Günaydı sevgili anne adayları ve anneler
enerji dolu bir gün olsun (her ne kadar benimki öle başlamadıysa da )
Günaydın canım inşallah öyle olur. Mersinin Havası güzel mi? Ankara'da azıcık güneş olsa da biraz hava almaya çıksak diye Bakıyoruz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydı sevgili anne adayları ve anneler
enerji dolu bir gün olsun (her ne kadar benimki öle başlamadıysa da )
Bana da "bebegin 2 saat sonra dogsa yasar artik korkma" dedi.
Sen sanırım yakında doğsun diye Halter kaldıracaksın.
Gunaydin kizlar..... Yinr ben mizz mizzz dolaniyorumm....Beyza hanim canima okuyor...agrilar;sancilar,sizlamalar...doktora gittigimde bisi cikmiyor..getci en son gittigimde sancilarim 75 lere cikmisti.normal diyo.( magnezyum biraz rahatlatiyor..gunler nasil gececek boyle bilmiyorum.oturup kalkamiyorum.tam agir vasita oldum.burayada surekli agrim var yaziyorum.adim mizmizaa cikcak..adet agrisini nerdeyse 24 saat yasiyorum.cokta hareketli.canimida acitiyor.bi sagsaglim dogursaydim
Keşke birden yüklenmeseydin kendine yaa.
Sonlara gelmişsin bence enerjini doğuma ve sonrasına bırak, şimdilik aktivite olarak sadece yürüyüş yap canım![]()
Mersin bir kaç gündür güneşli güzel canım
Şimdi sahilde olmak vardı bir kahve ohh mis deniz havası ne güzel olurdu. ben iş yerinde tesisin pis kokusu zaten oturamıyrum![]()
Stresw giriyo insan cnm nornal yaniBen bu gece uyumuşum ama gece aşırı agresiftim neden bilmiyorum.
Şu günü aldıktan sonra çok gergin oldum nedense.
sağol canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.Az kaldı ama izne ayrılmaya di mi? Allah yardımcın olsun.
Esoba snn dogum 30 muydu? Cumaya geliyo ya hani bi arkadas dediki hFtasonu ayarlamayin madem planli ,dr olmuyomus rutinde bi de cikis icin pzt bekletiyolarmis.belki ist da farklidir tabi ben onun icin 28 ocak ya da 2 sbt olsn dedim tabi minik durursaSağol
Senin önceliğin var sıkıntılısın. Sen doğum yapabilirsin. Sıramı veririm sana.
Bende ağrı falan yok ama yine de korkuyorum verilen günden önce doğar diye.
Napim canim bi eltim haric gerisi byöle varsa yoksa yeme icme olacak. Masa hic bos kalmicak cay bittimi kahve, kahve bittimi cay hep byöleller Ama sorsan kV bi cay demlemeyi bilmez oglanlari onun evinde cay bile icmezler Gerisini sen düsün.
Kızlar cmtesi gecesi 1 de bende anne oldum![]()
Bende @pkass diyorum. Yani artık 7 günü var.Ben oyumupkasss tan yana kullanıyorum.