eldivenle nasil yapiliyor desem abartmismi olurum litchi ?
çok acimiyormuuuu
uff ben agdada yapmamkiYeni öğrendim ben de canım. Latex eldivenler var ya ameliyat eldivenleri onunla alıyorsun tutup çekmesi Ağdaya göre daha acısız.
sezoda takıloyo canım.amleyiyattan sonra kalkamıyosun o günün akşamına kadar.yattığın yerden gönderiyosun..ooh miss
Sen temizlik falan da yapıyorsun dimi ? Çok riskli değilsin o zmn baksana doğmadı hala. Bende dinleneyim bu hafta sonra çok kasmayayım kendimi normal hayatıma döneyim tabi işede dalmıyım. Hakkımızda hayırlısı olsun canım..Kesinlikle cnm sıkma kendini bidee ben b8 yerde okumuştum o igne normal zamandan bile yec dogurmani sagliomus bi bakarsij 40 haftan dolmus hala doguramamissin.. her bebegim ozel bi zamani var ne 1 dk once ne 1 dk sonra hayirlisi diyelim Allah hayirlisini versin ins
ben bır gun sınava gırıyorum. aradım wc yı bulamadım. erkekler tuvaletine baktım boş oraya gırdım. tek wc çalışıyor.he gunaydina cevap verilmiyor haklisin :))
kiz anladim anlamayada anlamak için bi kaç nick gordum iste bunlar kim falan diyene kaadr da anlamis oldum : )
hemen çikdim :)))))))))
bu hafta sonu.zaten sıpa dönmedeği için sterslerdeyim bide sınav stresi hiç çekilmiyo valla..sagol canım. senın sınav ne zaman?
Küvezde kalırsa emziremem diye korkuyorum canım. Git gel yavrumdan uzak kalmaktan korkuyorum, ama sağlıklı olsun yaşasında diyorum bi yandan. Kafam allak bullak inanki. Her arayan başka bişi konuşuyo. İyice kafam karıştı ama ben rabbime bıraktım artık. Dualarımı okuyup sabredicempirelideve cnm gecmis llsun.ama kuvezden neden korkuyorsun.ssenden bnden iyi bakiyorlar gercekten.bmm ilk kizim kaldi 10 gun.hic bi sikinti yasamadik.hemsireler cok ilgili.buna sakin uzulme.
haa ıyı bırseymıs kız o zaman..sevdım bakkk bırdensezoda takıloyo canım.amleyiyattan sonra kalkamıyosun o günün akşamına kadar.yattığın yerden gönderiyosun..ooh miss
günaydın bır soru mu kı cevapverılsınhe gunaydina cevap verilmiyor haklisin :))
kiz anladim anlamayada anlamak için bi kaç nick gordum iste bunlar kim falan diyene kaadr da anlamis oldum : )
hemen çikdim :)))))))))
yok sezaryende takıyorlar. ama normalde de ellerını sokuyorlar :) hahaben bezimi yakarım ablalrım abilerim : ))) sonda takmayın desek
normal doğumdada takılıyo mu bu sonda
kadın olmak ne zor yaffff
Vuruyo geçiyor sıkılma :) çok normalal işte canım sigara istedi .offf nedenki?
valla bu cuma degıl haftaya cuma dıyınce cok yakın geldı bırden. valla kacarı yok ıste hepımızın yolun sonu gorundu.
amuda kalkabılıyonmu..esım 2 3 kez uğraştı ama becerıksız kaldıramadı benı beynım delındı sandım butun ağırlığı basıma verdı uyuzun başkası.. bı su utu masası kaldı yapmadığım..bır kendıme geleyim aklıma düşerse onuda yapacam..bu hafta sonu.zaten sıpa dönmedeği için sterslerdeyim bide sınav stresi hiç çekilmiyo valla..
uyanıp ayılıp kendıne gelınce . benı zaten basıyorlar sabıt duramıyorum. kalkıp bır yoklarım etrafı o sırada çıkar.Gaz için yürütüyorlarmış ya o ne zaman oluyor?
haa ıyı bırseymıs kız o zaman..sevdım bakkk bırden
günaydın bır soru mu kı cevapverılsın
sahsen aylardır yazmayıp yazmayıp hıc tanımadığım daha once bırtek yorumunu dahı okumadıgımbırılerı sadece soru sormak ıcın gırdıklerınde kıl oluyorum..kendımı kullanılmış gıbı hıssedıyorum ve cvp vermıyorum. bırsey paylaşmadığım derdını bılmedıgım bırıne verecegım tesellıde yalancıktan sunıce olur kı oda hıc tarzım degıl..
uyanıp ayılıp kendıne gelınce . benı zaten basıyorlar sabıt duramıyorum. kalkıp bır yoklarım etrafı o sırada çıkar.
ben gündüz 3 gibi çıktım ameliyattan.işte onun akşamı 6 7 saat sonra yürütmek için gelmişlerdi.ondan sonra gaz çıkarmanı bekliyorlar.ben ancak ikinci günü çıkarabilmiştim.ne kadar çabuk ayaklanıp ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk gazını atabilirsin.Gaz için yürütüyorlarmış ya o ne zaman oluyor?
ben bır gun sınava gırıyorum. aradım wc yı bulamadım. erkekler tuvaletine baktım boş oraya gırdım. tek wc çalışıyor.
kapıyı bır açtım kapıda erkek sırası oluşmuş.
dedım burası kızlar tuvaletı. baktım hepsi kızardı kaçıştı.
bende tüydüm hemen.
nerden aklıma geldıyse.
ayağa kalktıktan sonra gerek kalır mı kı? işe gitsınPeki sonda hala takılı mı oluyor Yürürken.
Harika! Çok sevindim senin adına :)Kızlar süper bi haber aldım aşırı mutluyumarkadaşım ebe hemşire ama Isparta şifa hastanesinde Çalışıyor hep istedim ki doğumda Yanımda olsun Sancı çekerken elimi tutsun iznini ayarlamaya çalıştı sürekli ayarlamış cuma günü geliyo Şubat'ın 10 a kadar burda doktor cumadan sonra Demişti tam isabet oldu ve en büyük sürpriz başka tabi benim doğum yapacağım hastanede doktorumun ebe hemşiresi Arkadaşımın sınıf arkadaşıymış veee anlaşmışlar doğuma oda gircek sırf elimi tutmak için o kadar mutlu oldum ki güç geldi resmen doğumumda en yakın arkadaşım elimi tutcak onun verdiği güven çok önemli o kadar mutlu oldum ki kelimelere dökemiyorum minnoşum teyzesi gelene kadar sabretmeli eşim korkusundan giremez girse keşke ama en ufak kana tahammülü yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?