2015 Şubat Anneleri

Yoo bence ihtimal yüksek istanbula kar yağma olayından biraz ihtimal düşer o kadar

Bence epiduralli iste canım o kadar acıyı çekmeye ne gerek var yaw. Bebişine saklarsın enerjini.
Çok zorlarsa yaptırırım ama istemiyorum doktorla da böle konuştuk kendiside çok kasarsan vururuz dedi tamam dedim bende ama acı çekmek olarak bakmıyorum hiç olaya inşallah sorunsuz olsunda Acıya razıyım

Sen bir Gör yaptığım yeleği de bir tarafı örülüyor bir tarafı dikiliyor falan. Dışının oyalarını yapıyorum bitince çekiceklerdi resmini yelek oldu hırka zaten :)
:) Çek bakalım nasıl olmuş merak ettim şimdi :)

ya senin ya maral in yanina gelip dogurcam bn yaa. Ben de istiyorum senin ekipten

Ya var ya Allah hepinizi mutlu iyi etsin inş . Resmen deliren ben kendime geldim cpk saolun ya
Amin kuzucum hepimizi mutlu etsin.Hepimiz ara ara delirebiliyoruz, hepsi geçecek yakında inşallah.Emeklerimizin,sancılarımızın,eve tıkılı kaldığımız zamanların hepsinin ödülünü alacağız inşallah, mis gibi güneşli havada arabalarında bebeklerimiz,doğum kilolarımızdan kurtulmuş ve bol sütü gelen bizler , işte o zamanlar hep bu anlarımızı düşünüp şükürler olsun diyeceğiz.Az kaldı birazcık daha sabır sadece.

Benim bebegim asagidaydi 25.haftadan beri dogmaya kalkio surekli serum ve igne tedavisi oldum surekli hastanede yattim ama yeni ciktim simdilik iyiyiz dogum beklioruz evimizdeyiz :))
Allah yardımcınız olsun iyi bu haftaya kadar gelebilmişsin maşallah :)

Ben de şimdi bu tarihlerimiz kesin olunca haber vericez ya onlar yine hiçe sayıp orda burda gezip birilerinden hastalık kapmasalar bari diye düşünüyorum. Örneğin annem çok çabuk grip oluyor ama evine geleni gideni de eksik olmuyor, sarılma öpme diyorum ayıp olurmuş. Hasta olmasalar bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…