valla bu aksam makarna yedik zaten, oda olamsa halimiz yamanmisÇocuklar için iki günde bir değişik soslu makarna diğer günlerde de karışık sebzeli çorba öneririm. Tek yemek ama ikisi De besleyici.
saat geçti canim çocuklari uyutucam birazdan, esim gelince 12 de giderim belki ..devlette. 10 gun. Oglumda 10 gun kullandi esim
Aynen anestezi ve ameliythane fobisi olan biri olarak ellerin baglanmasi beni korkuttu. Saglikla doguralim ins
bir sekilde git dr.a ya. Belki onemli degildir ama sonra geri donulmez bisey olmasin
bu is kisiden kisiye degisiyor. Arkadasimin narkoza tepki verms vucudu zor uyandirmislar. Kimi kalkiyor ayni aksam cay servisi yapiyor. Normal dogum da cesit cesit. baklim bahtimiza ne duscek.Öğlenden beri yazamıyorum.bu saate kadar bir tanede olumlu bir şey yazmamışsınız yemin ederim okurken içim şişti
Yav ne olacak iki dikişten.adamın iki diz kapağına birden platin takıyorlarda ameliyattan bir saat sonra kaldırıp yürütüyorlar.
Hem birazda ağrısın ölmeyizya. Ne ağrılar çektik şu hamilelikte.
Ayrıca arkadaş yeni sezaryen oldu diyor ne zor ayıktım ne de büyük ağrı yaşadım
Dr ile de alakalı sanırım.
Korkmayın ben arkanızdayım
yine doğum yapanlar olmuş. Çok saygısız bu grup canım
varda hafif canim , bide bulanti oluyor yaninda oda yeni modagenelde o yokken yapıyorum kizorlandığım her şeyi yaptırıyorum ona
sancın ne durumda canım? ben pek değil hiç anlamıyorum sancıdan o yüzden bir şey yazamadım takipteyim sadece
mavi bere ne oluyor kiz :)
askermi polis m i
naasıl etmıs kız o ınek falan mı çıkardın buzluktanSenin daha çok var doğmaz ama çocuklarla falan yoruluyorsun bence.
Birde Siz.hiç durmuyorsunuz yemek falan
Bir çeşit yapın herkes yesin işte
Börek çörek işlerinide biraz ertleyin.
Ben sabah et çıkarmıştım geldim eve çözülmemiş.
Ekmek arası peynir yedim yattım.
Eşim gelince doğrattırcam eti artık
bıçağı elıne alınca heyecanlanıyorsun demek..sende bır katıl ruhu sezdım bak sımdıben kıvırcık doğrarken bile yoruluyorum ama sadece bir şey doğrarken niye öyle oluyorsa; kalbim çarpmaya başlıyor.
yani yoğuruyorum, çırpıyorum, ütü falan yapıyorum semsert kamuflajları bile bir şey yok; ama bir şey doğrayayım hemen çarpmaya başlıyor kalbim. var bende bir gariplik ama
bır teklıf etseydıneşim geldi şarj aletini almaya telefonunun; oyun oynayacaklarmış bilgisayarı istedi vermedimyalnız başıma ne yapacağım sonra
kamuflajıyla gelmişti mavi beresi ne de yakışıyorüstüne kapıyı kitleyip yollamayasım geldi ama gitti tabi ki; yalnızım bu akşam yine
ay cok romantik. Evde esim oglumdan baska kimse olmasa da biz de cekirdek aile olsak aheşim geldi şarj aletini almaya telefonunun; oyun oynayacaklarmış bilgisayarı istedi vermedimyalnız başıma ne yapacağım sonra
kamuflajıyla gelmişti mavi beresi ne de yakışıyorüstüne kapıyı kitleyip yollamayasım geldi ama gitti tabi ki; yalnızım bu akşam yine
Hayırlı olsun gözün aydın canım.Kızlar cmtesi gecesi 1 de bende anne oldum
Kızlar cmtesi gecesi 1 de bende anne oldum
Valla bende çok zor uyandım.ama çok kan kaybetmişim ondan.Birde sigaradan dediler. Bu sefer iyi olucam bakalımbu is kisiden kisiye degisiyor. Arkadasimin narkoza tepki verms vucudu zor uyandirmislar. Kimi kalkiyor ayni aksam cay servisi yapiyor. Normal dogum da cesit cesit. baklim bahtimiza ne duscek.
Doktorunahaber vermelisin cnmKızlar ben bugün taharet alırken bir iki damla kan geldi normal mi bu sancı falan yok
valla bu aksam makarna yedik zaten, oda olamsa halimiz yamanmis
yarin poisson pane yapicam çorbayla
ertesi gune Alalh kerim, çocuklarin yemekleri zor deil kiymali sebze yemegi falan yerler
varda hafif canim , bide bulanti oluyor yaninda oda yeni moda
bulantili sanciyi bende bilmiyorum vallaa
naasıl etmıs kız o ınek falan mı çıkardın buzluktan
bıçağı elıne alınca heyecanlanıyorsun demek..sende bır katıl ruhu sezdım bak sımdı
bır teklıf etseydınbelkı 10 dk falan vardı ...
sen böyle yazınca esım aklıma geldı hep derkı..bırgun ısten geldıgımde kocacım senı ne cok osledım deyıp boynuma atlayıversen nolur?ölürmüsün?
sırf ısve cılve öğrenmek ıcın terbıye edılmem gerek o derece yanı..
Kızlar bu yalancı kasılmalardan sıkıldım ben yaf, nefesim kesiliyor yerimde oturamıyorum karnımın sertliğinden.
Sırtımda ağrıyo belime belime iniyo ağrı pöfff
ay cok romantik. Evde esim oglumdan baska kimse olmasa da biz de cekirdek aile olsak ah
Gecen doktora gittigimde soyledim karnimin altinda agrilar oluyo dedim beter ol, bebe boyle bolye kanala girecek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?