yalnız butun elı ağzına sokmuş.Bide Şu Takvimde 38 Haftalık Yazan Hatunlar Sizin Bebek Resimleri Çok Tatlı Ya Eller Ağızda
Canim merhaba, cantana medela calma biberon koymussun.ben de bu marka almak istiyordum,sen memnun musun,onceki bebekte kullanmis miydin? Merak ettim,bu biberon anneyi emme ile ayni calisiyormus..bir de senin ki kac ml?Bebiskomu gördüm nst sırası bekliyorum. Kizcem iyi görünüyor suyu falan iyi pozisyon sabit şükür rabbime geri dönüş yok. Uyuyordu somurtuk surat elini yüzüne gömmüs pek poz vermedi. Kilosu 3070 mi ne dedi gecen hafta bugun 2800 falandı. 3600 civari dogar dedi cok da tontik olmasini istemiyoz biz zaten sezeryan sonrasi oldugu icin bu ortlma iyi dedi. Rahim ağzı iyiymis açıklık yok şükür dursun biraz daha dedi bizim de temenni o zaten babayi bekliycez inşallah
Inşallah nst de temiz cikar da ohh derim
o kahvaltıdan sonra uyumak ne zevklı olur.beni cadı yaptılarrr
gece 3 ü buluyor uyumam, sabah 7 de cendermeyi uyandırıyorum. adamı alıştırdım uyandırmaya daha sevgiliyken sabahları ben arayıp uyandırıyordum kendi uyanamıyor artık. o gidince de ortalığı toparlayıp biraz sabah haberlerine bakıyorum 9 buçuk 10 gibi uyuyorum tekrar. aslında çok da uyumuyorum
eskiden ne aktiftim ben tembelleştikçe tembelleştim :) yapacak bir şey de yok ki olsa üşenmem aslında.
gördüm canım korkma daha erken gelecek falan diye.
belli olsa benimki de öyle olurdu, annesine en azından haber vermişti çoktan :)
sen normal doğum yapmadın mı ? neden taksınlar sana?hadı yaaa...bana yapılmadı daha once.. ben hasta bezı takarım ortalığı batırmam onaşey ederım tum mesele buysa..olmazmı ?
sağol canım darısı başınıza. ne zaman senın kontrolün. dınlenınce gecmıyor mu?S Sond hayırlı olsun canım. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sezeryanın da bu güzelliği var belirsizlikten kurtuluyorsun. ona göre hazırlık yapıyorsun.
benimde dün geceden beri garip bir şekilde sancılarım var. ne olduğunu tam olarak anlayamadım hareket etmemi bile kısıtlıyor. hayırlısı artık
Benimkisi en son cuma günü gittiğimizde Turist Ömer selamı var ya rahmetli Sadri Alışık'ın, doktor aynen öyle durduğunu söylemiştiyalnız butun elı ağzına sokmuş.
normale takılmıyor mu? bılmıyorum kı ne zaman takılıyo yada normalmı sezo damı gereklısen normal doğum yapmadın mı ? neden taksınlar sana?
bence erken çocuk bı ayaklansın yaparsınbenım doğum haftaya cuma gunuya. ben sımdı yarın evı temızleteyım dıyorum.
sizce erken mı yoksa ne olur ne olmaz temız dursunda kafam rahat mı olsun.
sonrasına silip süpürürüz heralde. tüller falan kırlenır mı on günde.
ebe biberon koyma dedı bana . gerekırse kasıkla ya da bardakla besleyecekmısız.Canim merhaba, cantana medela calma biberon koymussun.ben de bu marka almak istiyordum,sen memnun musun,onceki bebekte kullanmis miydin? Merak ettim,bu biberon anneyi emme ile ayni calisiyormus..bir de senin ki kac ml?
Valla ben geçen salı yıkattım bütün perdeleri kafam rahat evi de dip köşe yaptırdım, tozlanan yerleri de ben yavaş yavaş alıyorum ama öyle detaylı temizlik yapmam yami zaten gerek de olmuyor bence.Yaptır bence artık.benım doğum haftaya cuma gunuya. ben sımdı yarın evı temızleteyım dıyorum.
sizce erken mı yoksa ne olur ne olmaz temız dursunda kafam rahat mı olsun.
sonrasına silip süpürürüz heralde. tüller falan kırlenır mı on günde.
anestezi ile alakalı bir şey.normale takılmıyor mu? bılmıyorum kı ne zaman takılıyo yada normalmı sezo damı gereklı
sımdı sezo olursam belkı lazım olur
yaaaaaaaaaaaaaaaa gelirim yanına bak :)bence erken çocuk bı ayaklansın yaparsın
sende ona selam yollasaydın.Benimkisi en son cuma günü gittiğimizde Turist Ömer selamı var ya rahmetli Sadri Alışık'ın, doktor aynen öyle durduğunu söylemiştiHakikaten de eli alnındaydı , ben tabi doktor kadar göremedim hareketini.
altına kaçırmayasın dıye heralde. bazıları bana takmadılar dıyor ama belkı uyuşunca takıp çıkarmışlardır.
söz verıyoruz bır sey yapmıycaz desek yıne de takarlar mı acep :)
ben ilk bebekte almstim. Kac ml hatirlamiyorum. Ucu sert biraz ama brkac defa emmeden gelmiyor icindeki. Hni basta sut gelmezse biberonun hizli akisina alisiyor ya bebekler oyle olmasin diye. Surekli kullanmadim ben. Dogunca emmisti hemen ihtiyac olmamistin 2-3 aylikken memeyi reddetmisti ozaman kullandim. Dogum sonrasi tecrubem yok yani. Ama steril edip koycam cantamiza ya da eve.Canim merhaba, cantana medela calma biberon koymussun.ben de bu marka almak istiyordum,sen memnun musun,onceki bebekte kullanmis miydin? Merak ettim,bu biberon anneyi emme ile ayni calisiyormus..bir de senin ki kac ml?
Sonrasında yaptığın miktara bakıyorlar canım ne kadar sıvı çıkışı olmuş diye
kontrolüm c.tesi günü inş. sabit durursam çok hissetmiyorum ama hareket ettiğimde canım yanıyor. anlayamadım.sağol canım darısı başınıza. ne zaman senın kontrolün. dınlenınce gecmıyor mu?
neysekı benım sancı problemım olmadı yoksa her seferınde doktora taşınırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?