2015 Şubat Anneleri

Sizin bu doktorlar kaç günde bir kontrole çağırıyor bizimki 9 ocakta gittik bidaha 23 ocakta çağırdı arada doğurcak gibi olursan gel dedi nerdeyse sen doğur gel kordonunu keseriz dicek
29 aralıkta gitmiştim 24 ocağa vermişti kontrolü. Ama 17 ocakta sancım başladı acillik oldum. Bence haftada bir çağırmalılar. Nst merakım olmasa acile gitmek için diretmezdim normal gelmişti bana sancılar tek farkı bel ağrısı eklenmişti. Doğuradabilirdim kaç derece ağrım olduğunu merak etmesem. Son aylarda daha sık kontrol olmalı bence.

dün annem geldi bana bakmaya diye ama dünden beri hasta sürekli yatıyor
bugün biraz kalktı süpürüp vileda yaptı
bende halıları istedim halılarım geldi serdik bir koltuğum vardı yıkanacak onu yıkattım toz aldık
babamı aradım annemi gel al hasta diye
sandalyelerim lambalarım ve jaluzilerimin silinmesi dışında bişey kalmadı çok şükür
onlarıda yarın ablam gelecek hallettikmi tamamdır doğurabilirim

eee peki neden yapılıyor o zaman yada çatının genişlliği darlığı neye göre belirleniyor
o yuzden 38 den once yapmiyor cogu dr. Zaten dogum.zamani geldikce cati acilabiliyor cok onceden bakmanin anlami yok. Senin saten riskin var simdi bir de catiya baksa dogum fln baslar.

Baska sehirdemi oturuo aman idare et o zamansa cnm benimki kulenin orda surekli beraberiz surekli doz asimi :)))
evet baska sehirde normalde. Ogluma bakmaya geldi aslinda nankorluk ediyorum belki ama insam.kendi evine yabanci gibi oluyor ve kendi cocuguna

Ne tuhaf dimi ? Doğum için seni doğuran anneyi değilde eşini istiyor insan yanında.. Ne doğum yapmışlığı var ne bi tecrübesi. Ama onu istiyor işte insan.. Çok duyguandım bi an

Sen boyum 172 dememiş miydin? 8 cmden fazla topuk mu giydin bu haldeyken

Ne tuhaf dimi ? Doğum için seni doğuran anneyi değilde eşini istiyor insan yanında.. Ne doğum yapmışlığı var ne bi tecrübesi. Ama onu istiyor işte insan.. Çok duyguandım bi an

aynen bende öyleyim
yani doğum esnasında annenmi gelsin kocanmı deseler kocam derim
onun varlığını hissetmek bile güç veriyor bana
nst de odada yalnızken mesaj gönderdim 25 dk sürecekmiş istersen bekleme diye
ama bir yandan da ya gittiyse ya bana bişey olursa diye düşünüyorum
oda gitmemiş zaten
çıkınca kapıda gördüm birden dünyanın yükü omuzlarımdan gitti sanki

Bir evin bir hanimi olur derler ya kesinlikle dogru onun dogrusu sana senin dogrun ona yanlis oluo tum sikintilarda o yüzden cikio. Kendi annenlede benzer sorunlari yasiosun ama annen olunca icerleyemiosun ama kvninki koyuyo

Şubat anneleri benim benim şuan belin çık agriyo ve ara sıra karnın ağrıyı sizce karnının agrumasi normalmi Dr 2 hafta var gitmeme ama korkuyorum bide olur diye

Bişey sorucam. Insanlar biz hastaneden çıktıktan ne kadar zaman sonra eve geliyor? Sezeryan olucak olursam evde işimi kendim yapabilecek miyim yoksa yardımcı şart mı?

İşte biz Endişe ediyoruz doğum olayını ama onlar için bir iş günde bir Sürü hamileye bir Sürü bebeğe bakıyorlar bizimkide sıradan oluyor rahat oluyorlar geçen ağrım var demesem nst ye sokmayacaktı gerçekten çok rahattılar

Bişey sorucam. Insanlar biz hastaneden çıktıktan ne kadar zaman sonra eve geliyor? Sezeryan olucak olursam evde işimi kendim yapabilecek miyim yoksa yardımcı şart mı?

bizim burada eve çıktığın gün sadece annen ablan gibi yakının gelir onun dışındakiler biraz toparlanman için en az 1 hafta bekler

Valla tamamen insanların düşünceli olup olmamasına bağlı bence ne kadar süre sonra gelecekleri.Ben şahsen hastaneden çıktıktan sonra 1 hafta 10 gün kendime gelmek alışmak isterim.Kendi işini yapabilmen de iyileşme sürene bağlı, hemen de kalkabilirsin 3 4 gün birinin yardımcı olması da gerekebilir.Annen gelecek yanına değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…