2015 Şubat Anneleri

Off sabah sabah forumda bebegini kaybedenlerin hikayelerini okudum psikopatmiyim neyim aglamaktan icim cikti moralim sifir suan.. kendime cok kiziorm :KK43:(
inanmıyorum ya güzel şeyler okusana duygusallık ve kötü düşünceler tavan yapmış durumda zaten son günlerimizi kuzularımızla gülerek geçirelim annesi yapma böyle....

Günaydın Kızlar ağrısız sızısız keyifli bir gün olsun hepimize:)
Bildiğim kadarıyla doğuma doğru vücut su tutmaya başlıyor doğumda kaybedeceği suyu ve kanı tolere etmek için. Fazla akıllı bir makine:))

günaydın cümleten:KK76:

hava bugünde acık maasallah..Hep böyle olsa keşke ınsanın enerjısını bıle etkılıyor:KK49:

hele bırde dun gelen doğalgaz faturasını görünce ınsan hemen yaz gelsın dıye dua edıyor:KK47:

Neden canta icin kv gitmesini bekliosub kii?
Herseye yorum yapiyor. Tarzini sevmiyorum. Illa kendi bildiginin dogru olduginu dusunuyor. Komsusu bilmemkim su kundaktan yapmis da cok iyiymis de.oyh

Günaydın benim de silikonlu gibi neden böyle oluyor ki?
bilmem ayaklarim ellerim sis zaten ama dinlenince geciyordu. Simdi sabit bir durum oldu

mattika mattika @Litchi benim de sisen tek yerim dudagimdi gecen gunlerde simdi ayaklarim ve ellerimde de basladi. Dogum zamani icin genel bi belirti mi sana mi ozel acaba mattika mattika
bilmem ki. Oglumda hamilelik sicaklara gelmisti belki ondan diyordum ama simdi de sisiyorum. Kan dolasimimiz cilgin artti sanirim o etkiliyor. Sonucta iki kisiye kan gidiyor. Ve dogsa kendi basina yasicak kadat buyudu bebekler

Günaydın Kızlar ağrısız sızısız keyifli bir gün olsun hepimize:)
Bildiğim kadarıyla doğuma doğru vücut su tutmaya başlıyor doğumda kaybedeceği suyu ve kanı tolere etmek için. Fazla akıllı bir makine:))
Hmm. Demek dogru yorumlamisim. 10-15 gun kaldi ozaman. Yaklasik tabi

kızlar günaydın, ben geçen hafta yeni bir doktora gittim oda benden anti hcv, anti hıv, hbs ag tahlilleri istedi yani hepatit c-b ve aıds testi doğumdan önce bakılmalı dedi size bakıldımı kafam karıştı bu güne kadar 4 dr gittim kimse bundan bahsetmemişti

Günaydın ahali..
Ödem diyosunuz ya,ben 36+2 yim,15 kilo aldım,pörtlemiş göbeğimden başka bişey yok bende.. İlla ödem olması gerekiyo mu ki?
Bu arada dün kontrole gittim,3 kilo,49.5 cm olmuş funduğum :)) nst de 20-50 arasında değişen sancılar çıktı.. Haftaya doğurucam gibi bi his var içimde yine de hatta 28 ocakta hem de en başından beri :))

Günaydın herkese.kendimi potansiyel katil gibi hissediyorum:110:
kımı öldurdun sabah sabah kızz?

mattika mattika sen ders ıslemıyom demıssın ya tatılde kalan dersler ıcın kocaelı de MEB takvıye derslerı yaptırıyor butun okullara...kımı okul hafta sonu bıle tatıl yapmadı ogretmenler derslerı tatıle kadar yetıstırecek dıye..esımın okuluda yarım gun du ama tatıle gırene kadar aksam 5 e kadar dersı var..

sızde durum ne?

Gunaydin kizlarr.kafamda milyonlarcs siru isareti olmadan diledigim pozisyonda uuuyup kedi gibi gerine gerine kalkmayi ozledim beaaaa.sezeryandan sonrada hmn yapamamm,off offf.kuzucuk saglikli olsun,cekerizz

Back
X