2015 Şubat Anneleri

Çocuklar için iki günde bir değişik soslu makarna diğer günlerde de karışık sebzeli çorba öneririm. Tek yemek ama ikisi De besleyici.
valla bu aksam makarna yedik zaten, oda olamsa halimiz yamanmis
yarin poisson pane yapicam çorbayla
ertesi gune Alalh kerim, çocuklarin yemekleri zor deil kiymali sebze yemegi falan yerler

devlette. 10 gun. Oglumda 10 gun kullandi esim

Aynen anestezi ve ameliythane fobisi olan biri olarak ellerin baglanmasi beni korkuttu. Saglikla doguralim ins

bir sekilde git dr.a ya. Belki onemli degildir ama sonra geri donulmez bisey olmasin
saat geçti canim çocuklari uyutucam birazdan, esim gelince 12 de giderim belki ..

bu is kisiden kisiye degisiyor. Arkadasimin narkoza tepki verms vucudu zor uyandirmislar. Kimi kalkiyor ayni aksam cay servisi yapiyor. Normal dogum da cesit cesit. baklim bahtimiza ne duscek.

genelde o yokken yapıyorum ki zorlandığım her şeyi yaptırıyorum ona

sancın ne durumda canım? ben pek değil hiç anlamıyorum sancıdan o yüzden bir şey yazamadım takipteyim sadece
varda hafif canim , bide bulanti oluyor yaninda oda yeni moda
bulantili sanciyi bende bilmiyorum vallaa

naasıl etmıs kız o ınek falan mı çıkardın buzluktan
bıçağı elıne alınca heyecanlanıyorsun demek..sende bır katıl ruhu sezdım bak sımdı
bır teklıf etseydın belkı 10 dk falan vardı...

sen böyle yazınca esım aklıma geldı hep derkı..bırgun ısten geldıgımde kocacım senı ne cok osledım deyıp boynuma atlayıversen nolur?ölürmüsün?
sırf ısve cılve öğrenmek ıcın terbıye edılmem gerek o derece yanı..

ay cok romantik. Evde esim oglumdan baska kimse olmasa da biz de cekirdek aile olsak ah

bu is kisiden kisiye degisiyor. Arkadasimin narkoza tepki verms vucudu zor uyandirmislar. Kimi kalkiyor ayni aksam cay servisi yapiyor. Normal dogum da cesit cesit. baklim bahtimiza ne duscek.
Valla bende çok zor uyandım.ama çok kan kaybetmişim ondan.Birde sigaradan dediler. Bu sefer iyi olucam bakalım

Kızlar bu yalancı kasılmalardan sıkıldım ben yaf, nefesim kesiliyor yerimde oturamıyorum karnımın sertliğinden.
Sırtımda ağrıyo belime belime iniyo ağrı pöfff

valla bu aksam makarna yedik zaten, oda olamsa halimiz yamanmis
yarin poisson pane yapicam çorbayla
ertesi gune Alalh kerim, çocuklarin yemekleri zor deil kiymali sebze yemegi falan yerler

Yani işte çeşit yapıcam diye yorulma artık. Bir tane yap besleyici olsun yeter.

varda hafif canim , bide bulanti oluyor yaninda oda yeni moda
bulantili sanciyi bende bilmiyorum vallaa

o da farklıymış; sizden okudukça öğreniyorum nasıl bir şey sancı diye. annem de ikimiz de erken doğduğumuz için planlı sezaryenle sancı başlamadan alındığımızdan bilmiyor

ben çok yufka yürekliyim aslında ne katil ruhu; bir keresinde sakarlığım bıçağı düşürdüm elimden ondan beri sıkı kavrıyorum cidden sanırım.

azcık sıkıştırdım zaten yok kuzum bu akşam özlesin
ben o boynuna atlamayı çok yapıyorum ya özellikle nöbet dönüşü bende de sonradan oluştu ilk aylar böyle değildim sonra baktım yavaş yavaş değişmeye başladım...

Kızlar bu yalancı kasılmalardan sıkıldım ben yaf, nefesim kesiliyor yerimde oturamıyorum karnımın sertliğinden.
Sırtımda ağrıyo belime belime iniyo ağrı pöfff

Gecen doktora gittigimde soyledim karnimin altinda agrilar oluyo dedim beter ol, bebe boyle bolye kanala girecek dedi

ay cok romantik. Evde esim oglumdan baska kimse olmasa da biz de cekirdek aile olsak ah

4 gün kaldı dimi sizin de çekirdek aile olarak kalmanıza? şartlar zorluyor bazen maalesef
sırf o yüzden eşimle şimdiden konuştum 10 günden fazla kalmasın doğumdan sonra diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…