2015 Şubat Anneleri

günaydın kızlar herkese hayırlı günler

sabah sağlık ocağına gittim kan vermeye
kızımın kalp atışlarını dinledik
ebe zor aldı kalp atışlarını
çok hareketli aç olmana rağmen yakalayamıyorum dedi
kalp atışı 157 çıktı
normal değer 120-160 arasıdır seninki açken bile bu kadar çıkıyor fırlama bir kız geliyor dedi:KK48:

ebe karnımı elledi sancın var hala dedi
birde bebeğin aşağıda olduğunu oda söyledi
hatta bu gidişle sen şubatı beklemeden doğurursun dedi

söyleye söyleye doğurtacaklar beni

bizim kadar olmasa da bence zorlanıyorlardır. benim midem fena yanıyo, rennie de içtim geçmedi. ejderhalar gibi ateş çıkacak sanki ağzımdan.
bir arkadaşımda şöyle demişti, doğum öncesi vücut gece uyanmaya,uykusuzluğa hazırlıyomuş kendini. bebek gelince şok yaşamayalım uykusuzluktan diye herhalde.

bende saat gibi 4 de uyanıyorum hemen hemen her gece
arkadaşımın biri senin bebeğin hep o saatte uyanır bak gör dedi
bakim bakimm öyle mi olacak : )

günaydın kızlar herkese hayırlı günler

sabah sağlık ocağına gittim kan vermeye
kızımın kalp atışlarını dinledik
ebe zor aldı kalp atışlarını
çok hareketli aç olmana rağmen yakalayamıyorum dedi
kalp atışı 157 çıktı
normal değer 120-160 arasıdır seninki açken bile bu kadar çıkıyor fırlama bir kız geliyor dedi:KK48:

ebe karnımı elledi sancın var hala dedi
birde bebeğin aşağıda olduğunu oda söyledi
hatta bu gidişle sen şubatı beklemeden doğurursun dedi

söyleye söyleye doğurtacaklar beni

eliyle sancıyı nasıl anladı yaw ?

Karli ve soguk bir almanya sabahindan günaydinlar.
Sabah sabah nekadar kötü enerjim varsa adama yansittim öyle ise yolladim :)))
Bugün agressivim.

kızlar günaydın, ben geçen hafta yeni bir doktora gittim oda benden anti hcv, anti hıv, hbs ag tahlilleri istedi yani hepatit c-b ve aıds testi doğumdan önce bakılmalı dedi size bakıldımı kafam karıştı bu güne kadar 4 dr gittim kimse bundan bahsetmemişti

bana bakıldı canım. dün çıktı sonuçlar da almadım eşimle anestezi onayını almaya gittiğimde alacağım sonuçları da yarın sanırım.
doğum öncesi rutinleri diye bakılıyor doktor öğrencisine direkt doğum öncesi rutinlerini iste dedi...
hbsag, anti hcv, anti hbs, anti hiv 1+2; istemiş benden de bir de tam idrar tam kan falan var.

Horlamadığı sürece ona doğru bakmıyorum hiç.
Süreklim tepinmemden yatıp kalkmamdan bile haberi yok
Elleri kafasının altında.bacaklarını dolammış yatıyor
Sabah sorsan gece uyku tutmadı.der.

bende hep 4 de uyanıyorum dön dön uyuyamıyorum
sabah yine uyandım ben diyorum
ben horluyo muydum ? nasıl uyuyordum diyor : ))
uykusu hakkında bilgi veriyorum
mutlu oluyor
benimse şuan uykum varrrrr :63:

Serttir kasılma vardır bence ordan anlamıştır

benimde karnım sertleşiyor bazı bazı daha hiç nst ye bakmadılar , o sancı mı demek acep
bu konuşulmuştu sanki sertleşmeyle birlikte ağrıda olunca sancı sayıyolardı sanki
bi doğuraydık

Valla simdilik tehlike yok dedi doktor bende o gazla yapiorum tabi ne kadar gec o kadar ii ama dogarsada tehlike arz ettigini dusunmedigim icin rahatim.sen bol bol dinlen ayaklarini yukari kaldirarak yat Allahin izniyle vakti zamaninda dogum yaparsin :KK66:
Yatarak beklemek çok sıkıcı. Keşke bu kadaryormasaydım en başından kendimi. Ayağa kalktığım an baskı biniyo aşağı. Korkuyorum yürümeye bile

Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) boğaz ağrısı devam ediyor bugün de bakayım geçmezse gidicm doktora

kızlar günaydın, ben geçen hafta yeni bir doktora gittim oda benden anti hcv, anti hıv, hbs ag tahlilleri istedi yani hepatit c-b ve aıds testi doğumdan önce bakılmalı dedi size bakıldımı kafam karıştı bu güne kadar 4 dr gittim kimse bundan bahsetmemişti
ilk hamile olduğunda bakılan testler bunlar rutin bildiğim kadarıyla bunlar ilk kan tahlilinde bakıldı belki sen dikkat etmemişsindir. sonuçlar var mı elinde

2 ikinmaya cikacakta daha niye soruyor istiyonmu diye. Senide doverim onuda figür su çocuğu akilli uslu yollarla muckkk

Ben doğuma girene kadar yemek içmek serbestti. Ne oldu yedikte noldu geri cikardik kimseye bir zarari olmadi temizleyen hanim dişinda :/

Bence hamileliğin tamaminda hasta olmak sakincali.. Taze zencefil bal ve limonu karistir 3 saat beklet sulanacak 1 y k sabah aksam te.. Kizimin öksürük geniz akintisi gribi onunla geçti..

Kamu spotu yeri burasi.. siradan bir yerde değil sini z rica edicemmm

benim sancim varda noluyo bacim aha duruyoz oldugumuz yerde .. Bebe ters dogum yapma askim kacti yeminlen yaaaa

sen bu anadan mi dogdun bacim... ?

bak gene dua edin surda ben gibi bir deli varda ecik Guluyonuz yoksa gerim gerim gerginlikten vallahi araligi cikaramaz dogururdunuz hepiniz.. Zaten biri ah dese otesi doguruyorum diyo :D

senin hesaba gore 5 cocuk dogurmus kadar cok sanci cekmisim ben..

benimki temiz cocuk anasinin icine edecek degildir heralde ..
anam esobaya hak vermemek elden degil. Bir corbada hem.mercimek hem ispanak hem Nohut hem bugday olsun bide peynir rendele ..oyhh icim.kalkti

aman nasil olsun sunlar oram agriyi buram agriyo iste :)) siz nasilsiniz onu anlat cici anne

bian seni o pozisyonda hayal eder gibi oldum .. Sonra vazgectim ayippp

Başka nasıl o işi görmeyi düşünüyorsun guzum :D

Back
X