ayağa kalktıktan sonra gerek kalır mı kı? işe gitsın
Gözün aydn ! Darısı diğer kızların da basına insKizlaaarrriremguzum @hayat1977 Litchi bebisim donmusss darısı sizin başınıza,o kadar sevindim ki anlatamam.drum da çok sevindi,nerdeyse aglayacaktim.gecen gün çok değişik hareketleri olmuştu bebegimin,demek ji o zaman dönmüş.. Oy annesinin kuzusu doktor herşey normal 39a kadar bekleriz inş. Diyor.bebeğim döndüğüne gore dogurabilirim içim rahat çok şükür
Banda yedirmediler hasteneye yatınca. Ne su ne yemek. Açlık bişey değilde susuzluk zor iş. Açılmam ilerlemeyince izin çıktı suya yemeğeYedirmiyor ki Dr bana bile dediki suyun nişanın gelirse su bile içme buraya gel dedi hastanede yedirceğini zannetmem şöle yapıyo hastaneye yatırdıklarında bi kızı gördüm yürüyordu koridorda o zaman ben 25 haftalıktım kızın açılması yeterli değilmiş suyuda gelmediği için doğuma almıyor kız açım diye bağırıyordu Dr geldi sen daha 4 saat doğuramazsın ye bişeyler dedi kız 2 tane tost yedi :) yani doktor izin vermezse değil yemek su içemiyosun
gozun aydın bacım..darısı basımıza..Kizlaaarrriremguzum @hayat1977 Litchi bebisim donmusss darısı sizin başınıza,o kadar sevindim ki anlatamam.drum da çok sevindi,nerdeyse aglayacaktim.gecen gün çok değişik hareketleri olmuştu bebegimin,demek ji o zaman dönmüş.. Oy annesinin kuzusu doktor herşey normal 39a kadar bekleriz inş. Diyor.bebeğim döndüğüne gore dogurabilirim içim rahat çok şükür
Benim annem de gelir.annenin şöyle durumu var.gittiğin yerde 3.gün hava değişimine ugruyor.istisnasız.grip oluyor.annemin grip olmaması gerek bi rahatsızlığından ötürü,ve bizim ev sobalı.annem de babanın yollim diyor.zaten bana ve çocuklara babam daha güzel bakar.lohusaykende hep o bakmıştır.mutfaktan hic çıkmaz.ama o da bi yerde fazla kalamaz.normal olduğu için ne zaman gel dicem.mesafe 13 saat.ona karar veremiyomben bebginkileri utuleyip kuçuk bi çantaya koydum ama sigmadi sanki,daha bebek bezi havlusu, palugu falan var
galiba kendime bi çanta, bebege bi çanta , havlu ped bezede ayri çanta aypicam
esim diyor onlari kim tasiycak
doktorlari çagirriz tasirlar dedi m:))))))))))))
benimkiler durur herhalde
gece esim var ama isten geç geliyor,geec 12 de gelip gidip çocuk alamazki
geecnlerde çocuklari komsuya birakdim,evin babasi ogluma yemegini ye dedi diye aglamis benim ki : ( .. yat uyu dese de aglar
ben babam gelsin diye dua etmeye ba$lasammmikiiii
senin baba nerde cnaim,gelemezmi .. gerçi 1 gun atlatilir bi sekilde
Ben çok zor nefes alıyoru canım bidemide yanması başladı. Son ay çok zormuşş...Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) ya aranızda benim gibi nefes darlığı yaşayanız var mı? Bu ayda nefes darlığı rahatlar diyor her yerde ama benim hiç öyle olmadı birde burnum hep tıkalı burnumdan da nefes alamıyorum doğum falan olsa nasıl nefes alıcam ben ya?
ayy ne güzel yaa.çok sevindim valla.gözünaydın.darısı benimde başıma.Kizlaaarrriremguzum @hayat1977 Litchi bebisim donmusss darısı sizin başınıza,o kadar sevindim ki anlatamam.drum da çok sevindi,nerdeyse aglayacaktim.gecen gün çok değişik hareketleri olmuştu bebegimin,demek ji o zaman dönmüş.. Oy annesinin kuzusu doktor herşey normal 39a kadar bekleriz inş. Diyor.bebeğim döndüğüne gore dogurabilirim içim rahat çok şükür
Yavaş yavaş yaptığımı düşündüğüm halde açılmam başlamış. Sakın yapma bence. Daha erken. Ya kadın tut ya birinden yardım iste. Böyle beklemek çok daha zorSelam hamişler artık sona yaklaşıyoruzzz evin hali hiç iyi değil sancılarım çok oluyor diye dip köşe yapmadım acaba ne zaman yapsam şimdi yaparsam erken gelir diye korkuyorum bebeğin
Teşekkur ettım. heyecanlıymış gerçekten her planda ama haftaya hastanedeyim dıye başlıyor cümle.Esoba hayirli olsun gunun com heyecanli bisi tarihi bilmek degilmi bide bile bile ikinci defa sezo yaptirmak daha heyecanli. Sondadan korkmayin bacilar acitmiyo yuruyuverincede normalden farkimiz kalmiyo butun mesele yurumekte. Ruyamda sutum geldi ama erkendi agiz bosa gitmişti. Neyse şekerler son 40 kaldı çikolatalar sipariste kurabiyeler haftasonu ablamla yapilcak hazirimmmmmm geçen ay badana yapılmıştı perdeler o vakit yikandi dip temel temizletmistimde carsambayada yrd abla gelcek az daha temizleyecek oyyyy heyecan tavan ya
Sen biberon ve emzik olarak ne kullanacaksin peki? Sonucta alip hazirda tutmakta fayda var di mi?simdiden ne olur bilemiyorum ama destek gerekirse de,memeyi unutsun istemem biberona alistigi icin...ben ilk bebekte almstim. Kac ml hatirlamiyorum. Ucu sert biraz ama brkac defa emmeden gelmiyor icindeki. Hni basta sut gelmezse biberonun hizli akisina alisiyor ya bebekler oyle olmasin diye. Surekli kullanmadim ben. Dogunca emmisti hemen ihtiyac olmamistin 2-3 aylikken memeyi reddetmisti ozaman kullandim. Dogum sonrasi tecrubem yok yani. Ama steril edip koycam cantamiza ya da eve.
O zaman ben alsam da hastaneye goturmem.kasik kullanilsin:) cok gerekirse evden getirir esim..ebe biberon koyma dedı bana . gerekırse kasıkla ya da bardakla besleyecekmısız.
ne kadar bıberon düşmanı oldular yav.
iremguzum bide burdan var bi kaç bişey.
https://pozitifdogumhikayeleri.word... okudum canım bunu aylar once..
bi de ben geceleri çok terliyorum ya , sizde öyle misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?