- 30 Mayıs 2013
- 1.273
- 687
- 198
bilmiyorum da hareketlerde kendi sinyal veriyor bişeye basmana gerek yokBenim girdiğim nst bebişin kalp atışını ve sancıyı ölçüyor hareketi ölçen ekstra bişey yok sende üçüncü prob mu var hareketi ölçen?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum da hareketlerde kendi sinyal veriyor bişeye basmana gerek yokBenim girdiğim nst bebişin kalp atışını ve sancıyı ölçüyor hareketi ölçen ekstra bişey yok sende üçüncü prob mu var hareketi ölçen?
ağız hep acık olunca alışmışız tembel nefes almaya. benım babamda koah hastası dr kesınlıkle burnundan nefes alacaksın dıyor.ağızdan alıp beyne oksijen gıtmeyınce bayılıyordu.Tarihiniz hayirli olsun:) ebenin soyledigi nefes taktigi dogru..benim de bir kurtaj bir de histeroskopi oldu.uyandigimda hemsire cok rahat ve cabuk uyandin, ne yaptin dedi..ben de yoga nefesi aliyorum demistim..hemsire her ne yapiyorsan devam et,iyi bisey demsti...burundan nefes al,once mideyi sisir sonra cigerleri,agizdan da ayni sekilde ver...gercekten bende ise yaradi,tavsiye ederim..simdi de ara ara yapiyorum,unutursam gece yatinca...
Gözün AydınTeşekkür ederim canım atlattik bile çok şükür iyiyiz :)
Oyy onca ihtimal bir araya gelecek de kartopu oynucaz :))) yine de kısmet olur mu olur :))gelecektim düşündüm onu da :) pardon ama biz çorabımızı bile giyemiyoruz biri bize kar topu hazırlayıp elımıze vermesi gerek.
bızım kızlar buyüsün. İstanbul a kar yağsın, litchi de doçentlik sınavına gelir o sırada oynarız.
düşük mü oldu ihtimal. :)
Çok saol cnm bnm :)Gözün Aydın
haha dr ne dedi peki. Diyalogun devamini merak ettimVanijal muayne oldum . Iki ıkınmaya çıkar bu bebek dedi . Rahimde açılma yok şükür bizde boyle . nırmal doğurmak istiyor musun dedi doktor , ben bu ara cok sey istiyorum en basında gebermek geliyor dedim adama . Bunu da dediğime göre artık manyadığım resmileşti
Evet dogru diyosun..burundan alinca beyne oksijen cok gidiyormus..ben artik basim agriyinca da bilincli olarak boyle nefes aliyorum,hatri sayilir bicimde geciyor:)ağız hep acık olunca alışmışız tembel nefes almaya. benım babamda koah hastası dr kesınlıkle burnundan nefes alacaksın dıyor.ağızdan alıp beyne oksijen gıtmeyınce bayılıyordu.
bende bebek düşünce kürtajda uyanırken cok güzel uyandım. ama ameliyattan cok zor uyandım oksijenım cok düştü.
o da sigaradan oluyormuş.
şimdi sigara ıcmedıgım ıcın ıcım rahat. sen zaten ıcmıyordun .kolay uyanırsın hemde bunda cok az narkoz verılıyormus az dedıgım kısa surelı.
Adam Benm delirdiğimi anladı zaten :) eskiden ciddi davranıyordu şimdi o da Saldı:)haha dr ne dedi peki. Diyalogun devamini merak ettim
Evet dogru diyosun..burundan alinca beyne oksijen cok gidiyormus..ben artik basim agriyinca da bilincli olarak boyle nefes aliyorum,hatri sayilir bicimde geciyor:)
onur Akın'ın kzım eylül diye şarkısı var dinledın mı hıc?Çok saol cnm bnm :)
Cnm sen niye diyete taktın ki sülün gibisin zaten resmini görmüştük bebek nerde o bile belli olmuyorHadi ya. Napalm Hayatımız diyet zaten olmadı kasıcaz
Doğum boyu epidurali bulandan Allah razı olsun dedim yok böyle bi güzellik :)Epidural iyi bişey bence de. Bana cesaret veriyor
Aynen canımHadi ya. Napalm Hayatımız diyet zaten olmadı kasıcaz
valla o statüde senın durumun pek ıyı gorunmuyor farkındaysan. :)Gördün mu sigara içmeyen insan statusundeyiz olm vay be :) kdndimizle gurur mu duysak
ben epiduraldende korkuyorumDoğum boyu epidurali bulandan Allah razı olsun dedim yok böyle bi güzellik :)