2015 Şubat Anneleri

Ayın 25 inden önce olmaz lütfen yaaa. Aynı Günüz korkuyorum yalnızım. Bekleyin biraz daha

Nasıl yani park yatağın alt açma ünitesinde mi yatıcakmış bebişler?

herkes içine yatıracakmış ama ben oraya yatıracağım kontrol etmek daha kolay olur diye düşünüyorum

Alin kizlar oglusum :)

maşallah sübhanallah ne tatlı duruş o öyle

Bende bu aralar böyle tatlı krizlerim oluyor doğum yaklaşıncamı oluyor nedir herkeste bir tatlı krizi

stresten şekerimiz düştü galiba

Dönmezmiş artık. Doğum Kanalı'na döndükten sonra sabit orada kalmıyorlarmış.

Artık ben çatlamazsa ...... Diyenlerdenim o doğsunda çatlasın önmeli değil benim için
o kadar uğraştımda çatllamyım diye ondan üzgünüm,bebişi kucağıma alınca inşallah üzgünlüğüm kalmıycak

İnsallah duzelir canim saol o.kadar ayrintili ultrason yapildi.surekli ultr
Gozun aydın:)

Canım sarılık çoğu çocukta olan bişey. Ağlama lütfen, sütün etkilenebilir. Bol bol emzir, atlatırsınız. Benim kızım öyle atlatmıştı. Sarılık doğal bişey artık.
Atlattik canım çok şükür dün akşam 6 da çıktık hastaneden anca fırsat bulup yazabiliyorum :) destek olan moral veren herkese teşekkür ederiz kizimla :)

Benm de değişik oldu cidden anlattığın gbi, aşağı inmiş sekli

Cherish biliyorsun benim bebeğim ters,doktorum bana ümit vermek için konuşurken yaşadığı bi olayı anlattı. Bi hastası hep normal doğuma hazırlamış kendini herşey De iyi gidiyormuş bebek pozisyon almış filan doğum sancısı gelince bebek o sanciyla ters dönmüş iyi mi.sezeryana almak zorunda kalmışlar.drum diyor ilk defa böyle biseye denk geldim.. Ama büyük ihtimal dönmüyorlae çünkü bebegin en rahat olduğu pozisyon bas aşağı pozisyonmus.

Nasil bi kazanmış acaba deterjamla yikanmadan temizlenen Bisey var mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…