2015 Şubat Anneleri

kızlar az önce sanırım sancı yaşadım belime çok fena nefes alamayacağım kadar ağrı girdi. şuan annemlerdeyim bekliyorum tekrar girecek mi diye.birde ağrı ile mide bulantım aynı anda oldu :S

seni o kadar anlıyorum ki... bende sürekli doktorun söylediklerini söyledim kv. amann bir şey olmaz dedi durdu, beynime girdiler bir şey olmaz bir şey olmaz diye. aha bir şey olmaz 35+1 de doğuruverdim. Hamd olsun bebeğim sağlıklı ama keşke zamanında doğsaydı, her gün pişmanlık yaşıyorum böyle olcağını bilsem oturmazdım bile :KK43: Rabbim böyle yazmış ne yapalım, etrafta bilinçli anne kv olacaktı ki... yok işte eşim bile abartma dedi sürekli. kendi kulaklarıyla duymasına rağmen. Doktorlar abartıyormuş, abarttıkları falan yok en kötü ihtimal 35 te doğurursun dedi öyle de oldu.
Doktordan iyi bilir bizim millet . Avukattan da

Herkese selamlar 10 gün önce doğum yaptım biraz erken oldu benim kız babası gibi sabırsız çıktı 2200 kg doğdu çok küçük daha hala tutmaya korkuyorum emziremiyorum çünkü emerken tıkanıp morarıyor korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah benim kuzum da emmeyi yutmayı öğrenecek teyzeleri dua edin

gözün aydın canım,daha çok minikmiş öğrenir annesi :)

cimcimesultan cimcimesultan Bu arada herkeslere sorduruyorum nidilatı.Yarın eczaneler açılsın sorduracağım eczanelere de.İnşallah buluruz ya.

çok çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun.

Herkese selamlar 10 gün önce doğum yaptım biraz erken oldu benim kız babası gibi sabırsız çıktı 2200 kg doğdu çok küçük daha hala tutmaya korkuyorum emziremiyorum çünkü emerken tıkanıp morarıyor korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah benim kuzum da emmeyi yutmayı öğrenecek teyzeleri dua edin

Allah analı babalı büyütsün canım inşallah en kısa zamanda emmeye başlar sağlıkla

küveze girdinizmi bu arada

seni o kadar anlıyorum ki... bende sürekli doktorun söylediklerini söyledim kv. amann bir şey olmaz dedi durdu, beynime girdiler bir şey olmaz bir şey olmaz diye. aha bir şey olmaz 35+1 de doğuruverdim. Hamd olsun bebeğim sağlıklı ama keşke zamanında doğsaydı, her gün pişmanlık yaşıyorum böyle olcağını bilsem oturmazdım bile :KK43: Rabbim böyle yazmış ne yapalım, etrafta bilinçli anne kv olacaktı ki... yok işte eşim bile abartma dedi sürekli. kendi kulaklarıyla duymasına rağmen. Doktorlar abartıyormuş, abarttıkları falan yok en kötü ihtimal 35 te doğurursun dedi öyle de oldu.
Doktordan iyi bilir bizim millet . Avukattan da
Bugün arınma günü yaptık. Evden bir sürü fazlalık attık yine.
Bebek odasını.düzenledik.
Temizlik işi kaldı işte. Biberon yıkandı orda duruyor hastaneye gitsem mi gitmesem mi diyor.
gitse ne zarar-ı var , lazım değilse çıkmaz çantadan . Düşüneceğine..

gozunaydın canım..yenıdogan sarılığı her çocukta olur ama kımı bellı belırsız atlatır..hıc ac kalmasın gerekırse once emzır sonra mama ver yerse açtır doymuyordur..ama sureklıde sağmaya calıs kı sut de artsın..

