2015 Şubat Anneleri

...

Nasil veriliyor ya son 10 kilosu kaldi benim. Bi de hep gobekte. Oglumda cektigim gobek fotolarina baktim, simdiki halim ozamanki 5 aylik halim..

Canım valla benim 2 çocuk artı iş artı ev artı çarşı pazar allışveriş koşturmaca derken gidiyor.Tabii emzirmenin de etkisi var. Oğlumda 52 kiloyla hamile kaldım 77 ile doğuma gittim. 4 yıl sonra 44 kiloya düşmüştüm ki kızıma hamile kaldım 44le başladık yolculuğa 68le tamamladım.Şu an kızım 15 aylık hala emziriyorum ve 50 kiloyum.Yani o eski çok zayıf halime bakarsan bende de kilo kalmış sayılır ama ben şu anki kilomdan memnundum açıkcası.Öteki türlü çok zayıf oluyorum çünkü :37:

Şimdi 50 kiloyla başladım herhalde bi 75 olurum :37:

Son düzenleme:
Canım valla benim 2 çocuk artı iş artı ev artı çarşı pazar allışveriş koşturmaca derken gidiyor.Tabii emzirmenin de etkisi var. Oğlumda 52 kiloyla hamile kaldım 77 ile doğuma gittim. 4 yıl sonra 44 kiloya düşmüştüm ki kızıma hamile kaldım 44le başladık yolculuğa 68le tamamladım.Şu an kızım 15 aylık hala emziriyorum ve 50 kiloyum.Yani o eski çok zayıf halime bakarsan bende de kilo kalmış sayılır ama ben şu anki kilomdan memnundum açıkcası.Öteki türlü çok zayıf oluyorum çünkü :37:

Sen bu yoğunlukla kolay vermişsin tabi:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aksi gibi sebze yemegi yersem cikiyor. Hamurisi yersem midem rahat ediyor. Genlerimdeki obez hortluyor hamilelikte

Diyetisyeni ben de dusundum ama saatli o yemekleri ben hazirlayamam. Yapan olsa uyarim ama :)

Soda daha bi bulandiriyor midemi. Oglumda cok ictim yine icerim bulantilar gecince.

Aynen canim saglikla dogsun da veririm ins. Zaten kilo vermek istiyodum baktim zor bari ikinci de olsun hepsini sonra vereyim dedim ;)

Nasil veriliyor ya son 10 kilosu kaldi benim. Bi de hep gobekte. Oglumda cektigim gobek fotolarina baktim, simdiki halim ozamanki 5 aylik halim..

Aynen bende biri sebze pişirse yerim hergün gel işten bir de sebze pişsin diye bekle.Kilo almayanların bünyesi o şekilde ben aç dursam da alıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

raporum bitti bile pazartesi iş başı yapıyorum
offff hamile kalmadan önce işe girmek için ağlardım
şimdide işe gitmemek için ağlayacağım neredeyse :31:

Kızlar bana bi akıl verin benim hamile olmadan öncede evham yaptığım sonra unuttuğum konu şimdi ortada birşey yokken yine hortladı. Belki hormanlar belki benm fıtratım etkili bu düşüncelerde ama naapmalıyım bunu masıl aşmalıyım bilmiyorum çokcada dua ediyorum aslında ama yine dönüp dolaşıp aynı konuya geliyorum. konuya gelecek olursak hep özürlü bi çocuğumun olmasından korkuyorum niye bilmiyorum rabbim en doğrusunu bilir sağlıklı olsun diye dua ediyorum olmazsada kabulum elbette...eşime, anneme korkumdan söz edince onlarda hayırlısı olsun dua et diyorlar . Kızlar bunu nasıl aşarım çok mu uç düşüncelerdeyim, çok üzülüyorum kendi kendime cevap bulamayınca

Kızlar bana bi akıl verin benim hamile olmadan öncede evham yaptığım sonra unuttuğum konu şimdi ortada birşey yokken yine hortladı. Belki hormanlar belki benm fıtratım etkili bu düşüncelerde ama naapmalıyım bunu masıl aşmalıyım bilmiyorum çokcada dua ediyorum aslında ama yine dönüp dolaşıp aynı konuya geliyorum. konuya gelecek olursak hep özürlü bi çocuğumun olmasından korkuyorum niye bilmiyorum rabbim en doğrusunu bilir sağlıklı olsun diye dua ediyorum olmazsada kabulum elbette...eşime, anneme korkumdan söz edince onlarda hayırlısı olsun dua et diyorlar . Kızlar bunu nasıl aşarım çok mu uç düşüncelerdeyim, çok üzülüyorum kendi kendime cevap bulamayınca

şeytanın işi vesvese vermek
ona uyma sakın
aklına kötü düşünceler geldikçe dua et
hatta her fırsatta dua et

bende ilkini kaybettim diye bunu da kaybedeceğimi sanıyorum bazen
ama Allah a dua edip bol selavat çekiyorum
herşeyin en doğrusunu rabbim bilir

ama şunu da unutmayalım ki kötü düşünce kötülükleri çağırır.
iyi düşün iyi olsun kuzum bolca dua et:16:

