Bende çok mutluyum tarif edemiyorumHarika! Çok sevindim senin adına :)
Bende Cok terliyorum kaloriferi kapatiyorum üstümü aciyorum Ama yonede sicak.
Gözün Aydın canım çok sevindim senin adına nasıl hareketler hissetmiştin yazda takip edelim bizdeKizlaaarrr @iremguzum @hayat1977Litchi bebisim donmusss darısı sizin başınıza,o kadar sevindim ki anlatamam.drum da çok sevindi,nerdeyse aglayacaktim.gecen gün çok değişik hareketleri olmuştu bebegimin,demek ji o zaman dönmüş.. Oy annesinin kuzusu doktor herşey normal 39a kadar bekleriz inş. Diyor.bebeğim döndüğüne gore dogurabilirim içim rahat çok şükür
Kizlaaarrr @iremguzum @hayat1977Litchi bebisim donmusss darısı sizin başınıza,o kadar sevindim ki anlatamam.drum da çok sevindi,nerdeyse aglayacaktim.gecen gün çok değişik hareketleri olmuştu bebegimin,demek ji o zaman dönmüş.. Oy annesinin kuzusu doktor herşey normal 39a kadar bekleriz inş. Diyor.bebeğim döndüğüne gore dogurabilirim içim rahat çok şükür
sen ızne ayrılmadın mı?al benden de o kadar
sabah eşim diyorki istersen hazırlan seni köye götüreyim annende kal 15 gün
istemiyorum evde yatarım dedim aç aç yatılırmı diyor
sanki anneme gitsem istediğim şekilde davranacağım
kadın sabahtan beri aramadı bile
11 de babam aradı ne yapıyorsun dedi kahvaltı ettik ortalığı toparlıyorum dedim
iyi madem nasıl oldun diye aramıştım dedi kapattı
o saatten beri ne aradılar ne sordular
kimsem yokmuş gelecek
üst kat komşum geldi yapılacak bişey varsa yapayım yemek falan yapayım dedi
kadın evine çıktı bana yemek yapmış çorba yapmış getirdi
elin yabancısı anamdan daha yakınmış
çok zoruma gitti yaa
Hadi gözün aydın canım :)Kizlaaarrr @iremguzum @hayat1977Litchi bebisim donmusss darısı sizin başınıza,o kadar sevindim ki anlatamam.drum da çok sevindi,nerdeyse aglayacaktim.gecen gün çok değişik hareketleri olmuştu bebegimin,demek ji o zaman dönmüş.. Oy annesinin kuzusu doktor herşey normal 39a kadar bekleriz inş. Diyor.bebeğim döndüğüne gore dogurabilirim içim rahat çok şükür
Bebeğine kavuşacağın gün belli olmuş hayırlı olsun canım.Teşekkur ettım. heyecanlıymış gerçekten her planda ama haftaya hastanedeyim dıye başlıyor cümle.
sabah eşim diyorki istersen hazırlan seni köye götüreyim annende kal 15 gün
kimsem yokmuş gelecek
çok zoruma gitti yaa
o kahvaltıdan sonra uyumak ne zevklı olur.
bende 4 gıbı çıkıp gıdıp uyumayı düşünüyorum.
gece uyumadım hıc . gozlerım açılmıyor su anda.
