2015 Şubat Anneleri

günaydın yazmaya utanarak günaydın
öğlene kadar yatmaya iyi alıştım bakalım ne olacak sonum :)
11 buçuk gibiydi kalktım; kahvaltı telefon görüşmeleri derken bu saat oldu.

nevresimleri ütüleyip de değiştireyim bari bir işe yarıyım, yemeğim de yok bugün ama ne yapacağım belli en azından.

kv geçen akşam eşime soruyor doğum kesin ne zaman diye; bilet ayarlayacakmış ona göre (o bileti de bizim ayarlamamızı bekliyor ya) belli değil diyorum anlamıyor herhalde aynı şeyi birkaç gün önce beni aradığında sormuştu eşim de aşağı yukarı o tarihlerdeki uçaklara bakıyordu doğumdan önce istemiyorum anneni boşuna bakma dedim. şubat sonuna bakmaya başladı, önce olursa annen mevlütte olmaz annem dönmeden yapacağım bir daha yormam annemi, kızım doğsun da hayırlısıyla ona göre gelir annen; dedim. biletini de almaya kalkarsa büyük olay çıkarırım çok mu cadıyım ne

S Sond gözün aydın canım maşallah Emek'e de

iremguzum senin de gözün aydın canım yat dinlen şimdi bol bol

Poff her turlu actircaklar yani.takanin eli ile ilgili diye duymustum acisi epudural olanlari uyustuktan sonra da takiyolarmis.sen genel anestezi mi olcan?
EVET. ben cok meraklıyım dığer turlu çenem durmaz orayı burayı ellerım. mılletıde cıleden çıkarırım. hemde kafamda yazarım bır suru o sırada. aslında bayılma tansıyon derdım olmaz ama yıne de kendıme guvenemedım

Kızlar selam geçmişi okuyamadim son girdigimden beri sayfalar çok ilerlemiş birazdan bakmaya çalışacağım.bugün randevumuz vardi aksi gibi eşimin işi varmış yalniz geldim.hastaneye.trafik çok sıkışıktı zaten gerildim bi de hastanenin otoparkına park edecektim arabayı çok sıra vardı neyse onu da bekledim Ayağım kasildi artik denriuaja frene basamaktan.benim Sıram geldi adamın teki yukardan gelmiş sıraya geçme benim.Sıram diye el işareti yaptım adam yine gecti bi sure sonra neyse dedim.sesimi cilarmadim.bu arada otoparkci arkadaki arabalara yer yok gelmeyin diye işaret yaptı yani burası da öyle bi yer ki her tarafta trafik polisleri var arabayı park edecek yer yok bi sonraki otopark çok uzak oraya yürüyecek kadar mecalim yok.sonra bi tane daha araba gelme diye korna calmama ragmen sıra mi almaz mi.yani inanın o arabaya böyle defalarca carpasim geldi elim Ayağım titredi indim.aşağıya dedim.o iki arabaya da ya bu benim Sıram değil mi siz utanmıyor misiniz kardeşim.ben sana benim Sıram gelme demedim mi niye geliyorsun bi de erkek olacaksınız ya dedim.adamlar bildiğin öküz ya su katilmisindan bisry yapt zannediyorlar altlarındaki 5 milyarlık arabayı carlata carlata kullanınca.Nefret ediyorum bazen insanlardan

cadısın cadı. :::::)
kız bu saate kadar uyunur mu? tembel oldunuz ıyıce .
senin cenderme illallah diyecek yakında.
bizim tarih bellı. eşim çoktan aramış hepsine soylemıstır. durmasıda ımkansız.
annesine gıderken bıle o sırada çaktırmadan butun kardeslerı arıyor annemlere gıdıyoruz dıye . bır gıdıyoruz butun sülale orda.

demek korkacak bır sey degıl. çıkarırken hıc acımıyor onu bılıyorum ama takarken nasıl olur bılmıyorum
her şekilde orayı acıcaz yanı.

Sonda niye gerekiyor? Toplamda 45 dakikalık operasyonmuş niye sonda lazım olsun ki?

Önce gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşaAllh. Allah yardımcın olsun. Güçlü olmaya çalı. Üstesinden gelebilirsiniz inşaAllah miniğinle

sizin oralarda da trafık sorunu oluyor mu? ben sadece burda var sanıyordum.
taksı ıle gıtmenız daha ıyı degıl mı? cok uzak degıldır mesafeler sanırım.

Sonda niye gerekiyor? Toplamda 45 dakikalık operasyonmuş niye sonda lazım olsun ki?
altına kaçırmayasın dıye heralde. bazıları bana takmadılar dıyor ama belkı uyuşunca takıp çıkarmışlardır.
söz verıyoruz bır sey yapmıycaz desek yıne de takarlar mı acep :)

S Sond Canım Tarihiniz Hayırlı Uğurlu Olsun ve Darısı Başıma Benim Dr Haftaya Karar Veriris Tarihe Demişti. Ayy Kavuşalım Artık Kuzularımıza Yetti Gari Canımaaa

beni cadı yaptılarrr
gece 3 ü buluyor uyumam, sabah 7 de cendermeyi uyandırıyorum. adamı alıştırdım uyandırmaya daha sevgiliyken sabahları ben arayıp uyandırıyordum kendi uyanamıyor artık. o gidince de ortalığı toparlayıp biraz sabah haberlerine bakıyorum 9 buçuk 10 gibi uyuyorum tekrar. aslında çok da uyumuyorum

eskiden ne aktiftim ben tembelleştikçe tembelleştim :) yapacak bir şey de yok ki olsa üşenmem aslında.

gördüm canım korkma daha erken gelecek falan diye.
belli olsa benimki de öyle olurdu, annesine en azından haber vermişti çoktan :)

S Sond hayırlı olsun canım. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sezeryanın da bu güzelliği var belirsizlikten kurtuluyorsun. ona göre hazırlık yapıyorsun.
benimde dün geceden beri garip bir şekilde sancılarım var. ne olduğunu tam olarak anlayamadım hareket etmemi bile kısıtlıyor. hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…