44 kilo mu ben 10 yaşında bile o kiloda olmadım ne güzel.dikkat ettimde çocuğu olanlar peşinde koşmaktan hiç kilo almıyo.senin doğum yaptığın kilodan bile daha şişmanım ben şu anda

kızlar ben de 45.6 ile hamile kaldım 42.5 çıktım dün sağlık ocağında
çocuğu taşıyamayacağım böyle giderse
hergün dua ediyorum rabbime biran önce iştahım açılsın ve kilo almaya başlayayım diye

şeytanın işi vesvese vermek
ona uyma sakın
aklına kötü düşünceler geldikçe dua et
hatta her fırsatta dua et

bende ilkini kaybettim diye bunu da kaybedeceğimi sanıyorum bazen
ama Allah a dua edip bol selavat çekiyorum
herşeyin en doğrusunu rabbim bilir

ama şunu da unutmayalım ki kötü düşünce kötülükleri çağırır.
iyi düşün iyi olsun kuzum bolca dua et:16:

Canm çok haklısın şeytan bi an burakmıyo bizi rabbim korusun iyi düşünmeye çalışmak lazım

hergün dua ediyorum rabbime biran önce iştahım açılsın ve kilo almaya başlayayım diye

İnşallah açılır cnm bende 3 kilo verdim zorlada olsa yemek lazım mideyi küçültmemek adına

Canm çok haklısın şeytan bi an burakmıyo bizi rabbim korusun iyi düşünmeye çalışmak lazım

İnşallah açılır cnm bende 3 kilo verdim zorlada olsa yemek lazım mideyi küçültmemek adına

inşallah açılır kendimden utanıyorum artık zafiyet geçireceğim
sabahtan beri habire bişeyler yiyorum açılsın diye:14:

Benimde ilk hamileligim 43 kiloyla basladi sonra 13haftalikken kaybettim bir sene hic kilo alamadim o zaman panik yapiyodum ben zayifim cocuk gelismeyecek die doktorum sacmalama diyordu hep ama bu hamileliyim 44 le basladi simdi 45.5 oldum bulantim cok asiriydi yemek yemege hasrettim ama simdi var ama ilkine gore cok hafif gecsin alirsin ya biz zayif ya cok catlagimiz olur mu ki ben hep 45 47 kilo idim hic kilo alamazdim catlak olusmasindan korkuyorum :(

Son düzenleme:
Bursa da yaşayan arkadaşlar bugün hava çok güzel değil mi dışarıda rahmet yağıyor...Bu sıcak hava da çok ilginç çok şükür bugününümüze şükürler olsun Allahım sana tüm anne adaylarının hamileliği kolay ve çabuk geçsin bebegimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip et yarabbim

Bursada okudum.cok ozledim bursayi.

bursalılar çoğalmaya başlamış bi kaç arkadaş daha vardı.bursalı değilim ama 6 sene kaldım uludağın eteklerinde bir dağ köyünde.hele bi kocayaylası vardı yazın bile üşürdük.şu mersinin sıcağında gözümde tütüyo.geçen sene ayrıldık.

Benimde ilk hamileligim 43 kiloyla basladi sonra 13haftalikken kaybettim bir sene hic kilo alamadim o zaman panik yapiyodum ben zayifim cocuk gelismeyecek die doktorum sacmalama diyordu hep ama bu hamileliyim 44 le basladi simdi 45.5 oldum bulantim cok asiriydi yemek yemege hasrettim ama simdi var ama ilkine gore cok hafif gecsin alirsin ya biz zayif ya cok catlagimiz olur mu ki ben hep 45 47 kilo idim hic kilo alamazdim catlak olusmasindan korkuyorum :(

bende korkuyorum besleyemem diye
hastanede yattım mide bulantısından o zaman hemşireler sağolsunlar rahatlattılar beni
zaten çıktıktan sonra çok şükür bulantılarım baya azaldı
sabahtan akşama kadar ağzım boş kalmasın kilo alayım diye bakıyorum
bakalım pazartesi tartılacağım inşallah kilo almışımdır bende :14:

Sen bu yoğunlukla kolay vermişsin tabi:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sizleri de görücez inşallah hanımlar :))

44 kilo mu ben 10 yaşında bile o kiloda olmadım ne güzel.dikkat ettimde çocuğu olanlar peşinde koşmaktan hiç kilo almıyo.senin doğum yaptığın kilodan bile daha şişmanım ben şu anda

esobacım ben de kilolu bir bebeklik,çocukluk ve ergenlik geçirdim.Açıkcası üniversiteye giderken maddi sıkıntılar dolasıyla iyi beslenemeyince bayağı bir zayıfladım.Üniversiteyi bıraktım,eşimle nişanlandım.1 yıl filan nişanlı kaldık o sırada eşim bana yedire içire 5 kilo aldırdı :1: O kiloyla da hamile kaldım zaten oğluşuma.Yani bir de öyle birşey ki ben yediklerime dikkat edemem.Hani çok iştahlı da değilimdir ama acayip şeker abur cabur yerim mesela.Bence kilo işi yapıyla ilgli,nette bir şey görmüştüm çok hoşuma gitmişti,elma çok yuvarlak olduğundan şikayet ediyordu işte armut kıvrımları olduğundan işte muz da uzun olduğundan (ona benzer birşeydi işte) ama hepsini de severiz sonuçta değil mi,hem her zaman diyorum manken mi olucaaazz bu yaştan sonra yiyelim içelim yan gelip yatalım gezelim keyfimize bakalım :37:

