:) iyi yapmsin buraya gelmekle:) hahaha yanlış ev mi? ilk çocuktan dolayı demedım öndesın dıye dedım.
bende başta ocak annelerındeydım. baktım ben en sondayım herkes daha deneyımlı sonra ben zaten şubatım kendı grubuma geceyım dedım.
hadı yaaa...bana yapılmadı daha once.. ben hasta bezı takarım ortalığı batırmam onaşey ederım tum mesele buysa..olmazmı ?
selam milletttttt
kp sonunda gıttı
belim ayrılıyor doğurana kadar yataklardan çıkmayasım varancak atarım yorgunlugumu
Ya ben sabah kuafore gittim. DIger yerleri aldirdim malum bolge kaldi. Hic yaptirmadigim.icin acamadim yane. Kendim yetisemiyorum da. Kaldim boyle ortada
hehehheh mart annelerinden biride bana , buraya yazdigini di$landigini dedi : )))))Bi keresinde sayfa acık Kalmış Ocak annelerine bakmıştım , günaydın fln yazdım kimse cevap vermedi hahaha ben de dışlanmış hissettim bu ne hassasiyetse artık
kız burda sessiz sessiz hem sizi takip ediyorum hem ders çalışıyorum ara ara amuda kalıkıyorum ama dayanamiiiciiim..bir hafta bir gün gibi geçiyor düşünki senin doğuma 2 gün kalmış gibi bi şey.temizlet tabi bir an önce.bu arada doğum tarihin hayırlı olsunbenım doğum haftaya cuma gunuya. ben sımdı yarın evı temızleteyım dıyorum.
sizce erken mı yoksa ne olur ne olmaz temız dursunda kafam rahat mı olsun.
sonrasına silip süpürürüz heralde. tüller falan kırlenır mı on günde.
eldivenle nasil yapiliyor desem abartmismi olurum litchi ?Eldiven görmeden de Alman'ı sağlıyor.
günaydın yazmaya utanarak günaydın
öğlene kadar yatmaya iyi alıştım bakalım ne olacak sonum :)
11 buçuk gibiydi kalktım; kahvaltı telefon görüşmeleri derken bu saat oldu.
nevresimleri ütüleyip de değiştireyim bari bir işe yarıyım, yemeğim de yok bugün ama ne yapacağım belli en azından.
kv geçen akşam eşime soruyor doğum kesin ne zaman diye; bilet ayarlayacakmış ona göre (o bileti de bizim ayarlamamızı bekliyor ya) belli değil diyorum anlamıyor herhalde aynı şeyi birkaç gün önce beni aradığında sormuştueşim de aşağı yukarı o tarihlerdeki uçaklara bakıyordu doğumdan önce istemiyorum anneni boşuna bakma dedim. şubat sonuna bakmaya başladı, önce olursa annen mevlütte olmaz annem dönmeden yapacağım bir daha yormam annemi, kızım doğsun da hayırlısıyla ona göre gelir annen; dedim. biletini de almaya kalkarsa büyük olay çıkarırım çok mu cadıyım ne
S Sond gözün aydın canım maşallah Emek'e de
@iremguzum senin de gözün aydın canım yat dinlen şimdi bol bol
benım doğum haftaya cuma gunuya. ben sımdı yarın evı temızleteyım dıyorum.
sizce erken mı yoksa ne olur ne olmaz temız dursunda kafam rahat mı olsun.
sonrasına silip süpürürüz heralde. tüller falan kırlenır mı on günde.
sezoda takıloyo canım.amleyiyattan sonra kalkamıyosun o günün akşamına kadar.yattığın yerden gönderiyosun..ooh missnormale takılmıyor mu? bılmıyorum kı ne zaman takılıyo yada normalmı sezo damı gereklı
sımdı sezo olursam belkı lazım olur
Gormek sorun degil aynayla yine yaparim da yetisemiorum. Hic ic karnim fln yok mudur cok onde gobek. Dr bile farketti. Ayip olck ama wc de yetismek icin kac sekle giriyorum.Eldiven görmeden de Alman'ı sağlıyor.
Ben hemen anlarım degısık yere gırdıgımı .gece bazen degısık ısımler oluyor.hehehheh mart annelerinden biride bana , buraya yazdigini di$landigini dedi : )))))
en baslarda yazmis hamileliginin :)
di$lama demeyelimde ne diyelim bunun adina bilemedim valla :)))
Çok teşekkür ederim sağolasın canım. Korkum geçti biraz daha. Herkesin kaderi başka oluyo baksana. Ne varsa onu yaşıycaz belli. Ben dikkat edeyim de gerisine Allah kerim.. Dinlenmeye çekildim bakalım şimdilik.. Allah yardımcımız olsun. Anne olmak çoook zorpirelideve canim korkuyu tasayi birak dinlenmeye odaklan. Gecen hafta ben de yasadim aynini serumla magnezyum ve dinlnmeyle duzene girdi şimdilik en azından bi hafta daha geçirmiş olduk senin de biraz daha vakit kazanman olasıdır insallah yeterki yorma kendini. O zaman benimki de tam 2840gr idi kuvez ihtimali bahsedildi sonra ebem kilosunu öğrenince kuvez icin cok da riskli sınırda degilmis iyi dedi. Ki bak burda maşallah subhanallah hashandenin pasasi daha minnak doğmasına rağmen masallahi var bu biraz da takdir kiloya haftaya değil bebegin o anki durumuna bagli sanirim. Hayırlısi icin dua et inşallah biraz daha bekler icini karartmamaya çalış istirahat et
aynen cnm dr nasıl bırak dıyorsa oyle yap hıcbır sorun cıkmaz allahın ıznıyle zaman gecsede gelseler oglumda hıc boyle heyecanım yoktu bunda cok heyecanlıyım valla :)Tamam o zaman. Ben Ciğer geliştiriciyi bilmiyorum da kan sulandırıcıyı bebişi öğrendiğimiz zamandan beri kullanıyorum. Bir hafta önce bırakmak sorun olmaz di mi? Benim Dr iki gün önce bırakıcaz dedi de.
he gunaydina cevap verilmiyor haklisin :))Ben hemen anlarım degısık yere gırdıgımı .gece bazen degısık ısımler oluyor.
benım kefım yerındeyse her yazana cevap yazıyorum bılgım varsa. ama bazende elımı kaldıracak halım olmyor.
ayrıca burda kımse günaydına cvp vermıyor zaten.
sabahtan uyanan derdını sıralıyor.
altına kaçırmayasın dıye heralde. bazıları bana takmadılar dıyor ama belkı uyuşunca takıp çıkarmışlardır.
söz verıyoruz bır sey yapmıycaz desek yıne de takarlar mı acep :)
sagol canım. senın sınav ne zaman?kız burda sessiz sessiz hem sizi takip ediyorum hem ders çalışıyorum ara ara amuda kalıkıyorum ama dayanamiiiciiim..bir hafta bir gün gibi geçiyor düşünki senin doğuma 2 gün kalmış gibi bi şey.temizlet tabi bir an önce.bu arada doğum tarihin hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?