2015 Şubat Anneleri

Haklısın aslında :D
Bu arada ben dayanamadım bu hafta ayrıldım izne ama ilk günden sıkıldım yaa napsamki?
Sen direniyorsun di mi bu hafta sonuna kadar?
Evet zaten ders islemiyorum. Normalde islerdim sene sonu degil.donem.sonu diye ama. Simdi oturup geliyorum. Hergun herkes sen niye hala burdasin diyor :p
Evde sıkılma dizi film izle. Hazirliklari gozden gecir

Bilmiyorum belkide almancayi tam ogrensem hayat daha kolay olacak burda maddi imkanlar daha iyi şartlar falan ama yinede ıstanbul illede ıstanbul bulbulu altın kafese koymuşlar ilkede vatanım demis:KK55:
Aman ne yapcan aynı b... Gibi İstanbul.
Her yer Suriyeli dolu..
Yazın gelirsin gezer tozar gidersin.
Oralarda en azından insana kıymet veriyırlardır.
Gerçi ben böyle konusuyorum ama hiç.ayrılmadım.vatandan atıp tutuyorum
Elbet insan özler tanıdık birilerini ister.

nick degistirmissin ama kimsin ben bilemedim.
Gobegimim ust taraflari catir catur catliyor benim su an. Oglum.kibarmis cok az catlamisti bu kiz ne yapiyorsa fena oldu. Surduklerim de ise yaramadi
Ismim yaziyordu. Sonra litchi demis googleda aratinca cikiyor falan. Dedim gereksiz. O yuzden yazmayayim:)

Kizlar karnin dustugunu nasil anlariz? Artik dogurmak istiyorum sanirim. Daha 37de olsam da. Zorlaniyorum. Agrilar,karin catlagi vb zor durumlar...

Evet zaten ders islemiyorum. Normalde islerdim sene sonu degil.donem.sonu diye ama. Simdi oturup geliyorum. Hergun herkes sen niye hala burdasin diyor :p
Evde sıkılma dizi film izle. Hazirliklari gozden gecir
Ya o millet yok mu zaten, benide burda doğuracaksın diye diye bunalttılar.
Inyi yapmışsın ya bir hafta bir haftadır, 2. Dönemi kurtarmış oldun hiç olmazsa :KK39:
Temizlik yapayım diyorum kocayı da dahil edebilirsem ama ikimizde de iş yok gibi:oops:

basi asagida. Gobek deligi hizasinda ama.oyle cok aasagida degil. Rahim agzina bakiyor dr karindan kapali diyor o kapali yerle kafasi arasinda mesafe oluyor. Yukards ve onde de poposu var. Eller ayaklar geziyor ordan oraya. En son usg de elleri ayaklari hepsi yanyanaydi. Top gibi duruyor yani.
Az once epilasyon yaptm kirk sekle girdim. Bebek de sonrasinds hsreketlendi ters fln donmese bari
heheeehee yok kiz donmez herhalde
bakalim ben napicam o epilasyon isini
bu ay idare ederrimde onumuzdkei ay nolucakkk bilmiyorum
benimki çok asagidaymis eliyle vururmuki legen kemigime ama siddetli vurdu
anladiysam arap olayim,10 çocukda dogursam bu hareketleri çozemiycem ben

Kizlar karnin dustugunu nasil anlariz? Artik dogurmak istiyorum sanirim. Daha 37de olsam da. Zorlaniyorum. Agrilar,karin catlagi vb zor durumlar...
istemeye bakmazki o is :)
sen isteyince deil bebeek isteyince dogum oluyor tabi sezeryan deilse

Ya benim kız resmen içerden tırnaklıyo beni:( bildiğiniz canım yanıyor. Aşağı tarafta çok oynuyor. Allahım inşaAllah sezaryen zamanından önce gelmez. Duam hep o yönde :(

Bugun doktorum goguslerinle karnin arasinda 5 parmak mesafe oldugu zaman bebisin kafasi kanala girmis demektir dedi..

Ya benim kız resmen içerden tırnaklıyo beni:KK43: bildiğiniz canım yanıyor. Aşağı tarafta çok oynuyor. Allahım inşaAllah sezaryen zamanından önce gelmez. Duam hep o yönde :KK43:
Deminden beri vuruyor bnm sarkık yanak da, bişeyler atıştırdim şu içtim az daha rahatım

Bu hafta bende çok mide bulantısı oluyor. yemek yerken orta yerinde midem bulanıyo bazen bırakıyorum.
sonra acıkıyorum yine yiyorum sonrasında tekrar bi bulantı bi mide rahatsızlığı oluyor.
hafif ve az tuzlu tüketmeme rağmen oluyo bir de. sizde de bunu yaşayan var mı? doğum yaklaştıkça bi tuhaf haller geliyor belkide insana :/
aynen canim benim de midem cok bulaniyor sabah uyandigimda ozellikle yada gece uyurken mide yanmasiyla uyaniyorum sonra cikariyorum bu son 3 aydir boyle gidiyo mide yanmasi yuzunden cildiricam

Ben de bu çorbayı eşimin babasından öğrendim Maraş çorbasıymış buğday ve nohut da var içinde. Ama var ya barsakları iyi çalıştırıyor bir de çok besleyici bişey. Bir kere koca tencerede yapıyorsun Günlerce yiyorsun bugün ne pişireyim derdi yok. Yerken içine bolca peynir rendeliyorum daha güzel oluyor :KK66:

ben de çok severim böyle yöresel çorbaları. hem besleyici hem doyurucu oluyor ;)

Deminden beri vuruyor bnm sarkık yanak da, bişeyler atıştırdim şu içtim az daha rahatım
Sarkık yanakta güzelmiş kız:) bende koca ayak diyeyim ozamn:) doktor koca ayak demişti kızıma:) şimdide hıçkırık tuttı, ama göbeğimin alt tarafında pıtlıyo:KK17: Benim kız çıkışı buldu galiba:) ışığa doğru geliyo heralde:KK33:

nick degistirmissin ama kimsin ben bilemedim.
Gobegimim ust taraflari catir catur catliyor benim su an. Oglum.kibarmis cok az catlamisti bu kiz ne yapiyorsa fena oldu. Surduklerim de ise yaramadi
Mattikam yaa benim de oğlum hareketliydi de canımı bu kız kadar yakmıyordu onu da geçtim oğlumda karnım basketbol topu gibiydi ama yürümem hiç değişmemişti bunda beni gören kambur olmuş penguen sanır :( kıZlar fena olur derlerdi de inanmazdım

offff uyuyamıyorum
yatağa yatınca geçmişe dair ne kadar sinir olduğum olay varsa aklıma geldi
tek tek söylendim hepsine
oysaki ne gerek var yat uyu işte.
tutyo beni böyle bazen saçma sapan düşünceler.
burada yazılanları okumak kafamı dağıtıyor bari.

Back
X