2015 Şubat Anneleri

Sancının zaman aralıklarını kontrol et canım. Sonra telefonla acildi ara. Gel derlerse eşini ara gitmen gerektiğini çağırdıklarını söyle bari
saol cnaim, oyle yapicam sanci geçti simdilik

oglen gidecekdim aslinda ama yanimda hastane dosyasi falan hiç bisey yok diye gitmedim
eve çikincada yattim zaten kalkamadim

Eve çıkınca birisi gerekir mi diye merak etmiştim de canım. Ona göre bir kadın tutmayı düşünüyodum. Bana bakıcak pek kimse yok da.
Bunyeye gore degisiyo ben eve ciktiktan iki gun snra ayaga tek kalktim ama yine is falan yapamadim biri illa lazim oluyo ben dogumdan beri annemlerde kalıyorum

Doktor bana dediki sancı olması normal artık ya dayanılmayacak gibi olursa ve devamlı olursa gel ya suyun gelirse yada nişan gelirse gel yoksa panik yapma hareketedince çok yorulunca artıyor sancı bugün çok yorulmuşsndur ondandır sen merak etme bekle duramayacak kıvrandıracak kadar olursa git cnm

Senden bir tanede burda var.
Bana bakmaya gelen yemekte yapar heralde
Günlük yemeğimi yaptımda dolaplık kaldı.

Eşim evde değilki canım açıkçası bende gitmek istemiyorum bi ara sancım vardı gittim canımı çok acıttı ebe o yüzden sancı bekliyorum
Uludağ fak.de nöbetçi doktorlar bakıyr gzelim yada pembemavide benim doktorum 7/24 kadın doğumcu acilde duruyor eğer baya varsa bi görün derim çünkü nişan olabilir

Senden bir tanede burda var.
Bana bakmaya gelen yemekte yapar heralde
Günlük yemeğimi yaptımda dolaplık kaldı.
Walla ben mi çok düşüncesizim rahatım yoksa doğru olsn mı bu bilmiyorum ama gelen yemeğe gelmesin çok ta durmasınlar

Canım bebiş doğum pozisyonuna girmediği için bize sezeryan yolları gözükebilir. Sen kaç günde toparlandın? Evde de seni kaldırıp yatıracak birilerine ihtiyaç var mı?
Benm sezeryan olan arkadaslarim 2 gun wc ye giderkn ystaktan kalkerken yardima ihtiyac oluyo dedi

deminki sancim gitti canim ya
bakayim bi dakkaylami gelicekk

Maral esobayi dinlesene daha sizin siraniz var en son sizler dogurmalisiniz 35. Haftadasin daha azıcık yat dinlen biliyorum olmuyor çocuklarla ama su an da zaten çocuklara yardim edecek durumda değilsin en azından onlar için iyi ol

dogum sancisi olup olmadigi farketmezki , açilma yaparsa hapi yutarim
esim gelmezki : (((

gelse de,hastaneden bisey yok derlerse birsuru laf soyler : (

nasil gelmez ya onun da cocugu bu sonucta kimin kimsen olsa neyse oralarda dogum bu neticede emin olamazsn ki kuzum keske yakin olaydik destege gelirdik rabbm yardmci olsun ne diyim ins geçicidir sancin

Öğlenden beri yazamıyorum.bu saate kadar bir tanede olumlu bir şey yazmamışsınız yemin ederim okurken içim şişti
Yav ne olacak iki dikişten.adamın iki diz kapağına birden platin takıyorlarda ameliyattan bir saat sonra kaldırıp yürütüyorlar.
Hem birazda ağrısın ölmeyizya. Ne ağrılar çektik şu hamilelikte.
Ayrıca arkadaş yeni sezaryen oldu diyor ne zor ayıktım ne de büyük ağrı yaşadım
Dr ile de alakalı sanırım.
Korkmayın ben arkanızdayım
yine doğum yapanlar olmuş. Çok saygısız bu grup canım

nasil gelmez ya onun da cocugu bu sonucta kimin kimsen olsa neyse oralarda dogum bu neticede emin olamazsn ki kuzum keske yakin olaydik destege gelirdik rabbm yardmci olsun ne diyim ins geçicidir sancin
saol canim, ay ne biliyim hiç çagirmadimki doguruyorum diye
gelir demi :)))

geçti simdilik sanci çok hafif biseyler var oda hep oluyordu zaten
siddetli olunca korkdum (

ah canim senin haftanda olsam sanci var dogacak diye sevinirim :))
dogum sancisi adet sancisi gibi ayni daha siddetlisi bende hep sanciyla baslar dogum
nisan olsa su olsa o saniye giderimde sancinin agzi kulagi yokki emin olamuyorum
usenuyorumda git bekle orda : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…