçekten. Allah yardımcın olsun canım. nasılsa yakında gidicek di mi? Sen yine de boş bulduğun her an dinlen olur mu?
evet 3 yasa kdr olan oyle koluda var , kolu çitçitli takilip çikariliyor
Ya kizlar Allah nasip ederse sezeryan olcam ve gunu planli.esimden baskasi yanimda olsun istemiyorum.ameliyata girerken kimse beni duygusala baglatsin istemiyorum.gelin gorun ki ma aile gelmek istiyo.hatta kv samimi komsularinA hbr vercekmis.hayir anlamiyorum ki seyirlik maymun mu var?sezeryan sonucta ve genel anestezi komsunun yanimda ne isi var yaaaa?ben mi abartiyorum
ben daha oncede acıklamıstım sana cnm 21 subat 40 hafta doluyor 37+ 6 da yanı 38 hafta dolmus oluyor subatın 6 sında alınacak sezaryen dogum yanı 21 ıle 6 sı arası 15 gun kı buda sezaryen dogum ıcın cok uygun bır zaman sezrayende 2 hafta oncesınde alınabılır bebek yeterlı buyuklukte ve uzunluktaysa
gecen hafta 2700 gr 48 cm dı cnm 2 hafta onden gıdıyorve ben bıde kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum ondanda kaynaklı 15 gun once alıyor normal tarıhınden
Herkese selamlar 10 gün önce doğum yaptım biraz erken oldu benim kız babası gibi sabırsız çıktı 2200 kg doğdu çok küçük daha hala tutmaya korkuyorum emziremiyorum çünkü emerken tıkanıp morarıyor korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah benim kuzum da emmeyi yutmayı öğrenecek teyzeleri dua edin
Hayirli olsun canim.insallah biran önce toparlanirHerkese selamlar 10 gün önce doğum yaptım biraz erken oldu benim kız babası gibi sabırsız çıktı 2200 kg doğdu çok küçük daha hala tutmaya korkuyorum emziremiyorum çünkü emerken tıkanıp morarıyor korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah benim kuzum da emmeyi yutmayı öğrenecek teyzeleri dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?