2015 Şubat Anneleri

Ya bisi soracam az öncee regliyken bisiler geldiginde hissedersin ya oyle bi his oldu lavaboya gittim camasirim islanmis ama cok deil kokulu biside deil beyazli bisiler gelmis mantar falanmi oldu yoksa suyummu geldi bilemedim cok agrim var ayaga kalkamiorm bugün :KK43:
Kendimi yorarsam gün bana da oluyor cnm

kasik agrisi deilde bebisin harektiyle bagirma bendede oluyor canim :)
dr kontrolun ne zman ?
Haftaya carsamba doktor kontrolum var. Karnim da nasil kasiniyor. Gunde 3 kez badem yagi suruyorum. Umarim catlamam. Ama yakindir hissediyorum. Yasli kadinlar gibi oldum. Her daim sikayet:) Bu agrilar feci. Oyh

su an asagiya kemiklerime vuruyorr
sagdaki kemige vuruyor ama ortaya deil,kemigimi acitiyorrr :((((((

Kızlar çok hastayım ya napmalıyım? Bu ayda da böyle hasta olunur mu ya? Kafayı yicem boğazım başım ağrıyor nefes alamıyorum. Sizce tam bu zamanda hasta olmak sakıncalı mı?
Geçmiş olsun canım doktora gitmelisin ben de bi kaç kez hasta oldum o şekilde atlattım. Evde ıhlamur limon zencefil bal yedim bi De

Haftaya carsamba doktor kontrolum var. Karnim da nasil kasiniyor. Gunde 3 kez badem yagi suruyorum. Umarim catlamam. Ama yakindir hissediyorum. Yasli kadinlar gibi oldum. Her daim sikayet:) Bu agrilar feci. Oyh
nick degistirmissin ama kimsin ben bilemedim.
Gobegimim ust taraflari catir catur catliyor benim su an. Oglum.kibarmis cok az catlamisti bu kiz ne yapiyorsa fena oldu. Surduklerim de ise yaramadi

su an asagiya kemiklerime vuruyorr
sagdaki kemige vuruyor ama ortaya deil,kemigimi acitiyorrr :KK43:(((((
Asagida da degil yukarda da degil benimki. Gobek deliginden cikmaya calisiyor. Oyle ondeki gobek. Onume kucuk boy plates topu baglamisim gibi
Gobek beni surukleyip gidecek su an one one hareketler yapiyor

Asagida da degil yukarda da degil benimki. Gobek deliginden cikmaya calisiyor. Oyle ondeki gobek. Onume kucuk boy plates topu baglamisim gibi
Gobek beni surukleyip gidecek su an one one hareketler yapiyor
seninkinin basi nerde canim

legen kemigimi oluyor noluyor iste oraya vuruyor, ama orda kafasi vardi
geri donmezzzz demiiii yukariyaaa : (((

Bu haftadan sonra fitil tuhaf geliyor yaa sanki çocuğumun kafasına gelecekmiş gibi :-) psikolojik öle hissediyorum :) ama napalım mecbur sabahtan beri bahsettiğimiz o akıntı için verdi hafif yoğun hafif yeşil bazen bol sulu ama kokusuz yani bu bi hastalık kızlar Bebeğin tuvaletini yapmasıyla Alakası yok bence 6 günlük fitil kullanıcaZ geçecek dedi ayrıca doğum yaklaştıkça artabilir miş sürekli kontrol et kan gördün mü söle dedi

Bu hafta bende çok mide bulantısı oluyor. yemek yerken orta yerinde midem bulanıyo bazen bırakıyorum.
sonra acıkıyorum yine yiyorum sonrasında tekrar bi bulantı bi mide rahatsızlığı oluyor.
hafif ve az tuzlu tüketmeme rağmen oluyo bir de. sizde de bunu yaşayan var mı? doğum yaklaştıkça bi tuhaf haller geliyor belkide insana :/

Bu arada ismimi degistirdim arkadaslar. Bir soru sormustum. Ben de feci kasik agrilari oluyor. Bazen bebis bir itiyor bagiriyorum. Sizde de oluyor mu? Sanci desem degil ama oturamiyorum. Oturdum mu kalkamiyorum. Offf.
Oluyor olmaz mı

seninkinin basi nerde canim

legen kemigimi oluyor noluyor iste oraya vuruyor, ama orda kafasi vardi
geri donmezzzz demiiii yukariyaaa : (((
basi asagida. Gobek deligi hizasinda ama.oyle cok aasagida degil. Rahim agzina bakiyor dr karindan kapali diyor o kapali yerle kafasi arasinda mesafe oluyor. Yukards ve onde de poposu var. Eller ayaklar geziyor ordan oraya. En son usg de elleri ayaklari hepsi yanyanaydi. Top gibi duruyor yani.
Az once epilasyon yaptm kirk sekle girdim. Bebek de sonrasinds hsreketlendi ters fln donmese bari

Ben de bu çorbayı eşimin babasından öğrendim Maraş çorbasıymış buğday ve nohut da var içinde. Ama var ya barsakları iyi çalıştırıyor bir de çok besleyici bişey. Bir kere koca tencerede yapıyorsun Günlerce yiyorsun bugün ne pişireyim derdi yok. Yerken içine bolca peynir rendeliyorum daha güzel oluyor :KK66:
Mutlaka besleyici faydalıdır ama karmakarışık
Pek benim tarzım değil
Kaç tane malzeme saydın baksana.

Back
X