2015 Şubat Anneleri

Yarin kp gelecek. Sagolsun bastan gelmedi ben hamieyim rahat edemem.diye. Ama bir an once gelse de okul kapansa gitseler kv ve kp.
Sonra kardesim gelecekti o da 3-5 gun gec gelsin. Kendi basima kalmak istiyorum. Oglumla basbasa vakit gecirmek istiyorum. Ilk dogum olsa kimseyi istemem. Kalabalik olmayinca is de olmaz zaten evde. Ama oglumla kalacak biri lazim.
Kendi halinde en iyisi.

bende yemek-buzluk işlerini annemgil gelince yapayım diyorum hazırlayıp koyarız kız kardeşimde gelecek izne ayrılınca
yaparız çabuk olur ,
ya ben bi kere fasülye haşlayıp koymuştum da pişirirken hep kabukları falan çıktı sevmedim nasıl koyuyosun sen ? çıkıyo mu kabukları

bilmem ki. Esim de ayni bolumu okuyor acikogretimde. Hani orgun okuyacagini hic sanmam. Sinav trihleri de ulke geneli ayni yani

Ablamın biraz sorunları var uzaklaştı iyice bizden. Kızı üniversiteyi Kazandı evde yalnız kaldı diye tüm zamanını çalışarak geçiriyor. Okulda hafta içi tam gün çalışıyor eve geliyor akşam öğrencilere ders veriyor yetmedi şimdi ikinci üniversite okuyor işte. Hafta sonunda da ona çalışıyor. Bu kadar meşgul programı varken Yanıma gelir mi bilemem. Daha önce de gelmedi zaten. O yüzden ona gel diyemem kendi gelirse gelir.

Evet iyi olur gelen olur yemek yapmaya zaman olmaz hemen Hazirda haslanmis olursa iyi olur. Et de kavurup atmayi düsünüyorum Ama nasil olur sence.

benim kv dem çok yapar
eti kavurup buzluğa atar, bişey olmuyor onunkine : ))

Kızlar Kanal D yi açın yeni doğan bebek bakımını anlatıyor bir kadın.

Evet donup cozulunce bakliyat iyi olmuyor. Biraz az haslarsan iyi olur ozaman dagilmiyor kabugu. Nohut daha dyanikli fasulye cabuk dagiliyor. Cinsi de onemli tabi

Canim dislik ben de kullaniyorum ama ince dudaklarim sismedi ama. 3-4gundur ayaklarim sismeye basladi.yapi meselesi demek ki..hatta gecen aksam gezmeye gittik.giderken giydigim cizmelerime donerken bir ayagim sigmadi

Benim de bir kere Ayağım şişti tam da o gün ayakkabı almıştım bir numara büyük aldım

Haslarken cikiyo zaten cikacagi varsa :)) pisiriyorum Ama byöle tam yencek kadar degil hafif bi sertlik olyuo cünki sonra yemek yaparken yine kaynicak bi süre dagilmasin. Anlatabildimmi. ))

Epidural sezeryan olunca sonradan ağrı oldukça kendine ilaç vermeye devam ediyormuşsun. Ama narkozlu sezeryanda narkozun etkisi geçince olan ağrılara ağrı kesici harici bişey yapamıyormuşsun.

Dönmüyor kuzucuklar mecbur sezeryan olacak gibiyiz,ama ben galiba biraz hassas gibiyim,o ameliyat odasının ortamı falan beni geriyor,rahim dikişinde belden uyuşturdular,onlar kendi aralarında sohbet muhabbet ediyorlar,hahaha hihihi ben dayanamadım en sonunda ağladım keşke beni tam uyutabilseydiniz diye,ağrım olduğundan acı hissettiğimden değil kesinlikle o ortam bana gıcık gelmişti,ama şimdi durum farklı belki öyle hissetmeyiz,sonuçta dünyanın en muhteşem varlığı gelecek Allahın izniyle kucağımıza

Evet donup cozulunce bakliyat iyi olmuyor. Biraz az haslarsan iyi olur ozaman dagilmiyor kabugu. Nohut daha dyanikli fasulye cabuk dagiliyor. Cinsi de onemli tabi

evet nohut duruyor, yemeğine değilde pilava katmak için koymuştum , memnun kaldım ondan ama fasülye cıkss

Haslarken cikiyo zaten cikacagi varsa :)) pisiriyorum Ama byöle tam yencek kadar degil hafif bi sertlik olyuo cünki sonra yemek yaparken yine kaynicak bi süre dagilmasin. Anlatabildimmi. ))

bende haşlarken tam pişirmiyorum yine pişeceği için
ama buzluktan çıkarıp pişirdiğim hep kabuğu çıkmıştı pişme sırasında değişik bişeydi yaw

Uzun aradan sonra merhaba kizlar, doguran arkadaslarin gozu aydin allah bagislasin miniklerinizi... Cigerlerimi usutmusum iki haftadir yatak dosektim simdi cok sukur daha iyiyim. Oksuruk nobetleri yuzunden dr. kontrollerine de gidemiyordum, dun gittim bas asagi donmus ama dogum kanalina girmemis, pek girecek gibi de degil hala midemin ustunde sipa :) kilosu suyu normal dedi dr.muz nstye de girdim sancim yok kalp atislari da iyi dedi dr. Bakalim keyfi ne zaman yetecek dogmak icin, bekliyoruz.

Evet iyi olur gelen olur yemek yapmaya zaman olmaz hemen Hazirda haslanmis olursa iyi olur. Et de kavurup atmayi düsünüyorum Ama nasil olur sence.
kıyma kavurup kaseye koy sogusun dolapta, sonra kasenin şeklini alıyor buzdolabı poşetine koyup hop buzluga . Kurufasulye nohut hala aynen buzdolabı poşeti. Sigara böreği sarilabilir, dolma sarılıp konur . Çok büyük rahatlik olur bunlar bizim için, başladım ben atıyorum buzlu yavaş yavaş

Kiymada iyi fikir. etide öyle yapim diyom. Sarma Annem sarcak. Bide bizim burda bi Yer manti da yapyio yaptirip buzluga atcam. Sulu köfte yogundum yuvarladim attim. Sonucta kizim var elimde bebekle yavruma byöle seyler yapamam.

Kızlar alemsiniz ya doğumdan sonrane ikram edeyim diyd düşünüyorsunuz bide onun için yoruluyorsunuz kendinizi yapmayın Allah aşkına canınızın kıymetini bilin. Gelen yemeğe mi gelecek zaten çok ta oturup kalmasınlar hem anne hem bebek açısından yani. Gelenekten mi bilmiyorum ama azıcık kendinizi düşünün boşver .

Bnm de ruhumu acıtan o oldu işte. Insani bi kıymeti yok hastanelerde . Hassas bi yapim var ve ailem hep incitmeden yaklasmistir bana, ama bu 9 aydır kobay faresi gibi hissediyorum . Sen orda ameliyat oluyorsun haha hihi nedir yani . Yok onların işi alışıklar i da kabul edemiyorum , ben duruşmada siritmiyorum neden?ben de alışkinım oysa bana ne muvekkilden demiyorum adam da orda caniyla ya da maliyla uğraşıyor diyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…