Hem bir de şöyle birşey var genelde kilolu olanlar hamileliği boyunca daha az kilo alıyorlarmış benim görümcem de kilolu mesela 8 kilo almış sadece :53: çocuk zaten doğmuş 3,5 kilo 8 kilo nasıl olur cidden :53: Mesela ben doğum yapar yapmaz 7 kilo veriyorum 3 kilo bebek 4 kilo da bebeğin eşi suyu vssi demek ki.İki bebeğimde de öyle oldu.Sonra da zaten sütüm kesilmesin filan diye yememezlik yapamıyorsun.Yapmayın da zaten.Bebişleriniz büyüsün öyle verirsiniz kiloları en kötü ihtimalle..

Gerçi kilo vermemek elde değil.Benim cimcime yani 2 numara 15 aylık işte şu anda habire girmemesi gereken yerlere girer koltukların arasında sıkışır ağlar koştururum gider alırım , çekmeceleri karıştırır elini skıştırır koştururum ordan alırım.Salonda büyük bi saksı var canı sıkıldı mı içindeki toprakları döker hep yayar salona haydaaa kalk süpürgeyi getir orayı süpür , sonra benim oğlan gelir anne ben ballı süt içcem bana süt ısıt,haydaa oraya koştur,ordan eşim seslenir canım bana maden suyu getirir misin diye..vs.Tabii bunların hepsi işten geldikten sonra olur.O kadar yorgunluk varken.Yıkanacak tencere vs yoksa tabii onu saymıyorum.Yada katlanacak çamaşır.Yani artık siz anlayın beni gözünüz korkmasın ama zor işte anne olmak :37:

hastanede yattım mide bulantısından o zaman hemşireler sağolsunlar rahatlattılar beni

cimcime hiç korkma kızımda ben de 44 kiloydum ve Allaha şükür bebeğim de ben de gayet sağlıklıydık hem 3 ay sen hiçbir şey yemesen bile bebeğin yine de beslenir yemezsen sana zor olur yorulursun enerjin az olur vs.Sen vitaminleri ilaçlarını aksatma yeter.Ve protein değeri yüksek şeyle ye madem az yiyorsun.Mesela ballı süt.Yumurta.Et.Et yiyemiyorsan köfte ye.Yani öyle makarnayla filan doyurma karnını.Az yesen et yesen daha yararlı yani.Üzülme şunun şurası 2-3 hafta daha sıkıntı çekersin,cinsiyetinin belli olduğu zamanlarda filan sıkıntıların biter inş

Ya ben normalde ekmegi hic yemem ama simdi peynir ekmek bas ucumda yatacagim nerdeyse :))

bugün gerilmiş burası.gece yaşadığım şeyi anlatayım.belki tebessüm edersiniz.gece sıcaktan balkon kapısının dibinde yatıyorum.saat 1.çokta derin uyuyorum.oğlan bi kanepe kız bi kanepede.rüyadayım.şaaaarrrrrrr diye bi ses.:53:uykumda beynim düşünüyo.yukardaki bizim balkona bi kova su boşalttı.yok canım.gece yarısı.çok saçma.yağmur yağıyo o zman bardaktan boşalırcasına.ne yağmuruolasılık yok.şarrrrr... ses devam.dış dünyada bi şeylerr oluyo uleeeyyynn.. uyaannn :52:diye beynim isyan edince gözlerimi araladım.gözlerim yuvalarından fırladı:53:.bizim oğlan ayışında romantik romantik almış hortumu eline tv.ye karşı pirizleri suluyo..napıyon oğlum dedim.ödü patladı.tamam yok bişey yap yat oğlum dedim.garibim wc de sanmış kendini.gece gece iş çıktı diye söylenirim normalde ama o an bişey farkettim oyüzden şükrede şükrede sildim.oğlan 90 derece dönse beni yıkayacakmış yaz yağmurunda:9:
sabah wc ye kalktın mı dedim.kalkmadım dedi.hee heeee dedim kalkmadın.yaaa böylede güzel anılarınız olacak inşallah bebelerinizle

tiramisu benimde 3.çocuğum.ama rekor yine sende sayılır.benim biri 6 yı diğeri 3.doldurcak sonbaharda.senin 2.baya küçükmüş.benimde bu 3 numara süpriz.

Herkeste aynı düşünce var ben rüyamda gördüm doğum yapmışım bebeği göstermiyorlar zorla görmek istiyorum bakıyorum kolları yok.bilinçaltı işte.çok etkilendim.sonra diyorum sağlıklı çocuk doğuranlar bin kere şükretmeli.

Back
X