2015 Şubat Anneleri

çok sevindim canim,hayirliisyla gelsin insalalh bebis bekleyelim artik cani ne zaman isterse o zaman gelsin
40 a kadar bekle bisey olmaz :))

Hastanede bir hafta önce sezaryen olan bı ark la karşılaştım . Maşallah hatun super görünüyordu , ben yanında sümuklu gbi kaldım :))) demek ki dogum sezaryen de normal de olsa su halimizden 1000kat iyi korkmayalım la

Sen biberon ve emzik olarak ne kullanacaksin peki? Sonucta alip hazirda tutmakta fayda var di mi?simdiden ne olur bilemiyorum ama destek gerekirse de,memeyi unutsun istemem biberona alistigi icin...
emzik nuk kullandim oglumda. Buna da aldim bir tane. Secerse baska marka denerim. Oglum emme ihtiyaci yuksek bir cocuktu aninda aldi emzigi. Tok oldugu halde arandigi icin verdim yoksa vermicektim. Biberon da medela var evde. Ins gerekmez. 7 aylik olana kadar evde olcam bol.bol emer ins.

ah canim benim baskasi soylese de insan kendi tecrube ediyor illa. Gcmis olsun

benimde canım çok yanar emla krem alıp denicem istersen sende dene öyle doktor kullanabilirsin dedi
bildigim usulu bi deneyimde beceremezsem denrim emla yi

benim ikinci hamilelikde karnim çok asiri buyukkduu oyle boyle deil uçuz gibiydi hemde 40 hafta bitinc edogurdum
o zaman yapabilidysem simdide yaparim herhalde : ))))

bızım gıydıgımızden ınce bır kat daha gıydırebılırsınız dıo uzmanlar. çok çok giydirmeye gerek yok. bebeklerin vücut ısısı l ve ayaktan bakılmaz gogus kısmından bakılırmıs. o yuzden ellerının soguk olması sızı aldatmasın. vucut ısısını dengelemek için soguk olurmus. bir de oda sıcaklıgı 19-23 arası idealmiş. okuduğum kitaptan edindiğim bilgiler.

idealim 38 den sonrasi ates sayiliyor bunu unutma olurmu hiç bi zaman
kizariklik varmi bebekde ? isilik olursa bi kaç hafta geçmez,SIK SIK banyo yaptir canim korkma usutmez

Aynen canım ben onun için hep fedakarlık Yaptım zamanında hep dedim inşallah sonrasında pişman olmam diye şimdi diyorum ki o iyiki var ona herşey feda en iyi abladan daha iyi

Aynen canım ben onun için hep fedakarlık Yaptım zamanında hep dedim inşallah sonrasında pişman olmam diye şimdi diyorum ki o iyiki var ona herşey feda en iyi abladan daha iyi
sen biseye çok sevinmisin kiz ama nerde yazddin bulaamdim bana bi ozet geç hele :)))

sen biseye çok sevinmisin kiz ama nerde yazddin bulaamdim bana bi ozet geç hele :)))
Kız banada uzun yazmıştım çok yakın bi arkadasım ebe hemşire ama şehir dışında doğum zamanı en azından Sancı çekerken Yanımda olsun isterdim izin almaya çalışıyordu almış izin geliyomuş sana süprizim bat dedi öğrendim ki benim doğum yapcağım hastanede Arkadaşı çalışıyo oda ebe hemşire doğumuma da gircekmiş sırf elimi tutmak kuvvet vermek için :) onun verceği güven çok önemli benim için ona çok sevindim çok büyük sürpriz oldu

benim baabamda doguma yakin gelirim dedi oyle kaldi, ne zaamn bilmiyorumki dogum
benimki daha yakin Allahtan 4-5 saate gelirr oda en fazlaaa

yadaaaaa son çare eltim ama kadinin gonlu yok hakli oalrak : (
ona birakacgima komsuma birakmayi tercih ederim, o yuzden bu sefer aklimdan elti seçenegini sildim gittii ..

Kızlar ben geldim. Varmı aranızda benim gibi bi manyak daha oturdum kaç saattir börek sardım attım fırına pişiyor, soğutup difrize atıcam. Doğumdan sonra gelecek misafirlere ikram edilir diye. Yaprak sarcaktım annem kızdı. Yeter kendine bu kadar eziyet ettiğin diye. Getir ben sarcam yaprağını dedi, tehdit vari konuştuğu için yaprağı ona götürdüm:) bazen diyorumki, canımın kıymetini hiç bilmiyorum. Sanki gelen misafir aç mı gelecek, yada git dışardan hazır kurupasta falan al verirsin. Ama yokkk illa kendim yapcam. Dövesim geliyo bazen kendimi

madem bu kadar sevincegin bisey gozun aydin : )))

iyide senin ne zmaan dogum yapacagin belllimikii, normal deilmiydi seninki elini sezeryanda tutamaz ama demi :))

hamarat hatunun hali baska oluyor : ))

bende kurabuye falan yapmak sitiyorum ama sonra vazgeçiyorum
gelen gidenim oyle çok olmaz , iki olmadi uç postada hallolur onnada patates salatsi pogaca tatli oldu bittii : ))))) burda valla bebekgormesinde gun gibi masa oluyorr

madem bu kadar sevincegin bisey gozun aydin : )))

iyide senin ne zmaan dogum yapacagin belllimikii, normal deilmiydi seninki elini sezeryanda tutamaz ama demi :))
Normal canım şimdi o cuma gelecek evlerimiz yakın zaten benimde cumadan sonra her an olabilir dedi doktorumuz o yüzden bide ben epiduralsiz istediğim için destek kuvvet gerek

Normal canım şimdi o cuma gelecek evlerimiz yakın zaten benimde cumadan sonra her an olabilir dedi doktorumuz o yüzden bide ben epiduralsiz istediğim için destek kuvvet gerek
senin dr muneccimmi kiz, normal doguma gun verenide ilk defa duyyorum : ))))
insalalh gelsin o zaman bi an oncede sevin madem herseyiniz hazir , hayirlisi olsun :)

senin dr muneccimmi kiz, normal doguma gun verenide ilk defa duyyorum : ))))
insalalh gelsin o zaman bi an oncede sevin madem herseyiniz hazir , hayirlisi olsun :)
Gün vermedi ayol cumadan sonra günüm doluyo diye hem sancım var bu hafta ama kadın her hastasına normal doğum yaptırdığı için artık rahim uzunluğundan anlıyo ne zaman geleceğini heralde cumadan sonra bekleyin dedi bize sevgili doktorum pek rahat pek geniş kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…