2015 Şubat Anneleri

Yok zayıflıktan üşüyor titrek.her konuda zıt olduğumuz gibi bu konuda da aynı.
Gece benimde üstümü örtmüş bakıyorum.sıcaktan sıkıntı basıyor.
:))) adami iyi besle anacim kilo alsin :)))
benimkide butun yorgaana sarilir yatar zayifda deil ama huyu oyleee:KK51:

e 36 haftaligiz dedi, bende 35 haftaligim , aramizda 1 hafta vardir hadi 10 gun olsun ,20 ye çikardin sen farki : ))))
Benim takvimle Litchinin aynı.
Bizim takvimde 38 haftalık yazıyor.
Yarın 37+3 falan olacağız.6 şubat muhtemel doğum tarihimiz.
Geri doğru gidiyor sanırım eşi yetşsin diye :-)

Sonunda cantayi gozden gecirdim şükür bitti kaynatılcak şeyleri kaynattim süzülünce onlari da buzdolabı posetlerine koyup ekliycem çantaya. Bi hasta bezim yok o da eczaneden alinir dedim. Sayiyom simdi bakin ne eksik
Kendime atlet,kulot, emzrme sutyeni, iki gecelik bir pjama takimi ve sabahlik. Yumusak pamuklu sal esarp, lohusa taci,terlik, ince bir pestemal havlu niyetine, iki cift corap, örgü şal, gogus kalkani ve silikon uc ile gogus pedi ve kremi, dis fircasi, dudak nemlendiricisi.
Küçümen icinse citcitli badi, iki alt pjama iki ust zibin, ice giyilen o ince zibin zimbirtisi, bir tane tam takim hastane cikisi, bir penye tulum takimi bir tane de kalin kadife tulum, bir ince bir kalin battaniye, çorap bitane patik, agiz mendili. Şapka ve eldivenler takimlarda vardi ekstradan koymadim. Hastaneden cikarken koymak icin kundak gibi bi battaniyemsi sey. Pisik kremi 12 adet bez bitane kullan at alt acma bebek icin temizleme pamugu bi paket de unibaby ıslak mendil. Medela çalma biberon ve emzik de koycam kuruyunca. Bitti bu kadar :)
He bir de plates topu kolonya hurma ve enerji verici hafif atstrmaliklar koymam lazim. Makyaj malzemesi de unutmzsam koyarim bitti gitti daha yeter ayyy

Benim takvimle Litchinin aynı.
Bizim takvimde 38 haftalık yazıyor.
Yarın 37+3 falan olacağız.6 şubat muhtemel doğum tarihimiz.
Geri doğru gidiyor sanırım eşi yetşsin diye :-)
heheh litchinin takvimi yokki ben onun yalancisiyim yaws :)))))) dur bakiyim tam oalrak ne demis : ))

:))) adami iyi besle anacim kilo alsin :)))
benimkide butun yorgaana sarilir yatar zayifda deil ama huyu oyleee:KK51:
Aman keyfi bilir
Bir öğün yiyor
Sigara kahve akşama kadar.
Geçen fyz35 diyorki ben bebeğe bakarım ama eşim aç kalacak onu düşünüyorum.
Valla hiçte düşünmem ben aç.kalmıyorsam.onda kalmamanın bir yolunu bulsun. Bi Zahmet o hazırlasında.birazda biz.yiyelim.B... Boncuk bulmadık.
Pek saydırdım yav

Sonunda cantayi gozden gecirdim şükür bitti kaynatılcak şeyleri kaynattim süzülünce onlari da buzdolabı posetlerine koyup ekliycem çantaya. Bi hasta bezim yok o da eczaneden alinir dedim. Sayiyom simdi bakin ne eksik
Kendime atlet,kulot, emzrme sutyeni, iki gecelik bir pjama takimi ve sabahlik. Yumusak pamuklu sal esarp, lohusa taci,terlik, ince bir pestemal havlu niyetine, iki cift corap, örgü şal, gogus kalkani ve silikon uc ile gogus pedi ve kremi, dis fircasi, dudak nemlendiricisi.
Küçümen icinse citcitli badi, iki alt pjama iki ust zibin, ice giyilen o ince zibin zimbirtisi, bir tane tam takim hastane cikisi, bir penye tulum takimi bir tane de kalin kadife tulum, bir ince bir kalin battaniye, çorap bitane patik, agiz mendili. Şapka ve eldivenler takimlarda vardi ekstradan koymadim. Hastaneden cikarken koymak icin kundak gibi bi battaniyemsi sey. Pisik kremi 12 adet bez bitane kullan at alt acma bebek icin temizleme pamugu bi paket de unibaby ıslak mendil. Medela çalma biberon ve emzik de koycam kuruyunca. Bitti bu kadar :)
He bir de plates topu kolonya hurma ve enerji verici hafif atstrmaliklar koymam lazim. Makyaj malzemesi de unutmzsam koyarim bitti gitti daha yeter ayyy
enerji verici yiyecek hangisi kizz
dede bende aliyim ondannn

tecrubeli hatunun hali baska tabi on numara bes yildiz çantan
hayurliisyla gelsin senin pipili