Belki iki kat duygusallık bar üstümüzde ama seni emin ol en iyi ben anlarım bu zamana kadar kimse nasılsın diye bile sormadı bana 5 ay kanamalı hamilelik geçirdim düşük tehlikem vardı kimse Yardıma gelmedi 10 gün rapor verilen gün evime 20 kişi getirdi kv yemekli karnımı tuta tuta yemek Yaptım sofra hazırladım şimdi o Süreci atlattım ama yine yardım eden yok evimi kendim temizledim halada işimi kendim yapıyorum izne ayrıldım evdeyim herkes biliyo evde olduğumu ama arayıp nasılsın diyen yok Akşama Yemeğin varmı diyen yok sen açmısın tokmusun diyen yok o kadar iyi anladım tanıdım ki insanları hamilelik Sürecinde ama bitti gözümde herkes bi doğurayım bak o zaman görcek herkes ve kimse benden asla yardım isteyemicek iki ablam var birde görümcem kv genç 46 Yaşında ama kimse elini uzatmadı erkek kardeşim canım daha dün geldi evimi düzeltti koltukları çekti ben süpürdüm o Hariç kimse kalmadı gözümdesabah eşim diyorki istersen hazırlan seni köye götüreyim annende kal 15 gün
kimsem yokmuş gelecek
çok zoruma gitti yaa
bi de ben geceleri çok terliyorum ya , sizde öyle misiniz ?
Kardeşini tebrik ediyorum olsun canım sıkma Can'ını hayat herkes kendi derdinde benim de annem babam kardeşlerim kimsem yok Yanımda dün ortanca kardeşim abla çok yorma kendini den şimdi rahat durmaz iş yaparsın diyorBelki iki kat duygusallık bar üstümüzde ama seni emin ol en iyi ben anlarım bu zamana kadar kimse nasılsın diye bile sormadı bana 5 ay kanamalı hamilelik geçirdim düşük tehlikem vardı kimse Yardıma gelmedi 10 gün rapor verilen gün evime 20 kişi getirdi kv yemekli karnımı tuta tuta yemek Yaptım sofra hazırladım şimdi o Süreci atlattım ama yine yardım eden yok evimi kendim temizledim halada işimi kendim yapıyorum izne ayrıldım evdeyim herkes biliyo evde olduğumu ama arayıp nasılsın diyen yok Akşama Yemeğin varmı diyen yok sen açmısın tokmusun diyen yok o kadar iyi anladım tanıdım ki insanları hamilelik Sürecinde ama bitti gözümde herkes bi doğurayım bak o zaman görcek herkes ve kimse benden asla yardım isteyemicek iki ablam var birde görümcem kv genç 46 Yaşında ama kimse elini uzatmadı erkek kardeşim canım daha dün geldi evimi düzeltti koltukları çekti ben süpürdüm o Hariç kimse kalmadı gözümde
cok sevindim ben de. Rahat bir dogum yaparsin insKizlaaarrr @iremguzum @hayat1977Litchi bebisim donmusss darısı sizin başınıza,o kadar sevindim ki anlatamam.drum da çok sevindi,nerdeyse aglayacaktim.gecen gün çok değişik hareketleri olmuştu bebegimin,demek ji o zaman dönmüş.. Oy annesinin kuzusu doktor herşey normal 39a kadar bekleriz inş. Diyor.bebeğim döndüğüne gore dogurabilirim içim rahat çok şükür
benimde canım çok yanar emla krem alıp denicem istersen sende dene öyle doktor kullanabilirsin dediuff ben agdada yapmamki
mattikanin hesap bende zor yetisiyorum ama artik yapcak bisey yok oncekilerdeki gibi yapicam
karnimi bi elimle biraz çekince bebegidemi çekmis oluyorum acabaa
Kızlar bebek doğduğunda benim hatama düşmeyin, iki kat penye giydiriyorum yarım kundak yapıp inceyorganını üstüne çekip yatırıyordum. Dün gece acaip ateşlendi ev sıcak olmuş, yavrum cayır cayır yandı soydum hemen biraz ateşi düştü bugün banyo yaptırdık ateşi 36.7 ateşi düştü şükür. Çok korktum ama.
oda sıcaklığı 22 derece olsun ve kat kat örtmeyin bebeğinizi! benim yaptım hataya düşmeyin.
Aynen canım bir terliyorum ki sorma oturduğum yerde sırtımdan ter boşalıyo ;(ben yorganı üzerimden atıyorum eşim zorla örtüyor diyorum ben yanıyorum örtmeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?