hahahhahah bizim bu baslikdaki hanimlar çokk alem, siz çok yasayin emi :)))Sokak kedisi gibi hissetme sendromu
çok sevindim canim,hayirliisyla gelsin insalalh bebis bekleyelim artik cani ne zaman isterse o zaman gelsinKizlaaarrr @iremguzum @hayat1977 @Litchi bebisim donmusssdarısı sizin başınıza,o kadar sevindim ki anlatamam.drum da çok sevindi,nerdeyse aglayacaktim.gecen gün çok değişik hareketleri olmuştu bebegimin,demek ji o zaman dönmüş.. Oy annesinin kuzusu doktor herşey normal 39a kadar bekleriz inş. Diyor.bebeğim döndüğüne gore dogurabilirim içim rahat çok şükür
emzirme i$i beyinde bitiyor canim, sen istedikden sonra her sartda emzirirsin bebisi , yeterki çok iste ve azimli olHmm. bENim okuduklrm öyle denkgeldi demekki. Arkadaşına daçok svindim. Emzirebilmek çok önemi bncede.
nasil yani kiz altdan altdannnkocalar alttan alttan konuşunca da dönebiliyolarmış
emzik nuk kullandim oglumda. Buna da aldim bir tane. Secerse baska marka denerim. Oglum emme ihtiyaci yuksek bir cocuktu aninda aldi emzigi. Tok oldugu halde arandigi icin verdim yoksa vermicektim. Biberon da medela var evde. Ins gerekmez. 7 aylik olana kadar evde olcam bol.bol emer ins.Sen biberon ve emzik olarak ne kullanacaksin peki? Sonucta alip hazirda tutmakta fayda var di mi?simdiden ne olur bilemiyorum ama destek gerekirse de,memeyi unutsun istemem biberona alistigi icin...
ah canim benim baskasi soylese de insan kendi tecrube ediyor illa. Gcmis olsunKızlar bebek doğduğunda benim hatama düşmeyin, iki kat penye giydiriyorum yarım kundak yapıp inceyorganını üstüne çekip yatırıyordum. Dün gece acaip ateşlendi ev sıcak olmuş, yavrum cayır cayır yandı soydum hemen biraz ateşi düştü bugün banyo yaptırdık ateşi 36.7 ateşi düştü şükür. Çok korktum ama.
oda sıcaklığı 22 derece olsun ve kat kat örtmeyin bebeğinizi! benim yaptım hataya düşmeyin.
bildigim usulu bi deneyimde beceremezsem denrim emla yibenimde canım çok yanar emla krem alıp denicem istersen sende dene öyle doktor kullanabilirsin dedi
Kızlar bebek doğduğunda benim hatama düşmeyin, iki kat penye giydiriyorum yarım kundak yapıp inceyorganını üstüne çekip yatırıyordum. Dün gece acaip ateşlendi ev sıcak olmuş, yavrum cayır cayır yandı soydum hemen biraz ateşi düştü bugün banyo yaptırdık ateşi 36.7 ateşi düştü şükür. Çok korktum ama.
oda sıcaklığı 22 derece olsun ve kat kat örtmeyin bebeğinizi! benim yaptım hataya düşmeyin.
idealim 38 den sonrasi ates sayiliyor bunu unutma olurmu hiç bi zamanKızlar bebek doğduğunda benim hatama düşmeyin, iki kat penye giydiriyorum yarım kundak yapıp inceyorganını üstüne çekip yatırıyordum. Dün gece acaip ateşlendi ev sıcak olmuş, yavrum cayır cayır yandı soydum hemen biraz ateşi düştü bugün banyo yaptırdık ateşi 36.7 ateşi düştü şükür. Çok korktum ama.
