2015 Şubat Anneleri

Gözün Aydın canım çok sevindim senin adına nasıl hareketler hissetmiştin yazda takip edelim bizde

Hadi gözün Aydın canım.

ah canım benim aynı durumdayım, yine senin aramışlar, beni arayan soran bile yok. İnsanın arkasında güçlü bir anası olacak ki, bu sıkıntılar yaşanmasın. Bende kv mahkum işte, gidiyor hayat.

Hadi gözün aydın canım :)

Merhaba hanimlar kismet ise bende subat annesi olucam Insaallah. .. az kaldi kiz bebek bekliyoruz bir oglum var bes yasinda.... ilk dogumum sezeryan müdahale li oldu. .. bu gebeligim icinde dr 9 subat icin randevu verdi...veeee stres basladi bende ilk dogumum genel anestezi ile olmustu....ben istedim ama gozumu acmamla birlikte dayanilmaz agrilar cektim korkuyorum...simdi dr um yine ayni spinal anestezi oneriyor cesaretimi toparlamaya calisip olmayi dusunuyorum... hakkimda hayirlisi... cok stres yaptim....

Kızlar bebek doğduğunda benim hatama düşmeyin, iki kat penye giydiriyorum yarım kundak yapıp inceyorganını üstüne çekip yatırıyordum. Dün gece acaip ateşlendi ev sıcak olmuş, yavrum cayır cayır yandı soydum hemen biraz ateşi düştü bugün banyo yaptırdık ateşi 36.7 ateşi düştü şükür. Çok korktum ama.

oda sıcaklığı 22 derece olsun ve kat kat örtmeyin bebeğinizi! benim yaptım hataya düşmeyin.

cimcime sende ne sorun vardı? neden erken doğum riskin oluştu

o kahvaltıdan sonra uyumak ne zevklı olur.
bende 4 gıbı çıkıp gıdıp uyumayı düşünüyorum.
gece uyumadım hıc . gozlerım açılmıyor su anda.

uyu canım dinlen ben de şimdi ayaklandım yemeğimi yaptım 10-15 dk oturup ütüye başlayacağım :)

Belki iki kat duygusallık bar üstümüzde ama seni emin ol en iyi ben anlarım bu zamana kadar kimse nasılsın diye bile sormadı bana 5 ay kanamalı hamilelik geçirdim düşük tehlikem vardı kimse Yardıma gelmedi 10 gün rapor verilen gün evime 20 kişi getirdi kv yemekli karnımı tuta tuta yemek Yaptım sofra hazırladım şimdi o Süreci atlattım ama yine yardım eden yok evimi kendim temizledim halada işimi kendim yapıyorum izne ayrıldım evdeyim herkes biliyo evde olduğumu ama arayıp nasılsın diyen yok Akşama Yemeğin varmı diyen yok sen açmısın tokmusun diyen yok o kadar iyi anladım tanıdım ki insanları hamilelik Sürecinde ama bitti gözümde herkes bi doğurayım bak o zaman görcek herkes ve kimse benden asla yardım isteyemicek iki ablam var birde görümcem kv genç 46 Yaşında ama kimse elini uzatmadı erkek kardeşim canım daha dün geldi evimi düzeltti koltukları çekti ben süpürdüm o Hariç kimse kalmadı gözümde

Yeni doğum yapan var mı ???
Dün Kızımın yatağını kurduk odamda bazı Değişiklikler yaptım halısını yıkadık sağolsun eltim yardım etti çok :) Allah Razı olsun Kızımın yatağı çok cici oldu teyzeleri
Resim koyabilsem gösterirdim
Kardeşinin yanına koydum yatağını
Ancak ben mahvoldum hazırlık çamaşır falan derken pilim bitti kv e ve kocama beni 1 ay hastaneye yatırın dinlenmem lazım diyorum bel çatlağım var zaten çok ağrım var çooooook dua edin ne olur

Kardeşini tebrik ediyorum olsun canım sıkma Can'ını hayat herkes kendi derdinde benim de annem babam kardeşlerim kimsem yok Yanımda dün ortanca kardeşim abla çok yorma kendini den şimdi rahat durmaz iş yaparsın diyor
Annem en küçük kardeşime hamileyken büyük kardeşim 12 küçüğü 10 yaşındaydı ama annem yorulmadın diye yapmadıkları iş yoktu ben okuldaydım o sıralar
Bunları hava atmak için söylemiyorum bazen erkek kardeşler o kadar merhametli olabiliyor ki asıl yardım etmesi gerekenlerden çok yardımları dokunuyor

cok sevindim ben de. Rahat bir dogum yaparsin ins

uff ben agdada yapmamki
mattikanin hesap bende zor yetisiyorum ama artik yapcak bisey yok oncekilerdeki gibi yapicam
karnimi bi elimle biraz çekince bebegidemi çekmis oluyorum acabaa
benimde canım çok yanar emla krem alıp denicem istersen sende dene öyle doktor kullanabilirsin dedi

Canım çok geçmiş olsun. kat kat giydirmek iyi olmuyor ama bunu birde büyüklere anlatabilsek. çok çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…