Psikolojik problemlerim var Benm demk ki ya :) bebek doğsa da azcık şenlenseler dostlar , çilesi bitse de artık neşesi gelse yaCnm sen niye diyete taktın ki sülün gibisin zaten resmini görmüştük bebek nerde o bile belli olmuyor
ayy deli güldürdün benı.Eşimin burnu kırık tek taraftan nefes alıyor. Senin söylediğin bu tespit ÇOĞU şeyi Açıkladı ahahahahahahahaha
Bana da bana daDoğum boyu epidurali bulandan Allah razı olsun dedim yok böyle bi güzellik :)
gelecektim düşündüm onu da :) pardon ama biz çorabımızı bile giyemiyoruz biri bize kar topu hazırlayıp elımıze vermesi gerek.
bızım kızlar buyüsün. İstanbul a kar yağsın, litchi de doçentlik sınavına gelir o sırada oynarız.
düşük mü oldu ihtimal. :)
valla bu cuma degıl haftaya cuma dıyınce cok yakın geldı bırden. valla kacarı yok ıste hepımızın yolun sonu gorundu.
Gozun aydin canim :)Çok saol cnm bnm :)
Çok zorlarsa yaptırırım ama istemiyorum doktorla da böle konuştuk kendiside çok kasarsan vururuz dedi tamam dedim bende ama acı çekmek olarak bakmıyorum hiç olaya inşallah sorunsuz olsunda Acıya razıyımBence epiduralli iste canım o kadar acıyı çekmeye ne gerek var yaw. Bebişine saklarsın enerjini.
Aa yok dinlemedim hmm dinliyim :)onur Akın'ın kzım eylül diye şarkısı var dinledın mı hıc?
:) Çek bakalım nasıl olmuş merak ettim şimdi :)Sen bir Gör yaptığım yeleği debir tarafı örülüyor bir tarafı dikiliyor falan. Dışının oyalarını yapıyorum bitince çekiceklerdi resmini yelek oldu hırka zaten :)
İlkinde 10 sn.kadar ikincisinde 20 sn.yakın sürdü. İkincisi taburcu etmek için baktığı için daha uzun baktı heralde
ya senin ya maral in yanina gelip dogurcam bn yaa. Ben de istiyorum senin ekiptenfyz35 Litchi ben dogum icin belli kriterlere ozellikle dikkat eden ekip secmeye calistim. Sezeryan sonrasi normal dogum yaptiran ekolun doktorlari ayni zamanda dogal müdahalesiz dogum doktorlari. Bilinen zaruri gorulen rituellerin kabullerin aksi gorus ve uygulamalarini savunup uygulamaya çalışıyorlar. Normalde dogum enerji guc isteyen bir surecmis kadınlara su bile izin vermiyolar surec uzadikca sıkıntıya girdikce enerji gerekiyomus ufak seyler yiyip icmenin sakincasi yokmus. Dr ve ebem bu konuda hemfikir olunca bi sorun cikarmiyor hastane de alisik bu tip uygulmalara
Esobaaaaa ama bu çok güzellllll :))) ahh canım kızım eylül :) kocise de gönderdim hmn :) ayrıca emek de var şarkının içinde :)))onur Akın'ın kzım eylül diye şarkısı var dinledın mı hıc?
Amin kuzucum hepimizi mutlu etsin.Hepimiz ara ara delirebiliyoruz, hepsi geçecek yakında inşallah.Emeklerimizin,sancılarımızın,eve tıkılı kaldığımız zamanların hepsinin ödülünü alacağız inşallah, mis gibi güneşli havada arabalarında bebeklerimiz,doğum kilolarımızdan kurtulmuş ve bol sütü gelen bizler , işte o zamanlar hep bu anlarımızı düşünüp şükürler olsun diyeceğiz.Az kaldı birazcık daha sabır sadece.Ya var ya Allah hepinizi mutlu iyi etsin inş . Resmen deliren ben kendime geldim cpk saolun ya
Nıye ya valla büyük nimet bin kere dogurabilirim :)ben epiduraldende korkuyorum
kendime hayret ediyorum nasıl olurda normal doğumdan korkmam diye
Allah yardımcınız olsun iyi bu haftaya kadar gelebilmişsin maşallah :)Benim bebegim asagidaydi 25.haftadan beri dogmaya kalkio surekli serum ve igne tedavisi oldum surekli hastanede yattim ama yeni ciktim simdilik iyiyiz dogum beklioruz evimizdeyiz :))
ben hastaneye gittiğimde herkese ilan ediyorum ama kimse beni arayıp sormuyor. nasıl geçti ne yaptın ne dedi diye.
ben arıyorum ne yapıyorsunuz dıye o sırada bıle hatırlamıyorlar. anlatınca da aaa sen hastaneye gıtmıstın degıl mı dıyorlar.
yav ben mı önemsızım bu durum mu önemsız bır sey?
gayet sıradan da bız abartıyoruz acaba.
keyıflıyfım yıne canım sıkıldı.
Çok teşekkür ederim canım :)Gozun aydin canim :)
Eşimin burnu kırık tek taraftan nefes alıyor. Senin söylediğin bu tespit ÇOĞU şeyi Açıkladı ahahahahahahahaha
idrar tahlilinde idrar yollarındaki enfeksiyon çıkar ama çok gariptam idrar tahliliinde çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?