Bana da bana da
Ben epidural istemiuorum ya ıkınamam hissedemezsem :) doktorum söyledi geçen bir kadın doğum esnasında epiduralli tabi uyuya kalmış hastayı uysndıramıyoruz diyor ıkınması lazım hiç oralı olmuyor diyor:) neyse sonra doğum yapmış ama doktoru baya yormuş :) hahaÇok zorlarsa yaptırırım ama istemiyorum doktorla da böle konuştuk kendiside çok kasarsan vururuz dedi tamam dedim bende ama acı çekmek olarak bakmıyorum hiç olaya inşallah sorunsuz olsunda Acıya razıyım
Bende oluo doktor deisik bi isim dedi bazi hamilelikte oluomus ama dogum yapimca gecer dio bende elimden kasigi falan dusunuorum dikkatli olmak lazimkızlar sizin ellerinizdede uyuşma varmı doktor bana sinir sıkışması dedi kalsiyum verdi ama bir işe yaramadı klavyeye bile zor dokunuyorum işlerimi bile zor yapar hale geldim ya
Valla ben sırf hissetmek istediğim için istemiyom epidural tabi gene durum ne gösterir bilinmezBen epidural istemiuorum ya ıkınamam hissedemezsem :) doktorum söyledi geçen bir kadın doğum esnasında epiduralli tabi uyuya kalmış hastayı uysndıramıyoruz diyor ıkınması lazım hiç oralı olmuyor diyor:) neyse sonra doğum yapmış ama doktoru baya yormuş :) haha
ncanim benim aldigim suni sanci seninkinden azdir. 9 hftalikti benim bebek. Ama o sanci bir tarafa dogum sancisi bir tarafa. Cok fark var. Bi dusuk acisi cekecegime 10 kere dogurmayi tercih ederim. Dogum sancisi aralikli ve daha dogal digerine gore.daha dayanilir.
evet ama karadenizli adam benim dememle gitmiyor dr.a. Hi hi diye dinliyor sadece
Valla ben sırf hissetmek istediğim için istemiyom epidural tabi gene durum ne gösterir bilinmez
Sondadan korkamaz miyiz yani:)sağol canım darısı sızın ısteklerınıze .
bu gidişle senı kesecez dedi dr .bende kesin beni dedım.
cumaya denk geliyor. 10:30 da gıdıcem 12:30 da alacaklar. aç ve susuz olacakmışım gece 12 den sonra. ben ve açlık bir arada yakışmadı sanki.
sonda uyanıkken mı takılıyor dıye sordum. narkoz bebeğe gecmesın dıye butun hazırlığı önceden yapıyoruz dedı.
korka korka ondan mı korktun dedı.
Bebeğin hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyüt inşaAllah..Hepinize cok tesekkur ediyorum....
saat 1:15 te dunyaya geldi oglum.
Ters oldugundan sezaryan oldu hic korktugum gibi degildi genel anestezi ile uyudum uyandigimda agrim vardi damardan agri kesici ile agrimda yok artik.
Emziriyorum sadece dogrulmak biraz zor ama benim kucuk adamim guzel kavriyor maasallah... kilosu 2850. Herkese tekrar tesekkurler...
Benmkinde buton yok hareket edince ses yukseliyo haliyle hepsinin cihazi farkli demekBebişin hareket etmesi sırasındaki kalp çarpıntısına bakıyorlarmış. Hareket ettikçe basıyoruz ya butona.
LAZ damarıcanim benim aldigim suni sanci seninkinden azdir. 9 hftalikti benim bebek. Ama o sanci bir tarafa dogum sancisi bir tarafa. Cok fark var. Bi dusuk acisi cekecegime 10 kere dogurmayi tercih ederim. Dogum sancisi aralikli ve daha dogal digerine gore.daha dayanilir.
evet ama karadenizli adam benim dememle gitmiyor dr.a. Hi hi diye dinliyor sadece
ellerımle cok ıs yaparsam oluyor bana..dun pımapenlerı cıfledım ellerım sıstı ve yumruk yapamadım..sızladı durdu..kızlar sizin ellerinizdede uyuşma varmı doktor bana sinir sıkışması dedi kalsiyum verdi ama bir işe yaramadı klavyeye bile zor dokunuyorum işlerimi bile zor yapar hale geldim ya
hayy maasalah ..destekcınım takıpcınım anacımBebiskomu gördüm nst sırası bekliyorum. Kizcem iyi görünüyor suyu falan iyi pozisyon sabit şükür rabbime geri dönüş yok. Uyuyordu somurtuk surat elini yüzüne gömmüs pek poz vermedi. Kilosu 3070 mi ne dedi gecen hafta bugun 2800 falandı. 3600 civari dogar dedi cok da tontik olmasini istemiyoz biz zaten sezeryan sonrasi oldugu icin bu ortlma iyi dedi. Rahim ağzı iyiymis açıklık yok şükür dursun biraz daha dedi bizim de temenni o zaten babayi bekliycez inşallah
Inşallah nst de temiz cikar da ohh derim
dun esımle yemeğe gıttık acık havada herkes fosur fosur tutturuyordu..ulen dedım zornan adamın canını cektırdınız namussuzlaral işte canım sigara istedi .offf nedenki?
ordan nevresım almıştım ben guvenebılırsın
nereye takıyorlar..nereye taktıkları onemlıdemek korkacak bır sey degıl. çıkarırken hıc acımıyor onu bılıyorum ama takarken nasıl olur bılmıyorum
her şekilde orayı acıcaz yanı.
Bende aklımdan geçirmiştim öyle. Sağa sola dönemez zaten ilk bi ay. Rahat olur alıp koyması görmesi diye. Yanlış düşünmüşüm demeken üstteki beyazı kastediyorum
arkadaşlarımın resimleri var ama yollayamam buradan
demek heryerde farklı oluyor diyesim geldi
ama sizin karşınızda gerçekten deli olduğumu hissettim bende
idrarın çıktığı yere.nereye takıyorlar..nereye taktıkları onemlı
Poff her turlu actircaklar yani.takanin eli ile ilgili diye duymustum acisi epudural olanlari uyustuktan sonra da takiyolarmis.sen genel anestezi mi olcan?demek korkacak bır sey degıl. çıkarırken hıc acımıyor onu bılıyorum ama takarken nasıl olur bılmıyorum
her şekilde orayı acıcaz yanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?