- 12 Ocak 2014
- 4.078
- 3.302
- 448
Çok sevindim canım..Teşekkür ederim canım atlattik bile çok şükür iyiyiz :)
bazen cıkmıyor bana da kultur yazmıstı drum. allahtan o da temız cıkmıstı.idrar tahlilinde idrar yollarındaki enfeksiyon çıkar ama çok garip
TEŞEKKUR Ettım darısı başınıza.Hayirli olsun tarihiniz.bebisini saglikli sihatli kucagina alirsin insallah:)@esoba
evet insan çok duygulanıyor dinlerken.Esobaaaaa ama bu çok güzellllll :))) ahh canım kızım eylül :) kocise de gönderdim hmn :) ayrıca emek de var şarkının içinde :)))
Bin kere mi kız naptınNıye ya valla büyük nimet bin kere dogurabilirim :)
Esimde de bi sorun var hep agzindan nefes alir. Cabuk sinirlenir ve bazen ne dedigimi bile duymaz. Hep diyorum bi dr.a git. Gitmez de. Ben burnumdan nefes alamasam felaket basim agrirEşimin burnu kırık tek taraftan nefes alıyor. Senin söylediğin bu tespit ÇOĞU şeyi Açıkladı ahahahahahahahaha
temizlik yapan doguriyor ya da sancilaniyor. Bence 38 den once temizlik yapmasin kimseburdaki herkez temizlik yaptıkca benım canım ceki yo afedersiniz evi ...goturuyo daha temizlik yapacak ne morel var ne istek pis pis oturuyom zaten gebelik riskli geciyo baştan beri hiç dip kose yapamadım ben napacam doğuma pis pis gitcem galiba
:) kız ne alemsın. kadını eve mı kapatacaksın hasta olmasın dıye.Ben de şimdi bu tarihlerimiz kesin olunca haber vericez ya onlar yine hiçe sayıp orda burda gezip birilerinden hastalık kapmasalar bari diye düşünüyorum. Örneğin annem çok çabuk grip oluyor ama evine geleni gideni de eksik olmuyor, sarılma öpme diyorum ayıp olurmuş. Hasta olmasalar bari
Çok zorlarsa yaptırırım ama istemiyorum doktorla da böle konuştuk kendiside çok kasarsan vururuz dedi tamam dedim bende ama acı çekmek olarak bakmıyorum hiç olaya inşallah sorunsuz olsunda Acıya razıyım
nefes almakla sinirin çok alakası var. babam ne zaman hasta olsa tıkansa beyne az oksıjen gıtse aşırı sinirli oluyor. dünyayı dar edıyor bıze resmen. o sırada anlıyoruz nefes alamıyor. özel cihazı var sımdı. onun yerıne burundan nefes aldırıyor ve onu takınca sakınlesıyor.Esimde de bi sorun var hep agzindan nefes alir. Cabuk sinirlenir ve bazen ne dedigimi bile duymaz. Hep diyorum bi dr.a git. Gitmez de. Ben burnumdan nefes alamasam felaket basim agrir
temizlik yapan doguriyor ya da sancilaniyor. Bence 38 den once temizlik yapmasin kimse
aci degil bence de. Biz kendimizi nasil hazirlarsak oyle hissediyoruz. Epidural da iyi de ben guvenmiyorum burdaki anestezi uzmanlarina. O yuzden yine anam usulu dogurmaya niyetliyimÇok zorlarsa yaptırırım ama istemiyorum doktorla da böle konuştuk kendiside çok kasarsan vururuz dedi tamam dedim bende ama acı çekmek olarak bakmıyorum hiç olaya inşallah sorunsuz olsunda Acıya razıyım
bende var ama sninki kadar degil. Dogumla gecicek inskızlar sizin ellerinizdede uyuşma varmı doktor bana sinir sıkışması dedi kalsiyum verdi ama bir işe yaramadı klavyeye bile zor dokunuyorum işlerimi bile zor yapar hale geldim ya
:) kız ne alemsın. kadını eve mı kapatacaksın hasta olmasın dıye.
