ya hasta bezi de buyuk bışey sanırım gıcık olurum hıc sevmemhastanede az duruyorsunuz siz bence hasta bezi koy
burda ahsta bezini hastane veriyor ama benim listeeme ped yazmislar, ben 4 gun kaliyorum çunku
dr a sordugumda ilk iki gunden sonra kanama azalir o zaman kendi getirdiginizi kullanirisniz demisti
Yoo. Güzel bence. Ben yeni bir şey olsun dedim. Seninde annen gelince cicileri bulur
Annem doğumdan önce gelecek mi?
esine baskalarindan ornek ver. Kalabaliktan kv nin yorumundan sutu kacanlari anlat. Sen istemiyorsan seni gerecekler demektir. Esini iknaya bak. Gormek haklari tabi benim kv dogumhaneye girecekti elinden gelse ya da oncesinde acilmami olcecekti sanirim. Gelmesinler ayyhesim gormek haklari diyor ve kesin hbr verir fazla "gergin" dusundugumu dusunuyo.napcam bilmiyorum
ben bilmiyorumki nasil bisey :))ya hasta bezi de buyuk bışey sanırım gıcık olurum hıc sevmem
Canbebe nin kanatsiz hasta bezi battal boy ped gibi. Genis bir kilotla giyince super rahat. Normal dogumsa ozellikle ilk 2-3 gunya hasta bezi de buyuk bışey sanırım gıcık olurum hıc sevmem
sen ne zaman aldin ? simdi alduysan yazlik olmamasi lazim , kis mevsimindeyiz
ben YAZin tr de ki$lik bulana kadar bursanin çarsiisini alt ust etmistim , ama ayakli olandi benim aradigim
sonunda bi dukkanda buldum zar zor , onada kiz a mavi oglana pembe almistim baska yokdu çunku : )
ama simdikilerin kislik olmasi lazim, bendeki yorgan gibi kalin valla, içine body pyjama bide o tulum tamam, benimkiler hep oyle buyudu ..
çok çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun.
Allah analı babalı büyütsün canım inşallah en kısa zamanda emmeye başlar sağlıkla
küveze girdinizmi bu arada
Gamze2006 yi gördüm ondan başka kim doğurdu canım?artık geçmişi okumak gibi bi lüxüm yok :) ara ara bakıyorum sayfalara :)Hafta sonuna kadar gelir inşallah. Cuma da parti yapacaklar hiç pArti hava da değilim. Yüreğim ağzımda. Her gün birinin doğum haberini okuyoruz. Acaba bir hafta buraya girmesem mi diyorum ama sizi de merak ediyorum.
Ayın 25 inden önce olmaz lütfen yaaa. Aynı Günüz korkuyorum yalnızım. Bekleyin biraz daha
sen 39 musun simdi
iyi durdu maasalalh senin bebis :))
Canım hayırlı olsun gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..ben de kızıma kavuştum o yüzden çok takip edemiyorum burayı ne zaman oldu doğumSağol canım kuveze girmedik gerek duymadı doktorumuz ama yutma problemimiz olduğu için birkaç saat gözlemde kaldı
bugun parmagimi yakdim, firin tepsisini çikaracdkim elime bezi aldim tepsi tutmak için ama abs aprmak bosta kalmis farketmedim, 285 e ayarliydi firin yapisti sandim parmagim, kaç saatdir sizmiyor yeni yeni acisi geçiyor : ((
kiza baban yikasin seni dedim kabul etmedi daha onu yikiycamm(
Biraz once soyledim ben giriyim siz oyle gelin dedim elalem ne der dedi kv.onemli olan o ani onlarin yasamasi benim cok onemim yok anladigim kadari ile.sendroma fln mi girdim ki ilk defa?Ben de geriliyorum düşündükçe. Ama gerginlik stres sütümüzü etkilerse ne olucakmillete seyirlik olucaz diye biz geriliyoruz. Belki şöyle olabilir zaman tarih söylenir ama biz size haber vermeden gelmeyin denir.
Off offfesine baskalarindan ornek ver. Kalabaliktan kv nin yorumundan sutu kacanlari anlat. Sen istemiyorsan seni gerecekler demektir. Esini iknaya bak. Gormek haklari tabi benim kv dogumhaneye girecekti elinden gelse ya da oncesinde acilmami olcecekti sanirim. Gelmesinler ayyh
Biraz once soyledim ben giriyim siz oyle gelin dedim elalem ne der dedi kv.onemli olan o ani onlarin yasamasi benim cok onemim yok anladigim kadari ile.sendroma fln mi girdim ki ilk defa?
bugun benden oyle bır yemek ıstedıkı ne yedımne yaptım dahaonce.. sımdı kalkıp yapıcam..esıme dedım bıraz once gerımgerım gerılıyorum nıye dedı su yemegı yıyıp bı evıne gıdeydı su adam bana laf söylemeden dedım..guldu :)) böyle seylere alışık olmadığım ıcın cok gücüme gıdıyor,mırın kırın ettıgınde..ben dışarıya sıparıs yemek tatlı vs cok yaparım ucret karşılığında ..elım tatlıdır ama bu adamın neyı begenıp neyı begenmeyecegı bellı olmuyor..bır seferınde kabak mücver yapmıştım yenı evlıydık 4 sene oldu hala söyler böyle yemek yemedim omrumde dıye
görümcem 9 ay hamılelıgı boyunca evını kv temızledı yemegını yaptı onune getırdı ..herkes kendı evladına merhametlı ..benım anam dışında..banada Allahım merhamet eder de bunlara muhtaç olmam ınsaallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?