annelık nasıl ama..ılk gece topuk kanı alınırken hıçkıra hıçkıra aglamıstım arkamı dönup nıyey se esımden utanmıştım..ne ara anne oldumda o hıs geldıde o canlı sey ıcın ağlar oldun dıye de sorup durmuştum kendı kendıme.. :)
Ya hayatımın en kötü günüydü diyebilirim..allahım kimselere evladiyla ilgili sikinti yaşatmasın..önce emziriyorm sonra sagdigim sütü veriyorum..emzirince doyup doymadigini anlamam diye korkuyorum. .2 saatte bi uyandiriyorum..geceleri uyandırıp emzirmek zor oluyor ama brz toparlanana kdr böyle yapcam mecburen

Allah Allah orada da mı doğalgaz var. Heryer elektrikle ısınıyor sanıyordum.
yok, olurmuu var tabiki gazimiz
sadece elektrikle isinan binalarda var da onlar en yeniler , yeni binalari artik elektrikli yapiyolar
bizimki de dogl gaz kendin ayarliyorsun evden

Haklısın bence tarih ve zamanı söylemeyin. Olduktan sonra çağırın. Sezeryan olucaksam öyle yapmayı düşünüyorum.

Haklısın bence tarih ve zamanı söylemeyin. Olduktan sonra çağırın. Sezeryan olucaksam öyle yapmayı düşünüyorum.
esim gormek haklari diyor ve kesin hbr verir fazla "gergin" dusundugumu dusunuyo.napcam bilmiyorum:(

Ne günü gelecek eşin.haftaya pazar 25 i galiba,
24 ü kdv nin son günü.haftaya kadar durur bunlar merak etme.inşallah.
:-) :-)

Hafta sonuna kadar gelir inşallah. Cuma da parti yapacaklar hiç pArti hava da değilim. Yüreğim ağzımda. Her gün birinin doğum haberini okuyoruz. Acaba bir hafta buraya girmesem mi diyorum ama sizi de merak ediyorum.

Yaw işte benim aldığım askılı olduğu için acaba üşür mü demeye başladım. Niye çıtçıtlı kollu yapmamışlar ki bunu da. Yoksa ben yazlık mı aldım ki :KK43:
sen ne zaman aldin ? simdi alduysan yazlik olmamasi lazim , kis mevsimindeyiz

ben YAZin tr de ki$lik bulana kadar bursanin çarsiisini alt ust etmistim , ama ayakli olandi benim aradigim
sonunda bi dukkanda buldum zar zor , onada kiz a mavi oglana pembe almistim baska yokdu çunku : )

ama simdikilerin kislik olmasi lazim, bendeki yorgan gibi kalin valla, içine body pyjama bide o tulum tamam, benimkiler hep oyle buyudu ..

Hafta sonuna kadar gelir inşallah. Cuma da parti yapacaklar hiç pArti hava da değilim. Yüreğim ağzımda. Her gün birinin doğum haberini okuyoruz. Acaba bir hafta buraya girmesem mi diyorum ama sizi de merak ediyorum.
sen 39 musun simdi
iyi durdu maasalalh senin bebis :))

ya kızlar kendnz ıcın hastne cantasına ne koydunuz bde bazıları hasta bezı dyo bazıları ped napcaz tecrubelı olanlar yazablırmı
hastanede az duruyorsunuz siz bence hasta bezi koy
burda ahsta bezini hastane veriyor ama benim listeeme ped yazmislar, ben 4 gun kaliyorum çunku
dr a sordugumda ilk iki gunden sonra kanama azalir o zaman kendi getirdiginizi kullanirisniz demisti

esim gormek haklari diyor ve kesin hbr verir fazla "gergin" dusundugumu dusunuyo.napcam bilmiyorum:KK43:

Ben de geriliyorum düşündükçe. Ama gerginlik stres sütümüzü etkilerse ne olucak :( millete seyirlik olucaz diye biz geriliyoruz. Belki şöyle olabilir zaman tarih söylenir ama biz size haber vermeden gelmeyin denir.

Back
X