- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
...
Nasil veriliyor ya son 10 kilosu kaldi benim. Bi de hep gobekte. Oglumda cektigim gobek fotolarina baktim, simdiki halim ozamanki 5 aylik halim..
Canım valla benim 2 çocuk artı iş artı ev artı çarşı pazar allışveriş koşturmaca derken gidiyor.Tabii emzirmenin de etkisi var. Oğlumda 52 kiloyla hamile kaldım 77 ile doğuma gittim. 4 yıl sonra 44 kiloya düşmüştüm ki kızıma hamile kaldım 44le başladık yolculuğa 68le tamamladım.Şu an kızım 15 aylık hala emziriyorum ve 50 kiloyum.Yani o eski çok zayıf halime bakarsan bende de kilo kalmış sayılır ama ben şu anki kilomdan memnundum açıkcası.Öteki türlü çok zayıf oluyorum çünkü
Şimdi 50 kiloyla başladım herhalde bi 75 olurum
Aksi gibi sebze yemegi yersem cikiyor. Hamurisi yersem midem rahat ediyor. Genlerimdeki obez hortluyor hamilelikte
Diyetisyeni ben de dusundum ama saatli o yemekleri ben hazirlayamam. Yapan olsa uyarim ama :)
Soda daha bi bulandiriyor midemi. Oglumda cok ictim yine icerim bulantilar gecince.
Aynen canim saglikla dogsun da veririm ins. Zaten kilo vermek istiyodum baktim zor bari ikinci de olsun hepsini sonra vereyim dedim
Nasil veriliyor ya son 10 kilosu kaldi benim. Bi de hep gobekte. Oglumda cektigim gobek fotolarina baktim, simdiki halim ozamanki 5 aylik halim..
Kızlar bana bi akıl verin benim hamile olmadan öncede evham yaptığım sonra unuttuğum konu şimdi ortada birşey yokken yine hortladı. Belki hormanlar belki benm fıtratım etkili bu düşüncelerde ama naapmalıyım bunu masıl aşmalıyım bilmiyorum çokcada dua ediyorum aslında ama yine dönüp dolaşıp aynı konuya geliyorum. konuya gelecek olursak hep özürlü bi çocuğumun olmasından korkuyorum niye bilmiyorum rabbim en doğrusunu bilir sağlıklı olsun diye dua ediyorum olmazsada kabulum elbette...eşime, anneme korkumdan söz edince onlarda hayırlısı olsun dua et diyorlar . Kızlar bunu nasıl aşarım çok mu uç düşüncelerdeyim, çok üzülüyorum kendi kendime cevap bulamayınca
Canım valla benim 2 çocuk artı iş artı ev artı çarşı pazar allışveriş koşturmaca derken gidiyor.Tabii emzirmenin de etkisi var. Oğlumda 52 kiloyla hamile kaldım 77 ile doğuma gittim. 4 yıl sonra 44 kiloya düşmüştüm ki kızıma hamile kaldım 44le başladık yolculuğa 68le tamamladım.Şu an kızım 15 aylık hala emziriyorum ve 50 kiloyum.Yani o eski çok zayıf halime bakarsan bende de kilo kalmış sayılır ama ben şu anki kilomdan memnundum açıkcası.Öteki türlü çok zayıf oluyorum çünkü
Şimdi 50 kiloyla başladım herhalde bi 75 olurum
şeytanın işi vesvese vermek
ona uyma sakın
aklına kötü düşünceler geldikçe dua et
hatta her fırsatta dua et
bende ilkini kaybettim diye bunu da kaybedeceğimi sanıyorum bazen
ama Allah a dua edip bol selavat çekiyorum
herşeyin en doğrusunu rabbim bilir
ama şunu da unutmayalım ki kötü düşünce kötülükleri çağırır.
iyi düşün iyi olsun kuzum bolca dua et
kızlar ben de 45.6 ile hamile kaldım 42.5 çıktım dün sağlık ocağında
çocuğu taşıyamayacağım böyle giderse
hergün dua ediyorum rabbime biran önce iştahım açılsın ve kilo almaya başlayayım diye
Canm çok haklısın şeytan bi an burakmıyo bizi rabbim korusun iyi düşünmeye çalışmak lazım
İnşallah açılır cnm bende 3 kilo verdim zorlada olsa yemek lazım mideyi küçültmemek adına
kızlar ben de 45.6 ile hamile kaldım 42.5 çıktım dün sağlık ocağında
çocuğu taşıyamayacağım böyle giderse
hergün dua ediyorum rabbime biran önce iştahım açılsın ve kilo almaya başlayayım diye
Bursa da yaşayan arkadaşlar bugün hava çok güzel değil mi dışarıda rahmet yağıyor...Bu sıcak hava da çok ilginç çok şükür bugününümüze şükürler olsun Allahım sana tüm anne adaylarının hamileliği kolay ve çabuk geçsin bebegimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip et yarabbim
Bursada okudum.cok ozledim bursayi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimde ilk hamileligim 43 kiloyla basladi sonra 13haftalikken kaybettim bir sene hic kilo alamadim o zaman panik yapiyodum ben zayifim cocuk gelismeyecek die doktorum sacmalama diyordu hep ama bu hamileliyim 44 le basladi simdi 45.5 oldum bulantim cok asiriydi yemek yemege hasrettim ama simdi var ama ilkine gore cok hafif gecsin alirsin ya biz zayif ya cok catlagimiz olur mu ki ben hep 45 47 kilo idim hic kilo alamazdim catlak olusmasindan korkuyorum
Sen bu yoğunlukla kolay vermişsin tabi:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
44 kilo mu ben 10 yaşında bile o kiloda olmadım ne güzel.dikkat ettimde çocuğu olanlar peşinde koşmaktan hiç kilo almıyo.senin doğum yaptığın kilodan bile daha şişmanım ben şu anda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amınn bende k.marastayım yas kac acaba? ben 20
bende korkuyorum besleyemem diye
hastanede yattım mide bulantısından o zaman hemşireler sağolsunlar rahatlattılar beni
zaten çıktıktan sonra çok şükür bulantılarım baya azaldı
sabahtan akşama kadar ağzım boş kalmasın kilo alayım diye bakıyorum
bakalım pazartesi tartılacağım inşallah kilo almışımdır bende
bende korkuyorum besleyemem diye
hastanede yattım mide bulantısından o zaman hemşireler sağolsunlar rahatlattılar beni
zaten çıktıktan sonra çok şükür bulantılarım baya azaldı
sabahtan akşama kadar ağzım boş kalmasın kilo alayım diye bakıyorum
bakalım pazartesi tartılacağım inşallah kilo almışımdır bende
Kızlar bana bi akıl verin benim hamile olmadan öncede evham yaptığım sonra unuttuğum konu şimdi ortada birşey yokken yine hortladı. Belki hormanlar belki benm fıtratım etkili bu düşüncelerde ama naapmalıyım bunu masıl aşmalıyım bilmiyorum çokcada dua ediyorum aslında ama yine dönüp dolaşıp aynı konuya geliyorum. konuya gelecek olursak hep özürlü bi çocuğumun olmasından korkuyorum niye bilmiyorum rabbim en doğrusunu bilir sağlıklı olsun diye dua ediyorum olmazsada kabulum elbette...eşime, anneme korkumdan söz edince onlarda hayırlısı olsun dua et diyorlar . Kızlar bunu nasıl aşarım çok mu uç düşüncelerdeyim, çok üzülüyorum kendi kendime cevap bulamayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?