saol cnaim, oyle yapicam sanci geçti simdilikSancının zaman aralıklarını kontrol et canım. Sonra telefonla acildi ara. Gel derlerse eşini ara gitmen gerektiğini çağırdıklarını söyle bari
Suan iyiyim arada agrim oluyo
Bunyeye gore degisiyo ben eve ciktiktan iki gun snra ayaga tek kalktim ama yine is falan yapamadim biri illa lazim oluyo ben dogumdan beri annemlerde kalıyorumEve çıkınca birisi gerekir mi diye merak etmiştim de canım. Ona göre bir kadın tutmayı düşünüyodum. Bana bakıcak pek kimse yok da.
Anam doğuruyom mu kız yoksa Yürü azcık evin içinde iyi geliyoburaya sancim siddetlendi yazali 17 dk olmus, 2 dk surse , 15 dk dir ses yok diyebiliriz
Doktor bana dediki sancı olması normal artık ya dayanılmayacak gibi olursa ve devamlı olursa gel ya suyun gelirse yada nişan gelirse gel yoksa panik yapma hareketedince çok yorulunca artıyor sancı bugün çok yorulmuşsndur ondandır sen merak etme bekle duramayacak kıvrandıracak kadar olursa git cnmdöndü canim,ultrason dr u çok asagida dedi
jinekologda elle miayen yaparken o kadar asagida deil dedi nerde bebek bende bimiyorum ama basi asagida onu biliyorum
duruyum bakalim sabaha kaadr dayanamazsam mecbur giderimde
sabah belki çocuklari birakinca gitmeye çalisirim
az once yazarken çok siidetliydi simdi geçti
oyyyy bide dakkami tutucam yawsss
Ben bir gece uyuyamadım sancım çoktu nerdeyse kalkıp kk da yazacaktım doğurucam sanki diye sabaha doğru geçti cnmburaya sancim siddetlendi yazali 17 dk olmus, 2 dk surse , 15 dk dir ses yok diyebiliriz
Senden bir tanede burda var.İnsaf. Ya ne kadar düşüncesiz bu insanlar anlıyorum ama valla başına gelmeyince insan bilemiyor şu an düşünemiyırum kalkıp sarma sarıcam börek yapıcam yapamam ya. Allah güç kuvvet versin size imrendim valla.
Uludağ fak.de nöbetçi doktorlar bakıyr gzelim yada pembemavide benim doktorum 7/24 kadın doğumcu acilde duruyor eğer baya varsa bi görün derim çünkü nişan olabilirEşim evde değilki canım açıkçası bende gitmek istemiyorum bi ara sancım vardı gittim canımı çok acıttı ebe o yüzden sancı bekliyorum
Walla ben mi çok düşüncesizim rahatım yoksa doğru olsn mı bu bilmiyorum ama gelen yemeğe gelmesin çok ta durmasınlarSenden bir tanede burda var.
Bana bakmaya gelen yemekte yapar heralde
Günlük yemeğimi yaptımda dolaplık kaldı.
Himm yeni duydum yarin giderim belki canım saolo iğne düşük önleyici iğne yada kanama olmasın diye veriliiyor,doğuma kadar her hafta vurulan var,git doktora bence ne kaybedersin,için rahatlamış olur...
Benm sezeryan olan arkadaslarim 2 gun wc ye giderkn ystaktan kalkerken yardima ihtiyac oluyo dediCanım bebiş doğum pozisyonuna girmediği için bize sezeryan yolları gözükebilir. Sen kaç günde toparlandın? Evde de seni kaldırıp yatıracak birilerine ihtiyaç var mı?
deminki sancim gitti canim ya
bakayim bi dakkaylami gelicekk
dogum sancisi olup olmadigi farketmezki , açilma yaparsa hapi yutarim
esim gelmezki : (((
gelse de,hastaneden bisey yok derlerse birsuru laf soyler : (
baska olmadi sancim, yuruyomda yatiyomda , geçti bakalim simdilikAnam doğuruyom mu kız yoksa Yürü azcık evin içinde iyi geliyo
saol canim, ay ne biliyim hiç çagirmadimki doguruyorum diyenasil gelmez ya onun da cocugu bu sonucta kimin kimsen olsa neyse oralarda dogum bu neticede emin olamazsn ki kuzum keske yakin olaydik destege gelirdik rabbm yardmci olsun ne diyim ins geçicidir sancin
Erken daha aman diyimbaska olmadi sancim, yuruyomda yatiyomda , geçti bakalim simdilik
yok kizz dogurmayim daha 35 hafta bitmedi(
ah canim senin haftanda olsam sanci var dogacak diye sevinirim :))Doktor bana dediki sancı olması normal artık ya dayanılmayacak gibi olursa ve devamlı olursa gel ya suyun gelirse yada nişan gelirse gel yoksa panik yapma hareketedince çok yorulunca artıyor sancı bugün çok yorulmuşsndur ondandır sen merak etme bekle duramayacak kıvrandıracak kadar olursa git cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?