Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte tam annamadım nasıl yapılacağını. Çömelerek yürümeye çalıştım anaamm pek zorlandım. Böle değildir herhal dedim :)
ben vergi dairesine gıdıyorum yıne
çok korkuyorum kızanım orda doğar dıye.
neyseki vergi dairesi karşısında hastane var.
Hadi yaavar bu mardınde bır necasetlık o zaman..orda durduğum 1.5 sene zarfında benden de hıc eksık olmadı..kocaelıye gelıncede hıc olmadı
Allah tamamına erdırsın ınsalalah..![]()
Senin sancıların şimdiden başlamış Mart'ı beklemezsin bence.he ben diyordum onu aklimda hala mart var benim kiii martda dogmasi isime gelmiyor ama aklimdan da çiikramiyorum elimde deilll ,20 subatdan sonra herseyi yapicam Allah izin verirse dogsun diye :)))))
yok belırtım falan ama.Kız senin de benim gibi bi belirtin yok bu kadar kafana takma sezeryandan önce doğacak diye keşke öle kolay olsa doğurmak :) ben böle diye diye evde doğururmuşum![]()
Ya bi şe dicem benim doktor ördek yürüyüşü yap dedi. Tam nası bi şe bu ördek yürüyüşü? Çömelip yürüme mi? Biliyonuz mu?
Sen nsl oldun cnm? Sancıların geçti mi? Yada doktora gittin mi ? Sana dedim ya gece benim sancı başladı ama alıştım artık ben oturup bekliyorum :)senin canin saol canim
benim telde i$ yok kocisnte yenisini ariyor elindeki giiti gidiyor
o yenisini bulursa belki girerim onunkiyle hepden gitmezse tabi telefonu, bide hastanede wifi varmi onud abilmiyorum benim telde internet paketim de yokk
yok belırtım falan ama.
drcan falan oyle ıkı dakıkada suları geldı doğurdular. krizantemcık de oyle
onunda yoktu belırtısı.
Sancı geliyor Sancıgelmemeli cumaya kadar 3 gün daha sabret kızçee
![]()
çömelip ayak bileklerini tutarak yürüyorsun canım.
Ben de fena oluyorum böyle haberlere biz de çok uzun süre bekledik bebeğimizi. Her hamile gördüğümde elimde olmadan gözlerim doluyordu evde gizli gizli ağlıyordum eşimden. Ve senin gibi sonradan ben de gizler oldum böyle insanlardan çünkü ne hissettiklerini biliyordum.işte bundan her aklıma gelişinde dua ediyorum Allahım isteyen herkese sağlıklı evlatlar ver diye. Rabbim kimseye yokluğunu aratmasın bizim bebeklerimizi de bize bağışlasın
inşallah. bizde iş bitmez ama en azından aklımdakıler bıtsin dıye uğraşıyorum.:/ oyleydı dı mi??? Ben de inanılmaz rahatlık var. Hayırlı zamanlarda gelirler inşallah.. Senin bu hafta bu işlerin bitiyo muydu?
çömelip ayak bileklerinden tutarak yürüyorsun. lisede beden eğitimi dersinde az yapmadıkYa bi şe dicem benim doktor ördek yürüyüşü yap dedi. Tam nası bi şe bu ördek yürüyüşü? Çömelip yürüme mi? Biliyonuz mu?
Selam bacilar
Kontrolden geldim Moralim bozuk, doktor kizima zayif ufak diyor suan 2100-2200 görünüyo, hadi onu gectim kalp atisida düzensiz ve sakin cikti cuma yine nst baglancam. Cok moralim bozuldu. Simdi düsünüyom sezeryan sonrasi normal dogumu diretsemmi yoksa kizimi zorlamadan zamaninda aldirsammi. Basima agrilar girdi Cok üzüldüm.
Ya kızlar çok tırsıyorum yarın 38 haftaya gircem. İkü gündür arara sancı giriyor. Bîde sabah yatakta oturamadım, resmen altımda bişey baskı yapıyodu. Kızımı 38. Haftada kucağıma almıştım. Allahım nolur beklesin ayın 2sine kadar
Halılarımı yıkamaya gönderdim, evi temizletmedim olmaz, gelme annecim daha![]()
Benim de son durağım 5 martmis.o günlere kalmam inşallah.sen nasıl oldun gece iyi degilmissin.herşey yolunda mi simdi.2.3. Hamileliklerde yalancı sancılar ilkine gore daha yoğun hissedilir yaziyodu sitenin birinde.öyle bi seymiydi ki.gitcen mi40 hafta dolunca nolucak
benim hastane dosyamda 2 mart yaziyor yani 41. haftaya bekliyolar dogumu, çocuk dogmadi diye gitsem yuzume bakmazlar 2 martdan once :)))))
seninn dr napcak acaba merak ettimm bak simdiii :)
canım geçmiş olsun
ilk olarak bebeğin için şunu tavsiye ederim
dün ebe söylemişti ballı süt ve lokum
bu ikisi bebeğe çok kilo aldırıyormuş
kalp atışları için birşey demedimi doktor yani cumaya nstye gel demek yerine bir fikri yokmuydu neden olabilirmiş
içinde kalmasın imkanın varsa bir doktora daha git
eğer gerçekten bebeğin kalp atışlarında sakinlik varsa hiç diretme normal doğum için
senin ve bebeğin için en sağlıklısı neyse onu yap canım
sonuçta normal doğum sakıncalıysa boş yere ne bebeğini ne kendini tehlikeye at canım![]()