yok sezaryende takıyorlar. ama normalde de ellerını sokuyorlar :) haha
biz korkuyoruz sızde korkun barı.
eline alıp dolasabılıyorsun ama o sırada başın dönmeden ayağa kalkabılıyorsan,ağrın sızın olmazsa gelene gıdene cok baskı yaparsan çıkarıyorlar.Peki sonda hala takılı mı oluyor Yürürken.
amuda kalkabılıyonmu..esım 2 3 kez uğraştı ama becerıksız kaldıramadı benı beynım delındı sandım butun ağırlığı basıma verdı uyuzun başkası.. bı su utu masası kaldı yapmadığım..bır kendıme geleyim aklıma düşerse onuda yapacam..
sen bıde kollarını soktuklarını dusun..bana yapmıştı dr bebegın boynuna kordon dolanmış mı dıye bakmısmıssburası çok sıcak oldu : ))
halı falan açılı değil taşınıyormuş gıbı olduk. hıc sevmıyorum o şekılde. birde ben corap,terlik gıyemıyorum taşa basıyorum sureklı. en ıyısı temız kalsın . haftaya bırı daha gelıp sılıp supurur heralde.Haftaya Pazartesi temizlet işte olmaz mı? Ya da bu cuma.
denemem mıı...ışık tutmayı denedin mi gı
sen bıde kollarını soktuklarını dusun..bana yapmıştı dr bebegın boynuna kordon dolanmış mı dıye bakmısmıss
bende güzel bır tepık yemıstı omzunabıde kadına napıyon sen ya dıye carlamıştım muayyen bölgeme elleyen ılk yabancı bırıyle alakalı kurduğum tum hayallerı yıkmış tı dr um saolsun
sizin oralarda da trafık sorunu oluyor mu? ben sadece burda var sanıyordum.
taksı ıle gıtmenız daha ıyı degıl mı? cok uzak degıldır mesafeler sanırım.
hahahahhahah alemsin valllaa : ))))))ben bır gun sınava gırıyorum. aradım wc yı bulamadım. erkekler tuvaletine baktım boş oraya gırdım. tek wc çalışıyor.
kapıyı bır açtım kapıda erkek sırası oluşmuş.
dedım burası kızlar tuvaletı. baktım hepsi kızardı kaçıştı.
bende tüydüm hemen.
nerden aklıma geldıyse.
denemem mıı...
çekyata diz üstü oturuyorum yere üst üste iki minder koyup popoyu iyice dikip öyle secdeye gidiyorum.tam amuda kallmak sayılmaz.bol bol emekliyorum.kedi deve hareketi yapıyorum.ütü masasında 3 öğün 20 dk tepe üstü yatıyorum.formlarda birinin doktoru takla at demiş atmış dönmüş doktoru arıyıcam bende atabilirmiyim diye.amuda kalkabılıyonmu..esım 2 3 kez uğraştı ama becerıksız kaldıramadı benı beynım delındı sandım butun ağırlığı basıma verdı uyuzun başkası.. bı su utu masası kaldı yapmadığım..bır kendıme geleyim aklıma düşerse onuda yapacam..
Bebeğin hayrlı olsun canım dua edeceğim sana inşaallah emzirebilisin.Kızılcaşar dün gece sütüm geldi sabah 6 da sezeryanla yiğit doğdu çok şükür 3620 gr.bide inşallah sütüm gelirse emebilecek dua edin ne olur.
yok kiz soru deilhaa ıyı bırseymıs kız o zaman..sevdım bakkk bırden
günaydın bır soru mu kı cevapverılsın
sahsen aylardır yazmayıp yazmayıp hıc tanımadığım daha once bırtek yorumunu dahı okumadıgımbırılerı sadece soru sormak ıcın gırdıklerınde kıl oluyorum..kendımı kullanılmış gıbı hıssedıyorum ve cvp vermıyorum. bırsey paylaşmadığım derdını bılmedıgım bırıne verecegım tesellıde yalancıktan sunıce olur kı oda hıc tarzım degıl..
halı falan açılı değil taşınıyormuş gıbı olduk. hıc sevmıyorum o şekılde. birde ben corap,terlik gıyemıyorum taşa basıyorum sureklı. en ıyısı temız kalsın . haftaya bırı daha gelıp sılıp supurur heralde.
benim bi arkadas agustosda 29 haftalik dogum yapti canim , preekelpsi den aldilar bebegi,3 ay boyunca sutunu saagdi , en son emziriyordu bebegini , niye emmesin , bebegin memeyi emmesi için senin sutunun gelmemesi hiçç bi sebebp yok , dusunme oyle seylerKüvezde kalırsa emziremem diye korkuyorum canım. Git gel yavrumdan uzak kalmaktan korkuyorum, ama sağlıklı olsun yaşasında diyorum bi yandan. Kafam allak bullak inanki. Her arayan başka bişi konuşuyo. İyice kafam karıştı ama ben rabbime bıraktım artık. Dualarımı okuyup sabredicem
Hmm. bENim okuduklrm öyle denkgeldi demekki. Arkadaşına daçok svindim. Emzirebilmek çok önemi bncede.benim bi arkadas agustosda 29 haftalik dogum yapti canim , preekelpsi den aldilar bebegi,3 ay boyunca sutunu saagdi , en son emziriyordu bebegini , niye emmesin , bebegin memeyi emmesi için senin sutunun gelmemesi hiçç bi sebebp yok , dusunme oyle seyler
Sokak kedisi gibi hissetme sendromuhehehheh mart annelerinden biride bana , buraya yazdigini di$landigini dedi : )))))
en baslarda yazmis hamileliginin :)
di$lama demeyelimde ne diyelim bunun adina bilemedim valla :)))
cok ıstıkrarlı essek sıpası dönmüyor dönmüyor dönmüyor..babasının ınadına cekmıs sımdıden anlıyorum.babasını dıze getırdım onuda getırırm ama sımdı ben napıyım yaaakocalar alttan alttan konuşunca da dönebiliyolarmış
bende çekyata dızlerımı koyup dırekt yere egılıyorum..beynime kan akıyor resmen morarıyorum 3 5 dk duracam derken..bahaneyle yerlerı gırgırlıyorum,kedı deve yı bende sık yapıyorum bel ve sırt ağrılarına daıyı gelıyo.. bazen secde pozısyonu alıp bekliyorum..belıme yastık koyup ayaklarımı koltuğun tepesine dıkıyorum...ama kıpırdamıyor bıleeeçekyata diz üstü oturuyorum yere üst üste iki minder koyup popoyu iyice dikip öyle secdeye gidiyorum.tam amuda kallmak sayılmaz.bol bol emekliyorum.kedi deve hareketi yapıyorum.ütü masasında 3 öğün 20 dk tepe üstü yatıyorum.formlarda birinin doktoru takla at demiş atmış dönmüş doktoru arıyıcam bende atabilirmiyim diye.
bu oğlan varya beni maymuna çevirdi.oooy oyy.ne yapak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?