2015 Şubat Anneleri

Ben hayata 65 kilo yani bana gore boyuma gore cok iyidi. Aslinda ben.evlendim yurtdisina.geldim esim cok sever abur cuburu otur.babam.ye.babam 6 ayda.82 ne.demek 4 yildir boyle surdu. Bide ben cok takintiliyim ortaokuldan beri bakarim kendime birden aileden uzak kalmak beni.yemege itmis simdi sukur sagligimin kiymeti biliyorum can bogazdan gelir ve.gider.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yani.zaten. kapasitesine.gore kilosunu.aliyor ne. Gerek var demi :) rabbim nasip etsin bu ayin sonunda. Daha.dikkatli.olacam yuruyus falan insanin kendisine.bakmasi.gibi.zevk.yoktur :)

Bak en son gittigimde bebek kucuk demisto.doktor aman dedim.saglikli olsunda. Onemli degil sadece yumurta, suttu tukettigim gunluk 1 litre.icerdim. 37. haftanin sonunda acil doguma girdim doktorlar.bebek iri simdiye.kadar.niye.beklediniz daha cok durursa daha kilo alir dediler.. zor bi dogumdu :) 9 ayin.icinde sadece.karnim vardi yani :)

Senin bebegin kaç aylik canim?ne zamana kadar emzirmeyi düşünüyorsun? Bu konuda dra danistin mi?

Doktora sormadim ama bir sakinca yokmus okudum da. Hamile kalmadan genel tahlil yaptirmistim demir B12 falan kullanmistm iyi denk geldi. Bir de oglum buyudu 21 aylik. Hamilelik 3 ayi gecsin birakicam ins. Emzirmek guzel bisey bana zor geliyor birakmasi :) bir de saat basi meme istemez oglum sadece uykuya dalarken.
Bu arada seninkiler kaza olms ama ben isterim oyle arka arkaya en az 3 :))

Evet.bende istiyorum insallah.bunu dogurur arkasina sans.eseri gelir yine :)

ben de dikkat edicem bu sefer nasip olursa.doğumdan sonra platesle çok kısa zamanda formuma kavuşmuştum.şimdi de doktora danışıp hamile platesine

başlıcam inşallah.

Ikinci ya da ucuncu cocugu olan baya variz burda. 2012 eylul annelerinde yazarken bir ya da iki kisi vardi tecrubeli hep ilkti. Onlarin her dedigini ciddiye alirdim :)

Evet.bende istiyorum insallah.bunu dogurur arkasina sans.eseri gelir yine :)

Bir sene calis bir sene izin seklinde bir dongu :))
Ne bileyim ben hep cok cocuk istemisimdir. Allah gonlumuze gore saglikli evlatlar versin ins.

Yok canım ben 34 yaşındayım zorla oldu zaten çok sıkıntı çektim.kendimi göbeğim büyümüş, ileriki aylarda bile hayal edemiyorum.doğması bile mucize olurmuş gibi geliyor şu anda.

ayyy süte tekrar başlayayım bari yaa herkes süt diyor ama ben midemi bulandırdığı için bırakmıştım
inşallah 3 hafta sonra tek sıkıntım hızlı kilo almak olur

Ya ben normalde ekmegi hic yemem ama simdi peynir ekmek bas ucumda yatacagim nerdeyse :))

işin tuhafı ben ekmek hala yiyemiyorum sanırım yediğim çubuk krakerler yüzünden oldu ekmekten tiksinti duydum ben

valla akşam o su sesinden bende duydum :44:
hatta inanmazsınız eşimi uyandırdım kalk işiyosun diye
ama bişey yoktu çok ilginç gaipten sesler mi duyuyoruz ne

kızlar birşey sormak istiyorum

ben hapşurunca - ki neredeyse günde 15 defa hapşuruyorum-
karnıma bıçak saplanmış gibi ağrı giriyor
aynı sancı ani hareketlerde de oluyor
aslında çok ani hareket etmiyorum yavaş hareket ediyorum
ama mesela tv seyrederken uzanıp bacaklarımı dikmeye gayret ediyorum
bacaklarımın altına yastık koyuyorum
ama yastık hareket etsin hemen sancı giriyor
bu sadece bende mi var :26:

Allah beni güldürme kız.Benim çok yakın bir arkadaşım vardı uzun yıllar bebeği olmadı.Kızımın doğumuna geldiler işte o zaman da arkadaşım 3-4 aylık hamileydi.Hani bizde de 2 çocuk var ya,karnını sıvazlayarak diyor ki bizimki,yaa biz de arasını fazla açmayı düşünmüyoruz.Kızım dedim deli olma dereyi görmeden paçaları sıvama hele doğsun bi eline al azıcık büyüt ondan sonra.Bebişi bi doğdu amanın bi ağlak bi gazlı çocuk oldu anlatamam.Şu anda da kucak delisi olmuş çıkmış arkadaşıma bi nefes aldıramıyor her gün saçına maşalar yapan makyajsız gezmeyen arkadaşım fena halde dağıtmış durumda ve çocuğa da tövbe demiş durumda :))

Çocuk işi değişik iş.Bak mesela benim oğlan yaramaz ve gürültülü çok bir saat yanında kalsan başın ağrımaya başlar o derece.Adamda enerji de bol kolay kolay yorulmaz da.5 yaşında ama kesinlikle laf yetiştirilmiyor herşeye bir cevabı var.Ama kızım da o kadar akıllı o kadar tatlıdır ki anlatamam.Maaşallah bebeğime İkisini de ben büyüttüm ben yetiştirdim ne değişti yani.Bak kızımdan 4 tane daha olsa bakarım.Oy annesinin minnoşu

Canııımm kıyamam..Zaman nasıl su gibi gelip geçecek göreceksin

bu hapsurma isi bende de var ozellikle sabahlari aynen bende de hapsurunca karnima bicak saplanirmiscasina agri giriyo hemen gecio ama korkuyorum hapsurmaya umarim bi zarar vermiyodur

Ben de çok fazla hapşuruyorum.o sırada karnımda kasılma olup geçiyor. Bir de yataktan kalkarken sabahları oluyor.

bu hapsurma isi bende de var ozellikle sabahlari aynen bende de hapsurunca karnima bicak saplanirmiscasina agri giriyo hemen gecio ama korkuyorum hapsurmaya umarim bi zarar vermiyodur

bende ondan korkuyorum yaaa
zaten tutmak daha büyük tehlike

Ben de çok fazla hapşuruyorum.o sırada karnımda kasılma olup geçiyor. Bir de yataktan kalkarken sabahları oluyor.

biraz olsun içim rahatladı yaa
sadece ben değilmişim

Canm çok şükür her şey rabbimden duadan başka çarem yok zaten :)

Cimcime ben bir yerde okumuştum hamilelerin burnu çok tıkanıyormuş dolayısıylada hapşırmada daha sık karşılaşılan birşey oluyormuş. Bende de çok oluyo kasılmalarda tabi ki ama yine de kasmamak gerek dikkat en doğrusu

ay onu farkettim canım benim burnum kışın tıkanırdı sadece şimdi rahat nefes alamadığımı farkettim
birde afedersiniz ama kanıyor burnuma su çektiğimde de.
demek ondan hapşurmalarım arttı benim:44:

Herkes uyudu sanırım. Ben gece bile uyanınca kalkıp yazılanları okuyup yatıyorum. Sanki hayat memat meselesi yazıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…