2015 Şubat Anneleri

baska olmadi sancim, yuruyomda yatiyomda , geçti bakalim simdilik
yok kizz dogurmayim daha 35 hafta bitmedi (
Senin daha çok var doğmaz ama çocuklarla falan yoruluyorsun bence.
Birde Siz.hiç durmuyorsunuz yemek falan
Bir çeşit yapın herkes yesin işte
Börek çörek işlerinide biraz ertleyin.
Ben sabah et çıkarmıştım geldim eve çözülmemiş.
Ekmek arası peynir yedim yattım.
Eşim gelince doğrattırcam eti artık

Walla ben mi çok düşüncesizim rahatım yoksa doğru olsn mı bu bilmiyorum ama gelen yemeğe gelmesin çok ta durmasınlar

ben de anneme sordum yapmam lazım mı öyle bir şey diye ki benim zaten pek bir akrabam falan yok burada.
hizmet edecek değil edilecek sensin dedi
gerekirse hazır alınır uğraşmaya kalkma sakın dedi, boşverdim ben de

valla canim ev supuruyorum, yemek yaoiyorum, çocuklarin okulu git gel fazla bi is yaptigim yok zaten
onuda yapmak zorundayim : (

kim dogurdu kiz bende girmedim butun gun bugun

ben kıvırcık doğrarken bile yoruluyorum ama sadece bir şey doğrarken niye öyle oluyorsa; kalbim çarpmaya başlıyor.
yani yoğuruyorum, çırpıyorum, ütü falan yapıyorum semsert kamuflajları bile bir şey yok; ama bir şey doğrayayım hemen çarpmaya başlıyor kalbim. var bende bir gariplik ama

çocuklar kuçuk canim ya, ne yerlerse yesinler diyemiyorumki
pratik seyler yapiyorum ama yinede mutfaga girmek zorundayim iste

yemek olmadan olmuyor iste
sabah ve aksam esim gidiyor okula oglene mecbuurum gitmeye, her gun disari çikiyorum yani
yrin okul yarim gun ,kizi asiya goturmem lazim ogleden sonrada yine oturmak yok bana

:)))))) biçagi çokmu sert kavriyon kiz
hamur yogurmak enre salaat yapmak nere :)))

:)))))) biçagi çokmu sert kavriyon kiz
hamur yogurmak enre salaat yapmak nere :)))

bir bilsem ben de :)))
eskiden böyle değildim ki belki de farkında olmadan sıkıyorumdur bıçağı, anneme sordum bugün o da aynı şeyi söyledi çünkü. eşim gördüğünde "sakin ol heyecana gerek yok git dinlen" diyor artık. ondan yemekten önce bütün doğrama işlerini bitiriyorum sonra dinlenip pişirmeye başlıyorum

hehehheh hiç gulecegim yokdu
ver esin dograsin o zaman malzemeyi :)))

Kızlar cmtesi gecesi 1 de bende anne oldum
masallah. Ikiniz de iyisiniz ins.

dogumhneye inince psikolojik mi kacti ki sancilar. O esnada ortam ruh hali cok onemli. Sonucta saglikla kavustunuz ya gerisi ayrinti artik

Bitti temizliğim
Ispanak yemeği ve makarna yaptım birde
Ama vücudum bitti
Eşim gelseydi de yemek yeseydik
Yine abur cubura dadandım şuan acıktım diye.
Sanki bir hafta önce doktora gitmemişim gibi yarın saat 2yi iple çekiyorum.
İnşallah açılmam falan vardır ya
Hani kimi normal muayneye gidiyor birde bakıyorlar ki doğum başlamış
Benimde basıma böyle birşey gelebilir neden olmasın

eşim geldi şarj aletini almaya telefonunun; oyun oynayacaklarmış bilgisayarı istedi vermedim yalnız başıma ne yapacağım sonra
kamuflajıyla gelmişti mavi beresi ne de yakışıyor üstüne kapıyı kitleyip yollamayasım geldi ama gitti tabi ki; yalnızım bu akşam yine

senin açilman varmiydi canim ? NISAN GELDI ONU BILIYORUMDA açilmayi hatirlayaamdim

benim 1 numara tam 7 ahfta boyunca basi dogum kanalinda 1 cm açiklikla bekledi : ) ( belki daha afzla kaldi oyle dr bakdiginda 33 haftalikdim ) 40. haftada dogdu :)))) moralini bozmak istemem ama çok heveslenme sonra hayl kirikligina ugramaa:)

Çocuklar için iki günde bir değişik soslu makarna diğer günlerde de karışık sebzeli çorba öneririm. Tek yemek ama ikisi De besleyici.

Sonuna Kadar Katılıyorum Kızlar Az Güçlü Olun Yaw Korkmayın Sezeryandan Falan Allah Korusun Millet Neler Yaşıyo Yinede Kalkıyo Ayağa Sağlıkla Bebeklerimize Kavuşalımda Ayağada Kalkarız Bebeklerimizede Bakarız Öle Kendimizi Salmak Yok Yavrular Bizden İlgi Beklicek,Bakım Beklicek Anne Olucaz Biz Allahın İzniyle Her Zorluğun Altından Kalkarız Hadi Toparlanın Bırakın Korkmayı

Babalık izni uc gun diye gecmis biyerde oyle degil diye biliyorum ama kızimda bes gundu simdi arkadasmdan duydugum on gün falan izin var babalara da
devlette. 10 gun. Oglumda 10 gun kullandi esim

normal doğumu düşünmem için bir sebep daha

ya ben hakikaten sezeryandan korkuyorum normal doğurmak istiyorum inşallah rabbim kolay doğum nasip eder
Aynen anestezi ve ameliythane fobisi olan biri olarak ellerin baglanmasi beni korkuttu. Saglikla doguralim ins

bir sekilde git dr.a ya. Belki onemli degildir ama sonra geri donulmez bisey olmasin

hehehheh hiç gulecegim yokdu
ver esin dograsin o zaman malzemeyi :)))

genelde o yokken yapıyorum ki zorlandığım her şeyi yaptırıyorum ona

sancın ne durumda canım? ben pek değil hiç anlamıyorum sancıdan o yüzden bir şey yazamadım takipteyim sadece

devlette. 10 gun. Oglumda 10 gun kullandi esim

Aynen anestezi ve ameliythane fobisi olan biri olarak ellerin baglanmasi beni korkuttu. Saglikla doguralim ins

bir sekilde git dr.a ya. Belki onemli degildir ama sonra geri donulmez bisey olmasin

On gün iyiymiş bizimki üç gün sanırım.

annem itp li yani trombositleri düşük-kanı zor pıhtılaşıyor, kardeşimde doğum olduğu gece kanamadan yoğun bakımda sabahlayıp (kan verilince düzelebildi-bu arada kızlar annemin kendi hastalığından dolayı beklenen bir şeydi bu kanama o yüzden normal doğum değil sezaryen yapılıyor) ertesi gün hastanede koşturuyordu.
kendimizi salmadığımız sürece sorun olmayacak inşallah; iyi düşünelim iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…