2015 Şubat Anneleri

Canim merhaba, cantana medela calma biberon koymussun.ben de bu marka almak istiyordum,sen memnun musun,onceki bebekte kullanmis miydin? Merak ettim,bu biberon anneyi emme ile ayni calisiyormus..bir de senin ki kac ml?

o kahvaltıdan sonra uyumak ne zevklı olur.
bende 4 gıbı çıkıp gıdıp uyumayı düşünüyorum.
gece uyumadım hıc . gozlerım açılmıyor su anda.

sağol canım darısı başınıza. ne zaman senın kontrolün. dınlenınce gecmıyor mu?
neysekı benım sancı problemım olmadı yoksa her seferınde doktora taşınırdım.

yalnız butun elı ağzına sokmuş.
Benimkisi en son cuma günü gittiğimizde Turist Ömer selamı var ya rahmetli Sadri Alışık'ın, doktor aynen öyle durduğunu söylemişti Hakikaten de eli alnındaydı , ben tabi doktor kadar göremedim hareketini.

benım doğum haftaya cuma gunuya. ben sımdı yarın evı temızleteyım dıyorum.
sizce erken mı yoksa ne olur ne olmaz temız dursunda kafam rahat mı olsun.
sonrasına silip süpürürüz heralde. tüller falan kırlenır mı on günde.

bence erken çocuk bı ayaklansın yaparsın

Canim merhaba, cantana medela calma biberon koymussun.ben de bu marka almak istiyordum,sen memnun musun,onceki bebekte kullanmis miydin? Merak ettim,bu biberon anneyi emme ile ayni calisiyormus..bir de senin ki kac ml?
ebe biberon koyma dedı bana . gerekırse kasıkla ya da bardakla besleyecekmısız.
ne kadar bıberon düşmanı oldular yav.

Valla ben geçen salı yıkattım bütün perdeleri kafam rahat evi de dip köşe yaptırdım, tozlanan yerleri de ben yavaş yavaş alıyorum ama öyle detaylı temizlik yapmam yami zaten gerek de olmuyor bence.Yaptır bence artık.

sende ona selam yollasaydın.
bana da bugun gosterdı bak annesı şurası dıye.dedım bana boşuna gösterme ben anlamıyorum neresı neresı dıye. tersten bakıyorum. beyınde var bır terslik.

altına kaçırmayasın dıye heralde. bazıları bana takmadılar dıyor ama belkı uyuşunca takıp çıkarmışlardır.
söz verıyoruz bır sey yapmıycaz desek yıne de takarlar mı acep :)

Takmasınlar yaaa. Hem altımıza kaçırsak ne olacak ki operasyon Üstte zaten

ben ilk bebekte almstim. Kac ml hatirlamiyorum. Ucu sert biraz ama brkac defa emmeden gelmiyor icindeki. Hni basta sut gelmezse biberonun hizli akisina alisiyor ya bebekler oyle olmasin diye. Surekli kullanmadim ben. Dogunca emmisti hemen ihtiyac olmamistin 2-3 aylikken memeyi reddetmisti ozaman kullandim. Dogum sonrasi tecrubem yok yani. Ama steril edip koycam cantamiza ya da eve.

sağol canım darısı başınıza. ne zaman senın kontrolün. dınlenınce gecmıyor mu?
neysekı benım sancı problemım olmadı yoksa her seferınde doktora taşınırdım.
kontrolüm c.tesi günü inş. sabit durursam çok hissetmiyorum ama hareket ettiğimde canım yanıyor. anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…