2015 Şubat Anneleri

Güzel di mi? Annem ben bebişken örmüş aynısından ben de bebişe öreyim dedim. Boyun Bölgesi'nden başlanıyor dildörtgen bir yaka ördekten sonra kenarlardan artırılarak kollar bitene kadar örülüyor. Bel kısmı da ayrı bir Dikdörtgen olarak örülüyor sonra ili parça birbirine dikiliyor. Kenar oyaları yapılıyor en son. Biraz uzun sürdü yapmam :KK66:
valla ben nedense bır turlu senın ördugunu kabullenmedim. kıskandım mı nedır ?
:)

Esoba tarihin hayırlı olsun canım,genel anestezi mi olcak,yoksa spinal falan mı,bide benim belli olsada şu belirsizliklerden bi kurtuluversem,ne güzel herşeyini hazır edersin tarih belli :)
valla ben spinal falan anlamıyorum . komple bayıltacaklar işte. bana kımse sormadı ne ıstıyorsun dıye. sorsalarda bayıltın benı derdım.

Güzel di mi? Annem ben bebişken örmüş aynısından ben de bebişe öreyim dedim. Boyun Bölgesi'nden başlanıyor dildörtgen bir yaka ördekten sonra kenarlardan artırılarak kollar bitene kadar örülüyor. Bel kısmı da ayrı bir Dikdörtgen olarak örülüyor sonra ili parça birbirine dikiliyor. Kenar oyaları yapılıyor en son. Biraz uzun sürdü yapmam :KK66:

peki kaç ilmekle başlanıyor

vallahi bayıldım yaaa çok güzel olmuş panço gibi duruyor tam baharlık
gözümü alamadım nazar değdireceğim diye korkuyorum :nazar:

merhaba,
bende aşağı yukarı sizinle aynı haftalık hamileyim.Muhtemel doğum tarihimiz 14/02/2015
benim bu haftalarda kanım falan alınmadı.Sağlık ocagına da çağıran olmadı.
merak ettim sizin neden kanınız alındı
atladığımız bişeyler olmasın.

valla beni sürekli arıyorlar ya kan vermem için yada kilo ve tansiyon takibi için
29. haftada da aradılar o zaman kendi doktorum kan takviyesi yapmıştı o zaman sadece tahlil sonuçlarımı götürdüm
şimdi 35 haftayı doldurdun dediler tekrar çağırdılar

Karnim tas gibi. Kasilma mi acaba. Ama benim hic yumusak olmadi karnim. Herkese gunaydinlar.

Benim de 1 haftadir filan cok oluyor o sertlesme..rahim komple bir tabaka gibi oluyor sanki..seninki normal,doguma hazirlik dedi benim dr da..periyodik hale gelirse dogum demekmis..

aynen canım düzenli olunca doğum demek dedi banada bugün ebe
daha ne kadar düzenli olacak hiç yumuşamıyorki dedim bende
kanaman veya suyun gelirse hiç panik yapma ılık bir duş al çantanı sırtlan hastaneye git dedi :KK53:
birde doğum yapınca 3 gün içinde beni ara bilgilerini girmem gerek dedi
unutmazsam ararım dedim:eek:

Günaydın kızlar. Gece amma rüya gördüm. Yatakta Allaha emanet ol dedim kendi sesime uyandım konuşmaya da başladım iyi mi :KK53:

Yazmıştım arada kaynamiş.okulun gürültüsü,belimin bacağımın ağrısı.iki dr a gidiyorum ikiside ayrı telden çalıyor.dr hafta sonu şehir dışına gidecekmiş.kesin sanci gelir o zaman :KK53:kocam hamile sanki ben degil.yoruldum.sezeryan olacak anestezi kararsizligim var.korkuyorum:110:

he görmediydim bacım
doktorlar niye ayrı telden çalıyor doğum şekli konusu mu ?
kötüsünü düşünme , gelsin sancı nolcak her sancılanan doğuyo muki (en azından böyle düşün)
cuma bitiyor okul , benim daha 2 hafta çalışmam lazım beni düşün motive ol : ))):KK60:

bende öyleyım de 4 e razıyız canım keşke 4 saat uyusak.

erken yatıyorum ben, 4 saattten fazla uyuyorumdur ama gece 4 dedi mi uyanıyorum sonra bi süre dönüyorumtam dalıyorum rüya görecem saat çalıyor : (( 6,30 da kalkıyoz

