2015 Şubat Anneleri

Çok zorlarsa yaptırırım ama istemiyorum doktorla da böle konuştuk kendiside çok kasarsan vururuz dedi tamam dedim bende ama acı çekmek olarak bakmıyorum hiç olaya inşallah sorunsuz olsunda Acıya razıyım
Ben epidural istemiuorum ya ıkınamam hissedemezsem :) doktorum söyledi geçen bir kadın doğum esnasında epiduralli tabi uyuya kalmış hastayı uysndıramıyoruz diyor ıkınması lazım hiç oralı olmuyor diyor:) neyse sonra doğum yapmış ama doktoru baya yormuş :) haha

S Sond bu nevresimdünyası güvenilir bir sitemi ?
bebek nevresimi ve kendime nevresim alacağım beğendim ama güvenemedim

kızlar sizin ellerinizdede uyuşma varmı doktor bana sinir sıkışması dedi kalsiyum verdi ama bir işe yaramadı klavyeye bile zor dokunuyorum işlerimi bile zor yapar hale geldim ya
Bende oluo doktor deisik bi isim dedi bazi hamilelikte oluomus ama dogum yapimca gecer dio bende elimden kasigi falan dusunuorum dikkatli olmak lazim

Kızlar süper bi haber aldım aşırı mutluyum arkadaşım ebe hemşire ama Isparta şifa hastanesinde Çalışıyor hep istedim ki doğumda Yanımda olsun Sancı çekerken elimi tutsun iznini ayarlamaya çalıştı sürekli ayarlamış cuma günü geliyo Şubat'ın 10 a kadar burda doktor cumadan sonra Demişti tam isabet oldu ve en büyük sürpriz başka tabi benim doğum yapacağım hastanede doktorumun ebe hemşiresi Arkadaşımın sınıf arkadaşıymış veee anlaşmışlar doğuma oda gircek sırf elimi tutmak için o kadar mutlu oldum ki güç geldi resmen doğumumda en yakın arkadaşım elimi tutcak onun verdiği güven çok önemli o kadar mutlu oldum ki kelimelere dökemiyorum minnoşum teyzesi gelene kadar sabretmeli eşim korkusundan giremez girse keşke ama en ufak kana tahammülü yok

Valla ben sırf hissetmek istediğim için istemiyom epidural tabi gene durum ne gösterir bilinmez

Benimde bebeğim küçüktü düşük yaptığımda ama o Sancı felaketti ben suni Sancı almadım kendi kendime evde düşük Yaptım o yüzden kıvrandığımı biliyorum umarım öle bişey değildir
n

Sondadan korkamaz miyiz yani:)

Bebeğin hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyüt inşaAllah..

LAZ damarı

Su nst çok sıkıcı cidden... Bebe uyudu. Paşanın keyfini bekliyoz benim elime de bi buton verdiler acı hissedince basarsın dedi. Hareketleri çizgilerden anlıyoz dedi.

kızlar sizin ellerinizdede uyuşma varmı doktor bana sinir sıkışması dedi kalsiyum verdi ama bir işe yaramadı klavyeye bile zor dokunuyorum işlerimi bile zor yapar hale geldim ya
ellerımle cok ıs yaparsam oluyor bana..dun pımapenlerı cıfledım ellerım sıstı ve yumruk yapamadım..sızladı durdu..
hayy maasalah ..destekcınım takıpcınım anacım
al işte canım sigara istedi .offf nedenki?
dun esımle yemeğe gıttık acık havada herkes fosur fosur tutturuyordu..ulen dedım zornan adamın canını cektırdınız namussuzlar esımde akıllı uslu seylerı canın ceksın lütfen dedı
S Sond bu nevresimdünyası güvenilir bir sitemi ?
bebek nevresimi ve kendime nevresim alacağım beğendim ama güvenemedim
ordan nevresım almıştım ben guvenebılırsın

en üstteki beyazı kastediyorum
arkadaşlarımın resimleri var ama yollayamam buradan
demek heryerde farklı oluyor diyesim geldi
ama sizin karşınızda gerçekten deli olduğumu hissettim bende
Bende aklımdan geçirmiştim öyle. Sağa sola dönemez zaten ilk bi ay. Rahat olur alıp koyması görmesi diye. Yanlış düşünmüşüm demek

demek korkacak bır sey degıl. çıkarırken hıc acımıyor onu bılıyorum ama takarken nasıl olur bılmıyorum
her şekilde orayı acıcaz yanı.
Poff her turlu actircaklar yani.takanin eli ile ilgili diye duymustum acisi epudural olanlari uyustuktan sonra da takiyolarmis.sen genel anestezi mi olcan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…