- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
Butun glikoz bebeye gidiyo bize bi se kalmiyo napsin zavalli beyin :)
öyle valla :) daha kahvaltı da etmedim demir hapını içtim diye 1 saat geçsin diye bekliyordum ki geçmiş zaman

aç karnımı doyurayım ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Butun glikoz bebeye gidiyo bize bi se kalmiyo napsin zavalli beyin :)
inanmıyorum ya güzel şeyler okusana duygusallık ve kötü düşünceler tavan yapmış durumda zaten son günlerimizi kuzularımızla gülerek geçirelim annesi yapma böyle....Off sabah sabah forumda bebegini kaybedenlerin hikayelerini okudum psikopatmiyim neyim aglamaktan icim cikti moralim sifir suan.. kendime cok kiziorm(
nasil yani kiz altdan altdannn
biz ayakda onlar oruruyorken mi konusacaklar
Dogurmayin ya daha Ocak ortasinda yarisi dogurdu subata kim kalcak))
Yalnız olmadığıma sevindim canımAynen sekerim 30dan sonra acayip arttiama son 1 haftadir falan sanki biraz yavasladi o zamanki istahim da kalmadi..
Eki Görüntüle 1380849 Sonunda yeleği bitirdim. Merak edenler @fyz35 işte ördüğüm yelekAllah güle güle giydirmek nasip etsin inşallah.
Herseye yorum yapiyor. Tarzini sevmiyorum. Illa kendi bildiginin dogru olduginu dusunuyor. Komsusu bilmemkim su kundaktan yapmis da cok iyiymis de.oyhNeden canta icin kv gitmesini bekliosub kii?
bilmem ayaklarim ellerim sis zaten ama dinlenince geciyordu. Simdi sabit bir durum olduGünaydın benim de silikonlu gibi neden böyle oluyor ki?
bilmem ki. Oglumda hamilelik sicaklara gelmisti belki ondan diyordum ama simdi de sisiyorum. Kan dolasimimiz cilgin artti sanirim o etkiliyor. Sonucta iki kisiye kan gidiyor. Ve dogsa kendi basina yasicak kadat buyudu bebekler
Hmm. Demek dogru yorumlamisim. 10-15 gun kaldi ozaman. Yaklasik tabiGünaydın Kızlar ağrısız sızısız keyifli bir gün olsun hepimize:)
Bildiğim kadarıyla doğuma doğru vücut su tutmaya başlıyor doğumda kaybedeceği suyu ve kanı tolere etmek için. Fazla akıllı bir makine:))
kımı öldurdun sabah sabah kızz?Günaydın herkese.kendimi potansiyel katil gibi hissediyorum![]()
:) nedenGünaydın herkese.kendimi potansiyel katil gibi hissediyorum![]()
Bugun doktorum goguslerinle karnin arasinda 5 parmak mesafe oldugu zaman bebisin kafasi kanala girmis demektir dedi..
kımı öldurdun sabah sabah kızz?
Yok daha öldürmedimde az kaldı.öğrencilerin patirtisi bacağımın ağrısı.2 dr gidiyorum ikiside ayri telden