Aynen canım ben onun için hep fedakarlık Yaptım zamanında hep dedim inşallah sonrasında pişman olmam diye şimdi diyorum ki o iyiki var ona herşey feda en iyi abladan daha iyiKardeşini tebrik ediyorum olsun canım sıkma Can'ını hayat herkes kendi derdinde benim de annem babam kardeşlerim kimsem yok Yanımda dün ortanca kardeşim abla çok yorma kendini den şimdi rahat durmaz iş yaparsın diyor
Annem en küçük kardeşime hamileyken büyük kardeşim 12 küçüğü 10 yaşındaydı ama annem yorulmadın diye yapmadıkları iş yoktu ben okuldaydım o sıralar
Bunları hava atmak için söylemiyorum bazen erkek kardeşler o kadar merhametli olabiliyor ki asıl yardım etmesi gerekenlerden çok yardımları dokunuyor
sen biseye çok sevinmisin kiz ama nerde yazddin bulaamdim bana bi ozet geç hele :)))Aynen canım ben onun için hep fedakarlık Yaptım zamanında hep dedim inşallah sonrasında pişman olmam diye şimdi diyorum ki o iyiki var ona herşey feda en iyi abladan daha iyi
Kız banada uzun yazmıştımsen biseye çok sevinmisin kiz ama nerde yazddin bulaamdim bana bi ozet geç hele :)))
benim baabamda doguma yakin gelirim dedi oyle kaldi, ne zaamn bilmiyorumki dogumBenim annem de gelir.annenin şöyle durumu var.gittiğin yerde 3.gün hava değişimine ugruyor.istisnasız.grip oluyor.annemin grip olmaması gerek bi rahatsızlığından ötürü,ve bizim ev sobalı.annem de babanın yollim diyor.zaten bana ve çocuklara babam daha güzel bakar.lohusaykende hep o bakmıştır.mutfaktan hic çıkmaz.ama o da bi yerde fazla kalamaz.normal olduğu için ne zaman gel dicem.mesafe 13 saat.ona karar veremiyom
madem bu kadar sevincegin bisey gozun aydin : )))Kız banada uzun yazmıştımçok yakın bi arkadasım ebe hemşire ama şehir dışında doğum zamanı en azından Sancı çekerken Yanımda olsun isterdim izin almaya çalışıyordu almış izin geliyomuş sana süprizim bat dedi öğrendim ki benim doğum yapcağım hastanede Arkadaşı çalışıyo oda ebe hemşire doğumuma da gircekmiş sırf elimi tutmak kuvvet vermek için :) onun verceği güven çok önemli benim için ona çok sevindim çok büyük sürpriz oldu
hamarat hatunun hali baska oluyor : ))Kızlar ben geldim. Varmı aranızda benim gibi bi manyak dahaoturdum kaç saattir börek sardım attım fırına pişiyor, soğutup difrize atıcam. Doğumdan sonra gelecek misafirlere ikram edilir diye. Yaprak sarcaktım annem kızdı. Yeter kendine bu kadar eziyet ettiğin diye. Getir ben sarcam yaprağını dedi, tehdit vari konuştuğu için yaprağı ona götürdüm:) bazen diyorumki, canımın kıymetini hiç bilmiyorum. Sanki gelen misafir aç mı gelecek, yada git dışardan hazır kurupasta falan al verirsin. Ama yokkk illa kendim yapcam. Dövesim geliyo bazen kendimi
Normal canım şimdi o cuma gelecek evlerimiz yakın zaten benimde cumadan sonra her an olabilir dedi doktorumuz o yüzden bide ben epiduralsiz istediğim için destek kuvvet gerekmadem bu kadar sevincegin bisey gozun aydin : )))
iyide senin ne zmaan dogum yapacagin belllimikii, normal deilmiydi seninki elini sezeryanda tutamaz ama demi :))
senin dr muneccimmi kiz, normal doguma gun verenide ilk defa duyyorum : ))))Normal canım şimdi o cuma gelecek evlerimiz yakın zaten benimde cumadan sonra her an olabilir dedi doktorumuz o yüzden bide ben epiduralsiz istediğim için destek kuvvet gerek
Gün vermedi ayolsenin dr muneccimmi kiz, normal doguma gun verenide ilk defa duyyorum : ))))
insalalh gelsin o zaman bi an oncede sevin madem herseyiniz hazir , hayirlisi olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?