Aman keyfi bilir
Bir öğün yiyor
Sigara kahve akşama kadar.
Geçen fyz35 diyorki ben bebeğe bakarım ama eşim aç kalacak onu düşünüyorum.
Valla hiçte düşünmem ben aç.kalmıyorsam.onda kalmamanın bir yolunu bulsun. Bi Zahmet o hazırlasında.birazda biz.yiyelim.B... Boncuk bulmadık.
Pek saydırdım yav
hahahah bosver nasil olsa okumuyodur : )))))
him sigara kotuymus ins birakir bebekden sonra : (
fyz nin esi niye aç kaliyor, kendi ne yiyecekmis

ana iremguzum sandim serfraz yazmis olsun oda tecrubeli : )
ama pipisi varmiydi unuttum bebegin:KK45::KK45::KK45:

Kolonya. Tacın resmini koysaydın keşke bir tac.beğenemedim.

Yanında kalacak kimse yokya ondan dolayı.eee kendi bebekle ilgilenecek yemek yapan olmazsa aç kalacaklar.
Valla ben aç kalmam,eşim de dediğim gibi yemeden yaşayabiliyor.Benim yediklerimi yemez zaten. Öleceğini bilse akşam börek çörek tarzı ya da kahvaltılık yemez.
hahahah bosver nasil olsa okumuyodur : )))))
him sigara kotuymus ins birakir bebekden sonra : (
fyz nin esi niye aç kaliyor, kendi ne yiyecekmis

Yanında kalacak kimse yokya ondan dolayı.eee kendi bebekle ilgilenecek yemek yapan olmazsa aç kalacaklar.
Valla ben aç kalmam,eşim de dediğim gibi yemeden yaşayabiliyor.Benim yediklerimi yemez zaten. Öleceğini bilse akşam börek çörek tarzı ya da kahvaltılık yemez.
amaninnn e benim çocuklara kim bakaack o zaman ben bebekle ilgilenince :)))
ilk aylar hep uyur zaten bebekler, buyyunce Allah kerim, o uyudukça ben mutfaga kosarim artik, koca neysede çocuklarimin yedigi içtigi herseyden once gelir ..

enerji verici yiyecek hangisi kizz
dede bende aliyim ondannn

tecrubeli hatunun hali baska tabi on numara bes yildiz çantan
hayurliisyla gelsin senin pipili

Kuru yemis meyve kurusu küçük sekerlemelr mideyi cok doldurup kusturmayacak hafif atıştırmalıklar dedi ebemiz kursta ben de daha dusunmedim ne koyarim. Pipili degil kizan benimki :) humana cay da koysam mi ki ilkinde o da vardi cantada bak aklima yeni geldi

Kolonya. Tacın resmini koysaydın keşke bir tac.beğenemedim.

hemen koyayim canim resmi

Kuru yemis meyve kurusu küçük sekerlemelr mideyi cok doldurup kusturmayacak hafif atıştırmalıklar dedi ebemiz kursta ben de daha dusunmedim ne koyarim. Pipili degil kizan benimki :) humana cay da koysam mi ki ilkinde o da vardi cantada bak aklima yeni geldi
he seni iremle karistirdim da bi sn ligine pardon canim : ))

niye kusuyozki, dogumdan oncemi yiyeecn sonrami bunlari ? Hiç duymamistim merak ettim valllaa

S Sond tacim bu canim bantlar da kizcelerime kokosgiller olarak saglikla takiniriz inşallah;)

Eklentiler

• IMG-20150117-WA0013.webp
    IMG-20150117-WA0013.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 122
Kızılcaşar dün gece sütüm geldi sabah 6 da sezeryanla yiğit doğdu çok şükür 3620 gr.bide inşallah sütüm gelirse emebilecek dua edin ne olur.

Ay yapmayın gözünüzu seveyim patir patir dogurmayin böyle bir anda heyecana geliyoz kocalar yok yanımızda diye :KK48: saka biyana gozun aydin saglikla buyut insallah. Masallah haftasina gore kilosu cok iyi sut de gelir uzulme rahat olmaya bak

Back
X