maske taksın doğum olana kadar. kadın diyecek nedır benım çilem. :)
aci degil bence de. Biz kendimizi nasil hazirlarsak oyle hissediyoruz. Epidural da iyi de ben guvenmiyorum burdaki anestezi uzmanlarina. O yuzden yine anam usulu dogurmaya niyetliyim
bende var ama sninki kadar degil. Dogumla gecicek ins
Hadi bakalim nst de guzel ciksin. Subatta doguralim biz senleBebiskomu gördüm nst sırası bekliyorum. Kizcem iyi görünüyor suyu falan iyi pozisyon sabit şükür rabbime geri dönüş yok. Uyuyordu somurtuk surat elini yüzüne gömmüs pek poz vermedi. Kilosu 3070 mi ne dedi gecen hafta bugun 2800 falandı. 3600 civari dogar dedi cok da tontik olmasini istemiyoz biz zaten sezeryan sonrasi oldugu icin bu ortlma iyi dedi. Rahim ağzı iyiymis açıklık yok şükür dursun biraz daha dedi bizim de temenni o zaten babayi bekliycez inşallah
Inşallah nst de temiz cikar da ohh derim
maşallah maşallah.Bebiskomu gördüm nst sırası bekliyorum. Kizcem iyi görünüyor suyu falan iyi pozisyon sabit şükür rabbime geri dönüş yok. Uyuyordu somurtuk surat elini yüzüne gömmüs pek poz vermedi. Kilosu 3070 mi ne dedi gecen hafta bugun 2800 falandı. 3600 civari dogar dedi cok da tontik olmasini istemiyoz biz zaten sezeryan sonrasi oldugu icin bu ortlma iyi dedi. Rahim ağzı iyiymis açıklık yok şükür dursun biraz daha dedi bizim de temenni o zaten babayi bekliycez inşallah
Inşallah nst de temiz cikar da ohh derim
içlerinde hasta falan varsa öpmezler senı dusunurler merak etme.Bir de parti yapacak arkadaşları öpmesem mi ki diye düşünüyorum :)
Inşallah canım nasip tabi normal diyo doktor ama onun bile olup olmayacağı belli bile değil Allah hayırlısını versinAçılma olurken çok sancı çekiliyor. Tabii ben suni sancı aldığım için çok sancımış olabilir. Israr ettim epidural almamaya. Sancılar beş dakikada bir girmeye başlayınca artık dayanamıyordum. Sonra epidural alınca azıcık uyumuşum bile o kadar rahatlatmıştı ki. Yine de sen bilirsin. Benim Gönül acım fiziksel acımdan da fazlaydı iki kat acı vardı yani. Şimdi bebişine kavuşacağın sevinciyle belki o Acılar o kadar çok olmaz.
canim benim aldigim suni sanci seninkinden azdir. 9 hftalikti benim bebek. Ama o sanci bir tarafa dogum sancisi bir tarafa. Cok fark var. Bi dusuk acisi cekecegime 10 kere dogurmayi tercih ederim. Dogum sancisi aralikli ve daha dogal digerine gore.daha dayanilir.Açılma olurken çok sancı çekiliyor. Tabii ben suni sancı aldığım için çok sancımış olabilir. Israr ettim epidural almamaya. Sancılar beş dakikada bir girmeye başlayınca artık dayanamıyordum. Sonra epidural alınca azıcık uyumuşum bile o kadar rahatlatmıştı ki. Yine de sen bilirsin. Benim Gönül acım fiziksel acımdan da fazlaydı iki kat acı vardı yani. Şimdi bebişine kavuşacağın sevinciyle belki o Acılar o kadar çok olmaz.
evet ama karadenizli adam benim dememle gitmiyor dr.a. Hi hi diye dinliyor sadecenefes almakla sinirin çok alakası var. babam ne zaman hasta olsa tıkansa beyne az oksıjen gıtse aşırı sinirli oluyor. dünyayı dar edıyor bıze resmen. o sırada anlıyoruz nefes alamıyor. özel cihazı var sımdı. onun yerıne burundan nefes aldırıyor ve onu takınca sakınlesıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?