- 12 Ocak 2014
- 4.086
- 3.313
- 448
29 aralıkta gitmiştim 24 ocağa vermişti kontrolü. Ama 17 ocakta sancım başladı acillik oldum. Bence haftada bir çağırmalılar. Nst merakım olmasa acile gitmek için diretmezdim normal gelmişti bana sancılar tek farkı bel ağrısı eklenmişti. Doğuradabilirdim kaç derece ağrım olduğunu merak etmesem. Son aylarda daha sık kontrol olmalı bence.Sizin bu doktorlar kaç günde bir kontrole çağırıyor bizimki 9 ocakta gittik bidaha 23 ocakta çağırdı arada doğurcak gibi olursan gel dedinerdeyse sen doğur gel kordonunu keseriz dicek
olmazsa ben biraz dolaşayım yapıştım koltuğa
akşama ne pişirceniz ??
o yuzden 38 den once yapmiyor cogu dr. Zaten dogum.zamani geldikce cati acilabiliyor cok onceden bakmanin anlami yok. Senin saten riskin var simdi bir de catiya baksa dogum fln baslar.eee peki neden yapılıyor o zaman yada çatının genişlliği darlığı neye göre belirleniyor
evet baska sehirde normalde. Ogluma bakmaya geldi aslinda nankorluk ediyorum belki ama insam.kendi evine yabanci gibi oluyor ve kendi cocugunaBaska sehirdemi oturuo aman idare et o zamansa cnm benimki kulenin orda surekli beraberiz surekli doz asimi :)))
Ispanak yaptım yanına da pilav bi de yayla çorbası yaparım
o yuzden 38 den once yapmiyor cogu dr. Zaten dogum.zamani geldikce cati acilabiliyor cok onceden bakmanin anlami yok. Senin saten riskin var simdi bir de catiya baksa dogum fln baslar.
Ne tuhaf dimi ? Doğum için seni doğuran anneyi değilde eşini istiyor insan yanında.. Ne doğum yapmışlığı var ne bi tecrübesi. Ama onu istiyor işte insan.. Çok duyguandım bi anherkeste aynı duygular aynı zamanda yaşanıyor :) ne enteresan hormonlarımı var... bende 1 haftadır düşünüp kendimi geriyorum. önceden doğum yapmış olan arkadaşlarımla konuşuyorum. ben yapamıca edemicem die... ne söyleseler ben rahatlayamıyorum. ama burda sizinde aynı tedirginlikleri yaşadığınızı görünce yalnız olmadığımı gördüğümden mi ne rahatlıyorum. korkuyorum hele şimdi eşim başka bi ilde iş buldu ve mecburen gitti. yanımda annem var ama eşim yok diye korkularım iyice arttı gibi gerçi iller arası 1 saat doğumda anlatılanlara göre hemen başlamıyormuş... gelir diye hesap ediyorum ama genede çooookkk korkuyorum... hatta bazen diyorum.. 30undan sonra anne olacam dersen böyle olur... bulunduğum ilde genelde anne olma yaşı maşallah çok genç 18 yaşında ilk çocuğunu doğuranlar 30a geldiklerinde 3 yada 4. çocuğa gebe kalmışlar.. tabi herşeyin hayırlısı başta Allah herkesin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin
180 falandır heralde. Geçen topuklu giydim ondan uzun oldum
Ya bence alakası yok boyla
Ama hep halk arasında boyu çok kısa olan zor doğum yapar diyorlar ya benim doktorda ondan etkilenmiş sanırım
Tamamiyle kişinin kendi yapısıyla alakalı çatı darlığı.
Ne tuhaf dimi ? Doğum için seni doğuran anneyi değilde eşini istiyor insan yanında.. Ne doğum yapmışlığı var ne bi tecrübesi. Ama onu istiyor işte insan.. Çok duyguandım bi an
Nohut ve pilavolmazsa ben biraz dolaşayım yapıştım koltuğa
akşama ne pişirceniz ??
Bir evin bir hanimi olur derler ya kesinlikle dogru onun dogrusu sana senin dogrun ona yanlis oluo tum sikintilarda o yüzden cikio. Kendi annenlede benzer sorunlari yasiosun ama annen olunca icerleyemiosun ama kvninki koyuyoo yuzden 38 den once yapmiyor cogu dr. Zaten dogum.zamani geldikce cati acilabiliyor cok onceden bakmanin anlami yok. Senin saten riskin var simdi bir de catiya baksa dogum fln baslar.
evet baska sehirde normalde. Ogluma bakmaya geldi aslinda nankorluk ediyorum belki ama insam.kendi evine yabanci gibi oluyor ve kendi cocuguna
kocaya ve cocuga ...sulu köfte, bulgur pılavı, haşlama hındıolmazsa ben biraz dolaşayım yapıştım koltuğa
akşama ne pişirceniz ??
Şubat anneleri benim benim şuan belin çık agriyo ve ara sıra karnın ağrıyı sizce karnının agrumasi normalmi Dr 2 hafta var gitmeme ama korkuyorum bide olur diyeaynen bende öyleyim
yani doğum esnasında annenmi gelsin kocanmı deseler kocam derim
onun varlığını hissetmek bile güç veriyor bana
nst de odada yalnızken mesaj gönderdim 25 dk sürecekmiş istersen bekleme diye
ama bir yandan da ya gittiyse ya bana bişey olursa diye düşünüyorum
oda gitmemiş zaten
çıkınca kapıda gördüm birden dünyanın yükü omuzlarımdan gitti sanki
Canınız çekmez inş aksama makarna köfte salata ayran dörtlemesi varçocuklar çok seviyorlar bizim
İşte biz Endişe ediyoruz doğum olayını ama onlar için bir iş günde bir Sürü hamileye bir Sürü bebeğe bakıyorlar bizimkide sıradan oluyor rahat oluyorlar geçen ağrım var demesem nst ye sokmayacaktı gerçekten çok rahattılar29 aralıkta gitmiştim 24 ocağa vermişti kontrolü. Ama 17 ocakta sancım başladı acillik oldum. Bence haftada bir çağırmalılar. Nst merakım olmasa acile gitmek için diretmezdim normal gelmişti bana sancılar tek farkı bel ağrısı eklenmişti. Doğuradabilirdim kaç derece ağrım olduğunu merak etmesem. Son aylarda daha sık kontrol olmalı bence.
Bişey sorucam. Insanlar biz hastaneden çıktıktan ne kadar zaman sonra eve geliyor? Sezeryan olucak olursam evde işimi kendim yapabilecek miyim yoksa yardımcı şart mı?
Valla tamamen insanların düşünceli olup olmamasına bağlı bence ne kadar süre sonra gelecekleri.Ben şahsen hastaneden çıktıktan sonra 1 hafta 10 gün kendime gelmek alışmak isterim.Kendi işini yapabilmen de iyileşme sürene bağlı, hemen de kalkabilirsin 3 4 gün birinin yardımcı olması da gerekebilir.Annen gelecek yanına değil mi?Bişey sorucam. Insanlar biz hastaneden çıktıktan ne kadar zaman sonra eve geliyor? Sezeryan olucak olursam evde işimi kendim yapabilecek miyim yoksa yardımcı şart mı?
eee peki neden yapılıyor o zaman yada çatının genişlliği darlığı neye göre belirleniyor
ayyy maşallah ne hamaratsınız siz yaaa bunlarda pek cici
güle güle kullanın
kıııız senin 8 günün kalmışyaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?