Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktordan iyi bilir bizim millet . Avukattan daseni o kadar anlıyorum ki... bende sürekli doktorun söylediklerini söyledim kv. amann bir şey olmaz dedi durdu, beynime girdiler bir şey olmaz bir şey olmaz diye. aha bir şey olmaz 35+1 de doğuruverdim. Hamd olsun bebeğim sağlıklı ama keşke zamanında doğsaydı, her gün pişmanlık yaşıyorum böyle olcağını bilsem oturmazdım bileRabbim böyle yazmış ne yapalım, etrafta bilinçli anne kv olacaktı ki... yok işte eşim bile abartma dedi sürekli. kendi kulaklarıyla duymasına rağmen. Doktorlar abartıyormuş, abarttıkları falan yok en kötü ihtimal 35 te doğurursun dedi öyle de oldu.
Kız o nerde duruyor öyle örümcek adam gibi. Poposunu dönmüş bize.Alin kizlar oglusum :)
Herkese selamlar 10 gün önce doğum yaptım biraz erken oldu benim kız babası gibi sabırsız çıktı 2200 kg doğdu çok küçük daha hala tutmaya korkuyorum emziremiyorum çünkü emerken tıkanıp morarıyor korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah benim kuzum da emmeyi yutmayı öğrenecek teyzeleri dua edin
Teşekkür ederim canım bnm :) hepimizin evlatlarini korusun Allahım ömrümden ömür gitti resmenÇok şükür canım. Allahım korusun inşallah.
Ne günü gelecek eşin.haftaya pazar 25 i galiba,Benim cuma temizlik. Sonra Dr uff korkuyorum yalnızım yaw.
cimcimesultan Bu arada herkeslere sorduruyorum nidilatı.Yarın eczaneler açılsın sorduracağım eczanelere de.İnşallah buluruz ya.
Herkese selamlar 10 gün önce doğum yaptım biraz erken oldu benim kız babası gibi sabırsız çıktı 2200 kg doğdu çok küçük daha hala tutmaya korkuyorum emziremiyorum çünkü emerken tıkanıp morarıyor korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah benim kuzum da emmeyi yutmayı öğrenecek teyzeleri dua edin
Doktordan iyi bilir bizim millet . Avukattan daseni o kadar anlıyorum ki... bende sürekli doktorun söylediklerini söyledim kv. amann bir şey olmaz dedi durdu, beynime girdiler bir şey olmaz bir şey olmaz diye. aha bir şey olmaz 35+1 de doğuruverdim. Hamd olsun bebeğim sağlıklı ama keşke zamanında doğsaydı, her gün pişmanlık yaşıyorum böyle olcağını bilsem oturmazdım bileRabbim böyle yazmış ne yapalım, etrafta bilinçli anne kv olacaktı ki... yok işte eşim bile abartma dedi sürekli. kendi kulaklarıyla duymasına rağmen. Doktorlar abartıyormuş, abarttıkları falan yok en kötü ihtimal 35 te doğurursun dedi öyle de oldu.
gitse ne zarar-ı var , lazım değilse çıkmaz çantadan . Düşüneceğine..Bugün arınma günü yaptık. Evden bir sürü fazlalık attık yine.
Bebek odasını.düzenledik.
Temizlik işi kaldı işte. Biberon yıkandı orda duruyor hastaneye gitsem mi gitmesem mi diyor.
Ofis gibiye de razıyım.Buna dekorasyon diyorlar sanırım. Benim de öyle değildir. Hatta evi Görenler ofis gibi diyor.
Ya hayatımın en kötü günüydü diyebilirim..allahım kimselere evladiyla ilgili sikinti yaşatmasın..önce emziriyorm sonra sagdigim sütü veriyorum..emzirince doyup doymadigini anlamam diye korkuyorum. .2 saatte bi uyandiriyorum..geceleri uyandırıp emzirmek zor oluyor ama brz toparlanana kdr böyle yapcam mecburengozunaydın canım..yenıdogan sarılığı her çocukta olur ama kımı bellı belırsız atlatır..hıc ac kalmasın gerekırse once emzır sonra mama ver yerse açtır doymuyordur..ama sureklıde sağmaya calıs kı sut de artsın..
annelık nasıl ama..ılk gece topuk kanı alınırken hıçkıra hıçkıra aglamıstım arkamı dönup nıyey se esımden utanmıştım..ne ara anne oldumda o hıs geldıde o canlı sey ıcın ağlar oldun dıye de sorup durmuştum kendı kendıme.. :)
Yoo. Güzel bence. Ben yeni bir şey olsun dedim. Seninde annen gelince cicileri bulurBen de özdilekten beğendim bir tane arayayım da mağazayı isteyeyim bari. Siz beğendiğiniz modeli isteyin getirelim demişlerdi. Beğendiğim model
http://www.ozdilektekstil.com.tr/sayfa.asp?mdl=kategoriler&id=189
Linkteki çizgili Molly modeli. Çok mu sade olur ki bu?
Oyyy maşallah maşallah maşallah :) ısiririm onun popisini :))Alin kizlar oglusum :)
yok, olurmuu var tabiki gazimizAllah Allah orada da mı doğalgaz var. Heryer elektrikle ısınıyor sanıyordum.
Haklısın bence tarih ve zamanı söylemeyin. Olduktan sonra çağırın. Sezeryan olucaksam öyle yapmayı düşünüyorum.
esim gormek haklari diyor ve kesin hbr verir fazla "gergin" dusundugumu dusunuyo.napcam bilmiyorumHaklısın bence tarih ve zamanı söylemeyin. Olduktan sonra çağırın. Sezeryan olucaksam öyle yapmayı düşünüyorum.
Ne günü gelecek eşin.haftaya pazar 25 i galiba,
24 ü kdv nin son günü.haftaya kadar durur bunlar merak etme.inşallah.
![]()
![]()
sen ne zaman aldin ? simdi alduysan yazlik olmamasi lazim , kis mevsimindeyizYaw işte benim aldığım askılı olduğu için acaba üşür mü demeye başladım. Niye çıtçıtlı kollu yapmamışlar ki bunu da. Yoksa ben yazlık mı aldım ki![]()
sen 39 musun simdiHafta sonuna kadar gelir inşallah. Cuma da parti yapacaklar hiç pArti hava da değilim. Yüreğim ağzımda. Her gün birinin doğum haberini okuyoruz. Acaba bir hafta buraya girmesem mi diyorum ama sizi de merak ediyorum.
hastanede az duruyorsunuz siz bence hasta bezi koyya kızlar kendnz ıcın hastne cantasına ne koydunuz bde bazıları hasta bezı dyo bazıları ped napcaz tecrubelı olanlar yazablırmı
esim gormek haklari diyor ve kesin hbr verir fazla "gergin" dusundugumu dusunuyo.napcam bilmiyorum![]()