Benimki 3 gunde bir cagirmaya basladi29 aralıkta gitmiştim 24 ocağa vermişti kontrolü. Ama 17 ocakta sancım başladı acillik oldum. Bence haftada bir çağırmalılar. Nst merakım olmasa acile gitmek için diretmezdim normal gelmişti bana sancılar tek farkı bel ağrısı eklenmişti. Doğuradabilirdim kaç derece ağrım olduğunu merak etmesem. Son aylarda daha sık kontrol olmalı bence.
Sen boyum 172 dememiş miydin? 8 cmden fazla topuk mu giydin bu haldeyken
Aslında her doğumda yanında yardımcı Şart canım kolay bişey değil bence ablamdan biliyorum hep yanındaydım sezeryan yaptı hemen kalkamadı yani kalktıda iki büklümdü bizimkiler eve çıkmadan hastaneye daha damlıyorlar eve gelince de hemen gelirler eminim yardım etcek kimsem yok benimde Kalkıp yapsın kim ne istiyorsa umrumda bile değil gelip yardım etmeyen kv utansınBişey sorucam. Insanlar biz hastaneden çıktıktan ne kadar zaman sonra eve geliyor? Sezeryan olucak olursam evde işimi kendim yapabilecek miyim yoksa yardımcı şart mı?
Ben acile gidene kadar hiç girmemiştim nst ye. Girsem sancı çıkacakmış meğerse. Ben normal hamielik bel ağrısı diye geçiştirdim hep.İşte biz Endişe ediyoruz doğum olayını ama onlar için bir iş günde bir Sürü hamileye bir Sürü bebeğe bakıyorlar bizimkide sıradan oluyor rahat oluyorlar geçen ağrım var demesem nst ye sokmayacaktı gerçekten çok rahattılar
Normal de olsa sezaryen de olsa yardımcın olsun hayatım ilk hafta en azından . Canına yazık .Bişey sorucam. Insanlar biz hastaneden çıktıktan ne kadar zaman sonra eve geliyor? Sezeryan olucak olursam evde işimi kendim yapabilecek miyim yoksa yardımcı şart mı?
En Güzeli bence biz nerdeyse doğurcaz kadın çağırmıyor rahat :)Benimki 3 gunde bir cagirmaya basladi
Ben 32. Haftadan beri her hafta nst 2 haftada birde doktor kontrolüne gidiyorum35+0 da gittim. bi daha 3 hafta sonra çağırdı. çok sık çağırmıyor benim drum da.
Ben acile gidene kadar hiç girmemiştim nst ye. Girsem sancı çıkacakmış meğerse. Ben normal hamielik bel ağrısı diye geçiştirdim hep.
normal doğum yaparsan ayağa kalkmakta sıkıntın olmaz..sadece oturuken yatarken bıraz zor olur,dıkkat gerektırır..Bişey sorucam. Insanlar biz hastaneden çıktıktan ne kadar zaman sonra eve geliyor? Sezeryan olucak olursam evde işimi kendim yapabilecek miyim yoksa yardımcı şart mı?
insanın eşi gerçekten eşi olursa istiyor. Rabbim herkesin ağzının tadını bozmasın ama gerçekten eş isteniyor :) emanet ikinizin olduğu için belkide...Ne tuhaf dimi ? Doğum için seni doğuran anneyi değilde eşini istiyor insan yanında.. Ne doğum yapmışlığı var ne bi tecrübesi. Ama onu istiyor işte insan.. Çok duyguandım bi an
Valla tamamen insanların düşünceli olup olmamasına bağlı bence ne kadar süre sonra gelecekleri.Ben şahsen hastaneden çıktıktan sonra 1 hafta 10 gün kendime gelmek alışmak isterim.Kendi işini yapabilmen de iyileşme sürene bağlı, hemen de kalkabilirsin 3 4 gün birinin yardımcı olması da gerekebilir.Annen gelecek yanına değil mi?
bizim burada eve çıktığın gün sadece annen ablan gibi yakının gelir onun dışındakiler biraz toparlanman için en az 1 hafta bekler
sezeryan olan arkadaşımın söylediğine göre senin dayanıklılığına bağlı. ağrı eşiğin düşükse kesinlikle yanında biri olmalı ama biraz dirayetliysen ağrın olsanda hareketlerin kısıtlansada kendi işini kendin yapabiliyormuşsun. normalde öyle bi sıkıntı yokmuş. dikkat etmek ikisinde de gerekli ama normalde biraz daha rahatmışsın sadeceBişey sorucam. Insanlar biz hastaneden çıktıktan ne kadar zaman sonra eve geliyor? Sezeryan olucak olursam evde işimi kendim yapabilecek miyim yoksa yardımcı şart mı?
normal doğum yaparsan ayağa kalkmakta sıkıntın olmaz..sadece oturuken yatarken bıraz zor olur,dıkkat gerektırır..
ama sezo olursan bebegı bıle kucağında tutabılırmısın bılmem.. bence sezo olan kısının kesınlıkle cok hareket etmemesı gerek..
en az1 hafta yatmalı toparlanmalı..ayağa kalkanların 1 ay gecmesıne rağmen hala sıddetlı dıkıs ağrıları cektıklerını cok okudum..
bakanın varsa ne ala...ben kendıme dert yanıyorum,,nasıl yatayım bana kım bakar.. çocuklara kım bakar...Allahım SEN sahıp cık
annen gelmeyecekmıBen de dert yanıyorum işte bana kim bakar diye. Bir kadın tutsam diyorum ama sezeryan hastane masrafı çok olucak ne yapsam ki yaw.
Normal de olsa sezaryen de olsa yardımcın olsun hayatım ilk hafta en azından . Canına yazık .
Tutmalısın , sonra pişman olmamak için. Kovam unutma, canı kıymetliler değerli hayatta, senin Benm gibi idare ederim gider dişimi sıkiim"ciler değilYardımcı birini tutayım yani di mi?
sezeryan olan arkadaşımın söylediğine göre senin dayanıklılığına bağlı. ağrı eşiğin düşükse kesinlikle yanında biri olmalı ama biraz dirayetliysen ağrın olsanda hareketlerin kısıtlansada kendi işini kendin yapabiliyormuşsun. normalde öyle bi sıkıntı yokmuş. dikkat etmek ikisinde de gerekli ama normalde biraz daha rahatmışsın sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?