2015 Şubat Anneleri

kaygılar normal.önemli olan aşırıya kaçıp paranoyaya çevirmemek Allaha sığınmak.ben de ilk çocuğumda başucuma mavi patik koymuştum.seviyodum patiği.sonra aklıma habire kötü şeyler gelirdi.ben bunu koydum ya ayakları yoksa gibi.zihin insanı kötüye yönlendiriyo.oan farkettiğin an euzu besmele çek.gerisini düşünme.farkındalık geliştir düşüncelerine karşı ve engel ol.sen engeli var diye düşünürsün zihin üstüne koyarda koyar seni bunalıma sokar.daha ortada bişey yokken olmayan şeyle dertlenme kardeş.sen bugününn dertleriyle ilgilen

Ya süper pozitifsin ben senin yerinde olsam akşama kadar ağlarım.şimdi bile eşim su istese ağlıyorum neden almıyorsun da benden istiyorsun diye.bir de çalışıyorsun.Valla kendimden utandım. Tebrik ediyorum seni.Allah gücünü vermiş demekki.ben de normalde güçlü yapıda biriyim ama şimdi aşırı ilgiye muhtaç oldum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Senin bunyen zayifmis zaten canim. Arkadasin dedigi gibi 40 li kilolari en son ilkokulda gecmisimdir. Ben de hala emziriyorum ama kendiliginden bir kilo bile vermedim dogumdan sonra. Emek emek vermem gerekiyor. Bunye meselesi iste

Sebze yesem de cikiyor biliyo musun? Isim yazmayayim simdi hamurisi yesem dursam midem rahat ediyor, saka gibi

Kızlar nasıl rahatlattı bu söyledikleriniz beni bilemezsiniz iyi ki varsınız tek değilim demek ki birde böylr düşündüğüm için üzülüyorsdum gereksiz yere. Rabbim dualarımızı kabul etsin bu mübarek günlerde iyi düşüneyim iyi olsun inşallah

Kaygilar anneligin parcasi ama sakin dusunmeye calis.
Engelli insanlarla cok tanistin mi bilmiyorum ama dogustan degil de sonradan engelli olan cook insan var. Yani bizim yarina sagligimizin aynen devam edecegi garanti degil. Insan basina gelmez saniyor ama yasayan cok insan var.
Yani dogmadan oncesi de sonrasi da pek elimizde degil. Dua et. Baska yapilacak bisey yok. Allahin elinde saglikli evlat vermek onun gucu sonsuz. Duayi da ona yapinca insan rahatliyor. Yani inancli biriysen.

Yaa ben cocuklarimi deli gibi özledim en son 23 haziranda gördüm kalp atışını da daha duymadım sadece doktor var dedi ikisininde kalbi atıyor dedi bi daha ki kontrole eşim biraz daha geç gidelim daha keyifli olur daha büyümüş olurlar belki cinsiyetlerini bile ogreniriz dedi belki bayramdan önceki hafta veya bayramdan sonra gideriz ama ben çok özledim onları aşklarım benim

Son düzenleme:

Benimde bayramdan önceki hafta ama ikiz oldukları için geç öğreniriz gibi geliyor bana zor gösterirler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne güzel böyle hissetmeniz..ben henüz o kıvama gelemedim.ilk hamileliğimde sizin gibiydim.çok tuhaf ama kızıma ihanet ediyormuşum gibi bi suçluluk duygusu yaşıyorum hafiften.

kardeşi doğunca ya yeteri kadar ilgi gösteremezsem?

Benimde bayramdan önceki hafta ama ikiz oldukları için geç öğreniriz gibi geliyor bana zor gösterirler

Hadi ya geç mi gösteriyor larmış ne yapalım sağlıklı olsunlarda sen kalp atışlarını duydun mu

Belki ilk belkide 2 senedir istiyo olmam buna sebeptir bilmiyorum ama çok benimsedim onları bende öyle düşünüyorum aslında ya birini otekinden daha çok seversem onla daha çok ilgilenirsem gibi şeyler geliyo aklıma ama bence annelik bütün evlatlara yetebilmektir

doğru ya ikiz oluncada böyle bi kaygı! anne olmak zor zannat vesselam kaygıları bitmiyor..inşallah yeticez elimizden geldiği kadar..Rabbim güç kuvvet versin

Senin bebegin kaç aylik canim?ne zamana kadar emzirmeyi düşünüyorsun? Bu konuda dra danistin mi?

Estağfurullah canim benim,önce insan mecburiyetten yapiyor sonra ister istemez alisiyorsun yapmadan duramiyorsun.bir de çoğunuz daha ilk hevessiniz tabi bizim uçuncu ya biraz daha alisigiz bebislere ve onlarla gelen hallere :)) ne yani sen bebisine kardes istemiyor musun annesiii?

Abow kilolar konusuyor :) valla.kizlar ben evlendim.65 ile 6 ayda 82 oldum hamile kaldim 88 ile dogrdum, oglum 2,5 yasindayken bi baktim 80 kiloyum dedim artik yeter ben hayatta kilolu degildim dedim bi diyete.girdim 3 ana 3 ara 6 ayda 22 klo verdim amaaaaa acayip zevkliydi diyet maceram.bu arada dugun vardi bizim onun icin di :) simdi cibbih gibiyim :)))) 1,5 senedir :)

Bu arada bende cok.ozledim.ya cok.merake.diyorum daha cok var doktora gitmeyi.... kilolari takmayin almaktan korkmiyorum verecegine inaniyorum ben sizide diyete sokarim :)))

Hamileyken 6 kilo mu aldin canim o_0 su anda kaç kilosun çubuk kraker :))

Hamileyken 6 kilo mu aldin canim o_0 su anda kaç kilosun çubuk kraker :))

Evet 6 kilo aldim.oglum 4 kilo dogdu hastaneden eve geldigimde 82 idim :)) su an 59-60 degisiyor boyum 170 ama.sunu.soylemek.istiyorum 1,5 senedir.abur.cuburu kestim gorsem.bile canim istemiyor :) kilo kimseye yakismiyor anneler zayif cibik gibi olmali :))))

Valla tebrik ederim bende şekeri hayatımdan çıkardım yani meyve hariç hazır yiyecek yemiyorum çikolata falan kesinlkle yemiyorum ve seninde dedğin gibi artık canmda istemiyo

2 kg mu yani bebegin esi ve suyu o_0
Valla ben doğurur doğurmaz 7 kilo verdim ikisinde de.3 kg bebek 4 kg de esi suyu vs. Abur Cabir hayatinin tadi tuzu bebeğim ben duramam ki yemeden yaa :))

ilk hamilileğimde 45 ile başlayıp 65 ile bitirdim.yani tam 20 kilo! niye aldım bu kadar kilo sırf bebeğim kilo alsın diye...sonra o kooooskoca 20 kilonun

saadece 2 buçuğunu kullanıp geldi benim cimcimem...yani dağ fare doğurdu

şimdi de 45 ile başladım iki kilo verdim 43 ile devam ediyorum ama bu sefer yok öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…