Valla tebrik ederim bende şekeri hayatımdan çıkardım yani meyve hariç hazır yiyecek yemiyorum çikolata falan kesinlkle yemiyorum ve seninde dedğin gibi artık canmda istemiyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yani.zaten. kapasitesine.gore kilosunu.aliyor ne. Gerek var demi :) rabbim nasip etsin bu ayin sonunda. Daha.dikkatli.olacam yuruyus falan insanin kendisine.bakmasi.gibi.zevk.yoktur :)ilk hamilileğimde 45 ile başlayıp 65 ile bitirdim.yani tam 20 kilo! niye aldım bu kadar kilo sırf bebeğim kilo alsın diye...sonra o kooooskoca 20 kilonun
saadece 2 buçuğunu kullanıp geldi benim cimcimem...yani dağ fare doğurdu
şimdi de 45 ile başladım iki kilo verdim 43 ile devam ediyorum ama bu sefer yok öyle...
2 kg mu yani bebegin esi ve suyu o_0
Valla ben doğurur doğurmaz 7 kilo verdim ikisinde de.3 kg bebek 4 kg de esi suyu vs. Abur Cabir hayatinin tadi tuzu bebeğim ben duramam ki yemeden yaa :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Senin bebegin kaç aylik canim?ne zamana kadar emzirmeyi düşünüyorsun? Bu konuda dra danistin mi?
Yani.zaten. kapasitesine.gore kilosunu.aliyor ne. Gerek var demi :) rabbim nasip etsin bu ayin sonunda. Daha.dikkatli.olacam yuruyus falan insanin kendisine.bakmasi.gibi.zevk.yoktur :)
Evet.bende istiyorum insallah.bunu dogurur arkasina sans.eseri gelir yine :)
Senin bebegin kaç aylik canim?ne zamana kadar emzirmeyi düşünüyorsun? Bu konuda dra danistin mi?
Estağfurullah canim benim,önce insan mecburiyetten yapiyor sonra ister istemez alisiyorsun yapmadan duramiyorsun.bir de çoğunuz daha ilk hevessiniz tabi bizim uçuncu ya biraz daha alisigiz bebislere ve onlarla gelen hallere :)) ne yani sen bebisine kardes istemiyor musun annesiii?
cimcime hiç korkma kızımda ben de 44 kiloydum ve Allaha şükür bebeğim de ben de gayet sağlıklıydık hem 3 ay sen hiçbir şey yemesen bile bebeğin yine de beslenir yemezsen sana zor olur yorulursun enerjin az olur vs.Sen vitaminleri ilaçlarını aksatma yeter.Ve protein değeri yüksek şeyle ye madem az yiyorsun.Mesela ballı süt.Yumurta.Et.Et yiyemiyorsan köfte ye.Yani öyle makarnayla filan doyurma karnını.Az yesen et yesen daha yararlı yani.Üzülme şunun şurası 2-3 hafta daha sıkıntı çekersin,cinsiyetinin belli olduğu zamanlarda filan sıkıntıların biter inş
Ya ben normalde ekmegi hic yemem ama simdi peynir ekmek bas ucumda yatacagim nerdeyse :))
bugün gerilmiş burası.gece yaşadığım şeyi anlatayım.belki tebessüm edersiniz.gece sıcaktan balkon kapısının dibinde yatıyorum.saat 1.çokta derin uyuyorum.oğlan bi kanepe kız bi kanepede.rüyadayım.şaaaarrrrrrr diye bi ses.uykumda beynim düşünüyo.yukardaki bizim balkona bi kova su boşalttı.yok canım.gece yarısı.çok saçma.yağmur yağıyo o zman bardaktan boşalırcasına.ne yağmuruolasılık yok.şarrrrr... ses devam.dış dünyada bi şeylerr oluyo uleeeyyynn.. uyaannn diye beynim isyan edince gözlerimi araladım.gözlerim yuvalarından fırladı .bizim oğlan ayışında romantik romantik almış hortumu eline tv.ye karşı pirizleri suluyo..napıyon oğlum dedim.ödü patladı.tamam yok bişey yap yat oğlum dedim.garibim wc de sanmış kendini.gece gece iş çıktı diye söylenirim normalde ama o an bişey farkettim oyüzden şükrede şükrede sildim.oğlan 90 derece dönse beni yıkayacakmış yaz yağmurunda
sabah wc ye kalktın mı dedim.kalkmadım dedi.hee heeee dedim kalkmadın.yaaa böylede güzel anılarınız olacak inşallah bebelerinizle
Doktora sormadim ama bir sakinca yokmus okudum da. Hamile kalmadan genel tahlil yaptirmistim demir B12 falan kullanmistm iyi denk geldi. Bir de oglum buyudu 21 aylik. Hamilelik 3 ayi gecsin birakicam ins. Emzirmek guzel bisey bana zor geliyor birakmasi :) bir de saat basi meme istemez oglum sadece uykuya dalarken.
Bu arada seninkiler kaza olms ama ben isterim oyle arka arkaya en az 3 :))
Yok canım ben 34 yaşındayım zorla oldu zaten çok sıkıntı çektim.kendimi göbeğim büyümüş, ileriki aylarda bile hayal edemiyorum.doğması bile mucize olurmuş gibi geliyor şu anda.
bu hapsurma isi bende de var ozellikle sabahlari aynen bende de hapsurunca karnima bicak saplanirmiscasina agri giriyo hemen gecio ama korkuyorum hapsurmaya umarim bi zarar vermiyodurkızlar birşey sormak istiyorum
ben hapşurunca - ki neredeyse günde 15 defa hapşuruyorum-
karnıma bıçak saplanmış gibi ağrı giriyor
aynı sancı ani hareketlerde de oluyor
aslında çok ani hareket etmiyorum yavaş hareket ediyorum
ama mesela tv seyrederken uzanıp bacaklarımı dikmeye gayret ediyorum
bacaklarımın altına yastık koyuyorum
ama yastık hareket etsin hemen sancı giriyor
bu sadece bende mi var :26:
kızlar birşey sormak istiyorum
bu hapsurma isi bende de var ozellikle sabahlari aynen bende de hapsurunca karnima bicak saplanirmiscasina agri giriyo hemen gecio ama korkuyorum hapsurmaya umarim bi zarar vermiyodur
Ben de çok fazla hapşuruyorum.o sırada karnımda kasılma olup geçiyor. Bir de yataktan kalkarken sabahları oluyor.
Kaygilar anneligin parcasi ama sakin dusunmeye calis.
Engelli insanlarla cok tanistin mi bilmiyorum ama dogustan degil de sonradan engelli olan cook insan var. Yani bizim yarina sagligimizin aynen devam edecegi garanti degil. Insan basina gelmez saniyor ama yasayan cok insan var.
Yani dogmadan oncesi de sonrasi da pek elimizde degil. Dua et. Baska yapilacak bisey yok. Allahin elinde saglikli evlat vermek onun gucu sonsuz. Duayi da ona yapinca insan rahatliyor. Yani inancli biriysen.
kızlar birşey sormak istiyorum
Cimcime ben bir yerde okumuştum hamilelerin burnu çok tıkanıyormuş dolayısıylada hapşırmada daha sık karşılaşılan birşey oluyormuş. Bende de çok oluyo kasılmalarda tabi ki ama yine de kasmamak gerek dikkat en doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?