2015 Şubat Anneleri

Karar vermek zor evet riske girmeli mi girmemeli mi.bence dr nr diyorsa onu yap.

Hastane çantamı sonunda kapattım çok şükür :) bi alınacak bezi kaldı. Çay makinemi bardağımı falanda ayrı bi çanta yapcam inşaAllah. Dünden belli aşağılarda çok takılıyo benim kız ama hayırlısı. Fazla yormamaya çalışıyorum kendimi zamanında gelsin diye ama bakalım kısmet.

Bende bu aralar böyle tatlı krizlerim oluyor doğum yaklaşıncamı oluyor nedir herkeste bir tatlı krizi

Bir neden yok cnm su anda normal istesem uygunmu gerce onuda bilmiyorum hic sormadim sadece normalden cok korktugum icin ben istedim sezeryani
Anladım canım ben hiç doğum yapmadım bilmiyorum ama normal istiyorum tabi korkun varsa tercih meselesi Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin

Sen artırsan bile elektrik orada ucuz, nükleer enerji sağolsun

Ben de sevmiyorum aslinda.ama cherishin dediği gibi boyle pis görünce çok tiksiniyorum.ben de oğlumdan sonra böyle oldum eskiden bu kadar değildim.yikamasam içime sinmiyor rahat edemiyorum.

Bir ara beyaz kazaklar modaydı. Bembeyaz bir kazak aldım dedim ki giymeden önce bir yıkayayım. Elimde yıkadım ama deterjan ve yumuşatıcı kullandım sonra da Güneş'e Astım kurusun diye. Kuruduktan sonra üzeri dalgalı sarı olmuştu. Yıkama kurallarına baktım deterjan ve yumuşatıcı kullanmayın diyordu. Öyle üzülmüştüm ki :) bir kere bile giyemedim.

Annemle kardeşim geliyo evin şeklini değiştircez en kötü erkek KARDEŞ en iyi abladan daha iyi kardeşcan bi tane hayatta kıramaz beni gerçi biz onla ikiz gibiyiz 1 YAŞ var aramızda

Buna dekorasyon diyorlar sanırım. Benim de öyle değildir. Hatta evi Görenler ofis gibi diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…