2015 Şubat Anneleri

gelecektim düşündüm onu da :) pardon ama biz çorabımızı bile giyemiyoruz biri bize kar topu hazırlayıp elımıze vermesi gerek.
bızım kızlar buyüsün. İstanbul a kar yağsın, litchi de doçentlik sınavına gelir o sırada oynarız.
düşük mü oldu ihtimal. :)

Yoo bence ihtimal yüksek ;) istanbula kar yağma olayından biraz ihtimal düşer o kadar ;)

Bence epiduralli iste canım o kadar acıyı çekmeye ne gerek var yaw. Bebişine saklarsın enerjini.
Çok zorlarsa yaptırırım ama istemiyorum doktorla da böle konuştuk kendiside çok kasarsan vururuz dedi tamam dedim bende ama acı çekmek olarak bakmıyorum hiç olaya inşallah sorunsuz olsunda Acıya razıyım

Sen bir Gör yaptığım yeleği de :KK66: bir tarafı örülüyor bir tarafı dikiliyor falan. Dışının oyalarını yapıyorum bitince çekiceklerdi resmini :KK66: yelek oldu hırka zaten :)
:) Çek bakalım nasıl olmuş merak ettim şimdi :)

fyz35 fyz35 Litchi Litchi ben dogum icin belli kriterlere ozellikle dikkat eden ekip secmeye calistim. Sezeryan sonrasi normal dogum yaptiran ekolun doktorlari ayni zamanda dogal müdahalesiz dogum doktorlari. Bilinen zaruri gorulen rituellerin kabullerin aksi gorus ve uygulamalarini savunup uygulamaya çalışıyorlar. Normalde dogum enerji guc isteyen bir surecmis kadınlara su bile izin vermiyolar surec uzadikca sıkıntıya girdikce enerji gerekiyomus ufak seyler yiyip icmenin sakincasi yokmus. Dr ve ebem bu konuda hemfikir olunca bi sorun cikarmiyor hastane de alisik bu tip uygulmalara
ya senin ya maral in yanina gelip dogurcam bn yaa. Ben de istiyorum senin ekipten

Ya var ya Allah hepinizi mutlu iyi etsin inş . Resmen deliren ben kendime geldim cpk saolun ya
Amin kuzucum hepimizi mutlu etsin.Hepimiz ara ara delirebiliyoruz, hepsi geçecek yakında inşallah.Emeklerimizin,sancılarımızın,eve tıkılı kaldığımız zamanların hepsinin ödülünü alacağız inşallah, mis gibi güneşli havada arabalarında bebeklerimiz,doğum kilolarımızdan kurtulmuş ve bol sütü gelen bizler , işte o zamanlar hep bu anlarımızı düşünüp şükürler olsun diyeceğiz.Az kaldı birazcık daha sabır sadece.:KK15:

Benim bebegim asagidaydi 25.haftadan beri dogmaya kalkio surekli serum ve igne tedavisi oldum surekli hastanede yattim ama yeni ciktim simdilik iyiyiz dogum beklioruz evimizdeyiz :))
Allah yardımcınız olsun iyi bu haftaya kadar gelebilmişsin maşallah :)

ben hastaneye gittiğimde herkese ilan ediyorum ama kimse beni arayıp sormuyor. nasıl geçti ne yaptın ne dedi diye.
ben arıyorum ne yapıyorsunuz dıye o sırada bıle hatırlamıyorlar. anlatınca da aaa sen hastaneye gıtmıstın degıl mı dıyorlar.
yav ben mı önemsızım bu durum mu önemsız bır sey?
gayet sıradan da bız abartıyoruz acaba.
keyıflıyfım yıne canım sıkıldı.

Ben de şimdi bu tarihlerimiz kesin olunca haber vericez ya onlar yine hiçe sayıp orda burda gezip birilerinden hastalık kapmasalar bari diye düşünüyorum. Örneğin annem çok çabuk grip oluyor ama evine geleni gideni de eksik olmuyor, sarılma öpme diyorum ayıp olurmuş. Hasta olmasalar bari ;)

Back
X