Günaydın
Benim ağrılarım yok ama mide bulantım çok
Gece o yüzden sayısız kere kalkıyorum
Istifrada edemiyorum
Ağlaya ağlaya uyumaya çalışıyorum sonra
Dün son Pilatesimi de yaptım
Hatta bu dersten sonra doğururum dedim
Ama tık Yok:)))
Gebelik kursu da bitti
Şimdi napıcam ben :((
Ayrıca karın sertleşmesi demişsiniz , eskiden de çoktu benim doktorum magnezyum verdi. Kasılma olmasın diye. Şimdilerde kullanmıyorum. Kasılmalarım benim düzenlimi değil mi bilemem, benim karnımın yumuşaması düzenli diyebilirim ama :))))

aynıyım aslında çok dönmek dışında ve wc ye 30 kez gıtmek dışında uyudum sayılır. ama demek cok bolunuyor verimsiz oluyor.
sabah da gıttım b12 iğnemı vuruldum duz duvara tırmanacaksın demıslerdı tırmanmadım

evet evet uyku bölününce daha kötü ,
hiç uyumasa insan daha dinç oluyor

aynen canım düzenli olunca doğum demek dedi banada bugün ebe
daha ne kadar düzenli olacak hiç yumuşamıyorki dedim bende
kanaman veya suyun gelirse hiç panik yapma ılık bir duş al çantanı sırtlan hastaneye git dedi :KK53:
birde doğum yapınca 3 gün içinde beni ara bilgilerini girmem gerek dedi
unutmazsam ararım dedim:eek:
Benim de ozellikle bikac gundur nerdeyse surekli sert..ayaga kalkinca daha cok oluyor sanki..benim dr da cok mu rahat anlamadim,cmt muayenedeydim usg de de bakti ya,normal deyip geciyor.nst ye de ihtiyac duymadi..canim da acimayinca ben de onemsememeye calisiyorum..3-4 dakikada bir gelip belli bir sure olmasi gerekiyormus sanirim ama benimki masallah bayagi bi suruyor:D

Son düzenleme:
peki kaç ilmekle başlanıyor

vallahi bayıldım yaaa çok güzel olmuş panço gibi duruyor tam baharlık
gözümü alamadım nazar değdireceğim diye korkuyorum :nazar:

Tığ işi olduğu için zincir çekiliyor ikili trabzan yapılıyor 21 tane sonra uzun bir Dikdörtgen örülüyor kaç sıra olduğunu unuttum her sırayı sayarak yaptım. Annemin yaptığı yelek de bu bak. Onun sıralarını sayarak yaptım. Birdaha örücek olursam her sırayı yazayım bari.
image.webp

Eşortman giydik Güneşte yürüyoruz biz kızçe de içerden yürüyor hava mis :KK15:

Ayy ne güzel
Ben de istiyorum açık hava da yürümek
Ama yalnızım , yapamıyorum o yüzden :(
Benim içinde yürü , bol bol temiz hava Çek

Tığ işi olduğu için zincir çekiliyor ikili trabzan yapılıyor 21 tane sonra uzun bir Dikdörtgen örülüyor kaç sıra olduğunu unuttum her sırayı sayarak yaptım. Annemin yaptığı yelek de bu bak. Onun sıralarını sayarak yaptım. Birdaha örücek olursam her sırayı yazayım bari.Eki Görüntüle 1381370

bu yakasını nasıl yaptın o da mı ayrı örülüyor

kızlar günaydın, ben geçen hafta yeni bir doktora gittim oda benden anti hcv, anti hıv, hbs ag tahlilleri istedi yani hepatit c-b ve aıds testi doğumdan önce bakılmalı dedi size bakıldımı kafam karıştı bu güne kadar 4 dr gittim kimse bundan bahsetmemişti
hamileligin basinda bakildi bunlara benim

kımı öldurdun sabah sabah kızz?

mattika mattika sen ders ıslemıyom demıssın ya tatılde kalan dersler ıcın kocaelı de MEB takvıye derslerı yaptırıyor butun okullara...kımı okul hafta sonu bıle tatıl yapmadı ogretmenler derslerı tatıle kadar yetıstırecek dıye..esımın okuluda yarım gun du ama tatıle gırene kadar aksam 5 e kadar dersı var..

sızde durum ne?
biz yetistirdik canim. Bir aksama yok.lise benimki. Ile gore de degisir uygulama

Back
X