2015 Şubat Anneleri

Gözün aydn ! Darısı diğer kızların da basına ins

Banda yedirmediler hasteneye yatınca. Ne su ne yemek. Açlık bişey değilde susuzluk zor iş. Açılmam ilerlemeyince izin çıktı suya yemeğe

gozun aydın bacım..darısı basımıza..

Tiramisu35 Gözün aydın canım inş. sorunsuz kolay bir normal doğum olur. acaba benim ki de döndümü? c.tesi günü kontrolüm var çok merak ediyorum

Son düzenleme:
Benim annem de gelir.annenin şöyle durumu var.gittiğin yerde 3.gün hava değişimine ugruyor.istisnasız.grip oluyor.annemin grip olmaması gerek bi rahatsızlığından ötürü,ve bizim ev sobalı.annem de babanın yollim diyor.zaten bana ve çocuklara babam daha güzel bakar.lohusaykende hep o bakmıştır.mutfaktan hic çıkmaz.ama o da bi yerde fazla kalamaz.normal olduğu için ne zaman gel dicem.mesafe 13 saat.ona karar veremiyom

Ben çok zor nefes alıyoru canım bidemide yanması başladı. Son ay çok zormuşş...

ayy ne güzel yaa.çok sevindim valla.gözünaydın.darısı benimde başıma.

Selam hamişler artık sona yaklaşıyoruzzz evin hali hiç iyi değil sancılarım çok oluyor diye dip köşe yapmadım acaba ne zaman yapsam şimdi yaparsam erken gelir diye korkuyorum bebeğin
Yavaş yavaş yaptığımı düşündüğüm halde açılmam başlamış. Sakın yapma bence. Daha erken. Ya kadın tut ya birinden yardım iste. Böyle beklemek çok daha zor

Teşekkur ettım. heyecanlıymış gerçekten her planda ama haftaya hastanedeyim dıye başlıyor cümle.

Sen biberon ve emzik olarak ne kullanacaksin peki? Sonucta alip hazirda tutmakta fayda var di mi?simdiden ne olur bilemiyorum ama destek gerekirse de,memeyi unutsun istemem biberona alistigi icin...

ebe biberon koyma dedı bana . gerekırse kasıkla ya da bardakla besleyecekmısız.
ne kadar bıberon düşmanı oldular yav.
O zaman ben alsam da hastaneye goturmem.kasik kullanilsin:) cok gerekirse evden getirir esim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…