Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin açilman varmiydi canim ? NISAN GELDI ONU BILIYORUMDA açilmayi hatirlayaamdim
benim 1 numara tam 7 ahfta boyunca basi dogum kanalinda 1 cm açiklikla bekledi : ) ( belki daha afzla kaldi oyle dr bakdiginda 33 haftalikdim ) 40. haftada dogdu :)))) moralini bozmak istemem ama çok heveslenme sonra hayl kirikligina ugramaa:)
38-42 haftalar arası normal kabul ediliyor canım.Ben varim :) aslinda 4 uyku postam ama bu gece bakmamistim buraya..Ya cokmerak ediyorum normal dogum yapacagim da bazilari 40 haftqyi bile gecer diyo..gecer mi ??
Keşke birden yüklenmeseydin kendine yaa.Bu halde temizlik yaparsan her yerin ağrır akıllı anne adayı !
Bırak evi ne götürüyorsa götürsün
Sonra yatmakta kalkmakta dönmekte uyumakta zehir olur
Müstehak sana şuan çektiğin acılar
Allahımm nasıl bi insan temizlik yaptı diye bu denli ağrı içinde kıvranır. Et kesiği değil bütün kemiklerim yerinden çıktı gibi sanki![]()
Ben de oyle istiyorum taa38-42 haftalar arası normal kabul ediliyor canım.
Inşallah çok beklemeyiz
Bana kalsa 38 dolduğu gün doğurayım![]()
Bi ara kızlar "beyninizi şartlandırdığınız tarihte doğurursunuz" diyorlardı. Inşallah öyledirBen de oyle istiyorum taa38 in sonlarina dogru dogurayim istiyorum sagliklica..40 i bulmasin cok heyecanliyim ve sabirsizim..sanki cok ozledim biri cok uzaklardan geliyoo :)
Ben saglikli olaunda tabi hemen bile istiorm artik cok sabirsizlaniorm :)bende 2 -3 ü gibi istiyorum... :)) salı tekrar muayenemiz var.. hem heyecan hem korku bekliyoruz bakalım...
Sağol
Sen sanırım yakında doğsun diye Halter kaldıracaksın.Bu halde temizlik yaparsan her yerin ağrır akıllı anne adayı !
Bırak evi ne götürüyorsa götürsün
Sonra yatmakta kalkmakta dönmekte uyumakta zehir olur
Müstehak sana şuan çektiğin acılar
Allahımm nasıl bi insan temizlik yaptı diye bu denli ağrı içinde kıvranır. Et kesiği değil bütün kemiklerim yerinden çıktı gibi sanki![]()
Ben bu gece uyumuşum ama gece aşırı agresiftim neden bilmiyorum.
Şu günü aldıktan sonra çok gergin oldum nedense.
gunaydinn benim de midem kotu dunden beri. Neyse doguma ne kaldi bitecek hepsi dayanalimHayırlı sabahlar cümleten bugün benim kan tahlili vermem lazım aç bi aç dolaşıyorum yine bi acayip oldum varya günüm yine kusmakla geçecek icin kötü tarafı![]()
Sagol canim.oyle yapayim bencanım tahlilleri pahalıymış ama fiyat ne desen, bilmiyorum çünkü ben sağlık ocağında yaptırdım yada devlette yaptırmıştım hep öle götürmüştüm göstermiştim belki senden de öle ister, sen istersen bir dahaki gidişinde sağlık ocağına git önce deki oradakilere ben gebeyim dr. bnden tahlili istedi sana gebelere yaptıkları gibi tahlil yaparlar kanda bakılması gerekenlere bakarlar sende o sonuçla git dilek hanıma bişi demez burada niye yaptırmadın demez sanırım çünkü ben hep öle yaptım.
Aa evet sende olmasan unutcaz herkesi
.anneolmak da daha yazmıyor. Bebeklerı ne oldu acep.
Yaprakgulunki y.bakımdan cıktımı
Merak konusu bunlar.